Mp3 CD Changer ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Mp3 CD Changer ?
Здравейте , вчера видях че ЦД чейджър-а ми не е оригиналния , някакво СОНИ е с 10 диска ....
И понеже да си намериш оригинално ЦД което чете мп3 е почти невъзможно и ми е интересно как стоят нещата с чейнджъра ? Всички чейнджъри ли са на еднакъв принцип , в смисъл ако си взема някакъв който чете мп3 дали ще е само Plug and Play или трябва окабеляването да се бута ?
И понеже да си намериш оригинално ЦД което чете мп3 е почти невъзможно и ми е интересно как стоят нещата с чейнджъра ? Всички чейнджъри ли са на еднакъв принцип , в смисъл ако си взема някакъв който чете мп3 дали ще е само Plug and Play или трябва окабеляването да се бута ?

Re: Mp3 CD Changer ?
имаше едни чейнджъри на Alpine които са Plug and Play и работят с оригиналните плеъри.
Спомням си, че цената им не ми хареса тогава
сега може и да се е променило положението
п.с. пристигна ли онзи сампъл юнит?
Спомням си, че цената им не ми хареса тогава

сега може и да се е променило положението
п.с. пристигна ли онзи сампъл юнит?

- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Вярно има тука някви Алпин ма май са скъпички .
http://cgi.ebay.co.uk/Alpine-CHA-S634-C ... 45f1a33bf9
Тоя го гледам за сега да се надяваме че ще свърши на добра цена
Интересна работа щом само алпин-а бачка с оригиналната система как ли са го вързали тва Сони в колата
П.П. Надяваме се да дойде скоро ама с тия китайци е някакъв кошмар да си общуваш .... часовата разлика , незнанието на англ ...... И така де сега сме на ниво че уж са го пратили ама чакаме още за Tracking number-а .
http://cgi.ebay.co.uk/Alpine-CHA-S634-C ... 45f1a33bf9
Тоя го гледам за сега да се надяваме че ще свърши на добра цена

Интересна работа щом само алпин-а бачка с оригиналната система как ли са го вързали тва Сони в колата

П.П. Надяваме се да дойде скоро ама с тия китайци е някакъв кошмар да си общуваш .... часовата разлика , незнанието на англ ...... И така де сега сме на ниво че уж са го пратили ама чакаме още за Tracking number-а .

възможно е и да има и Сони чейнджъри, не съм се интересувал от много време
може би съществуват някакви адаптери или нещо подобно
предполагам колегите ще кажат
може би съществуват някакви адаптери или нещо подобно
предполагам колегите ще кажат
- kokakabana
- младши ентусиаст
-
защо държиш да е ченжар вземиси нещо такова ROMAUDIO-USB2-IPOD/IPONE-AUX-CD
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
на алпин съм гледал имат вече ДВД чейнджъри, което си е оферта вече! чере всичко, записано на всякакви дискове. няма значение дали си напълнил едно двд с мп3-ки или си си записал някой филм- пускаш и чете....обаче цената е над 1К... 

my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
колега, мога да ти предложа алтернатива с която аз си реших проблема много елегантно
http://www.gromaudio.com/
нямах и Buisness радио, но си взех, купих си и това устройство сега в жабката имам една кутия колкото за цигари и в нея си включвам flash-ка на която съм натъпкал много музика. Работи ми управлението от волан + това че ми изписва песните на дисплея на радиото и всичко като changer. Много съм доволен. Няма вече писане на дискове и надраскани такива и всякакви други глупости които могат да станат с диск. Мисля, че има дори по-добър вариянт DICE но е малко по-скъп. Има китайски аналгоии, но тях не ти ги препоръчвам.
Дано съм бил полезен
Поздрави
http://www.gromaudio.com/
нямах и Buisness радио, но си взех, купих си и това устройство сега в жабката имам една кутия колкото за цигари и в нея си включвам flash-ка на която съм натъпкал много музика. Работи ми управлението от волан + това че ми изписва песните на дисплея на радиото и всичко като changer. Много съм доволен. Няма вече писане на дискове и надраскани такива и всякакви други глупости които могат да станат с диск. Мисля, че има дори по-добър вариянт DICE но е малко по-скъп. Има китайски аналгоии, но тях не ти ги препоръчвам.
Дано съм бил полезен
Поздрави
impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- woiwodata
- Потребител
-
- Кара: Е46
- Мечтае да кара: M..
- Детайли за колата: 320D , 2003g
Дайте повече информация за тази алтернатива . Цена и най вече как да си я закупим и инсталираме ???
9 мнения
• Страница 1 от 1