Какво сунувах през нощта
Модератори: mitaka7, Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Какво сунувах през нощта
И аз да напиша една кратка историйка в този радел
Та лягам си аз, прилично хапнал и цял ден не съм си пускал компютъра, което е супер непонятно за мен, но бях се поотпуснал и ме мързеше много. А и той беше поразглобен леко. По принцип чета до късно този и гардуербг форумите, гледам по някоя кака в перадайса:) и/или си прегледвам всички клипове на dtmpower + maxbimmer + клиповете от събор 2005, но тази нощ не ги гледах. Заспивам и сънувам следното нещо (да, помня поне частично) : абе ходя си аз по града, някакви мъгляви коли са наспирали и изведнъж - като лъч от небете, пред мен блести нещо, но този път не го виждам, не защото е мъгляво, а защото ме заслепява. Приближавам се и установявам - това определено е страхотна, масленозелена кола, със спицови ББС-ки. Но все още не мога да се осъзная какво по дяволите е това. Вътре седи млад мъж и слуша музика. Виждам табелка на задното стъкло, че се продава за 6000 лева. Викам си "абе тва не е ли много за Е30-ка"... и в този момент ЗАГРЯХ! - това по дяволите е една HELL OF A SHOT E30 coupe! Колата страшно блестеше, може би най-красивата Е30-ка, която съм виждал досега наживо. Просто бях там и я виждах до себе си. Поздравих собственика и надинкнах в купето - вътре беше просто божествено, някак - невероятен интериор, е който човек би се чувствал невероятно. Бяла кожа, с характерните за тази кола седалки и кожен скоростен лост. В този момент щеше да ми се пръсне сърцето - видях нещо, което ми промени настроението коренно - да, на оборотомера имаше 8. А стопчетата - бяха тройни. Обръщам се към собственика : "та това е ///Mpower, това е жестока кола!", а той "да..." И аз си мисля какво ли има под капака... Това са смешните 6000 лева за нечовешка Е30 ///М!?? Та тя в София ще отиде за поне 12-13к лева...Това е Е30 320ИС. Но тази мисъл ми беше доста по-далечна от мисълта, че след 2 месеца взимам книжка и тази кола - това би било най-невероятния явтомобил, който бих могъл да подкарам. Сигурно щях да загина на първия завой. Но с кеф. Точно тук се замислих, че ще имам 2-3к лева за кола, а тази до тогава сигурно ще е продадена... Тук някъде и се събудих. Сигурно като се замислих за финансовата част и това беше "студеният душ", от който се събудих. Е, сън-мечта, но ... явно тия сънища ще ни предледват още бая години. От БМВ на времето не са внимавали какво правят и какво сглабят и за тва така. БТВ, предишния ми сън беше, че по някаква случайност съм болен от СПИН и си правя некви изследвания там, ама тва е друга тема
Извинявам се, че ви губя времето, но... може пък някой да е имал подобен сън и да сподели.

Та лягам си аз, прилично хапнал и цял ден не съм си пускал компютъра, което е супер непонятно за мен, но бях се поотпуснал и ме мързеше много. А и той беше поразглобен леко. По принцип чета до късно този и гардуербг форумите, гледам по някоя кака в перадайса:) и/или си прегледвам всички клипове на dtmpower + maxbimmer + клиповете от събор 2005, но тази нощ не ги гледах. Заспивам и сънувам следното нещо (да, помня поне частично) : абе ходя си аз по града, някакви мъгляви коли са наспирали и изведнъж - като лъч от небете, пред мен блести нещо, но този път не го виждам, не защото е мъгляво, а защото ме заслепява. Приближавам се и установявам - това определено е страхотна, масленозелена кола, със спицови ББС-ки. Но все още не мога да се осъзная какво по дяволите е това. Вътре седи млад мъж и слуша музика. Виждам табелка на задното стъкло, че се продава за 6000 лева. Викам си "абе тва не е ли много за Е30-ка"... и в този момент ЗАГРЯХ! - това по дяволите е една HELL OF A SHOT E30 coupe! Колата страшно блестеше, може би най-красивата Е30-ка, която съм виждал досега наживо. Просто бях там и я виждах до себе си. Поздравих собственика и надинкнах в купето - вътре беше просто божествено, някак - невероятен интериор, е който човек би се чувствал невероятно. Бяла кожа, с характерните за тази кола седалки и кожен скоростен лост. В този момент щеше да ми се пръсне сърцето - видях нещо, което ми промени настроението коренно - да, на оборотомера имаше 8. А стопчетата - бяха тройни. Обръщам се към собственика : "та това е ///Mpower, това е жестока кола!", а той "да..." И аз си мисля какво ли има под капака... Това са смешните 6000 лева за нечовешка Е30 ///М!?? Та тя в София ще отиде за поне 12-13к лева...Това е Е30 320ИС. Но тази мисъл ми беше доста по-далечна от мисълта, че след 2 месеца взимам книжка и тази кола - това би било най-невероятния явтомобил, който бих могъл да подкарам. Сигурно щях да загина на първия завой. Но с кеф. Точно тук се замислих, че ще имам 2-3к лева за кола, а тази до тогава сигурно ще е продадена... Тук някъде и се събудих. Сигурно като се замислих за финансовата част и това беше "студеният душ", от който се събудих. Е, сън-мечта, но ... явно тия сънища ще ни предледват още бая години. От БМВ на времето не са внимавали какво правят и какво сглабят и за тва така. БТВ, предишния ми сън беше, че по някаква случайност съм болен от СПИН и си правя некви изследвания там, ама тва е друга тема

BMW only!
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Диагнозата е ясна ...
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
съученичките бе, не ги ли знаеш

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Може да ви се струва, че си измислям или преувеличавам, но откакто бащата купи нашата кола, всяка вечер/през вечер, сънувам сънища с коли (както може да НЕ се досетите колите са - БМВ, то другото е трафик
)Сега остава малко докато взема книжока и после ще има КТБ [ к*р тате баница(BMW)]
Не ми се занимава сега да ви описвам сънищата ми, те варират от спокойно каране до дрифт и високи скорости.

Не ми се занимава сега да ви описвам сънищата ми, те варират от спокойно каране до дрифт и високи скорости.

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Хаха - вече ще си ръся сол под възглавницата, нали тва беше номера за да сънуваш:) Или ще оставям по изваден зъб - нали като се събудиш и зъбът ставал златен:) Не знам, просто това с тия БМВ-та е болест и нищо по-малко. Останалото е трафик. Не, че вчера не ми паднаха очите и ушите по едно минаващи 124 AMG (наживо, не на сън), но да видите как зейвам като видя Е30... Жалко, че съм толкова млад, а вече съм болен
Ще направя всичко възможно да изнудя родителското тяло за такава кола, но не се знае. Може да се наложи да почакам. Е, то по принцип човек ако си е автомобилен маниак, може да си кара и нещо друго, но изпадне ли ми възможност веднага знам какво да си купя. И винаги имам отговор на въпроса каква кола, ако имаш 1млн ЕУРО
Радвам се, че го има този форум, а ви има и вас. Определено държавата ни е зле, но трябва да се живее все. И ще си спестя многото писане, защото едва ли има нещо, което да не сте казали (АТИ, madpetio, POCKATA страшно много пишат, а колко още други писаници съм чел), но накратко - никоя друга марка коли не поражда подобни чувства, каквито поражда у мен БМВ. И това е дори на етап возене на 520-ка и няколко Е30-ки 318 като бях на 6-7 годинки (:)) и 2км каране на същата 520-ка. А не ми се мисли като сериозно подкарам някое такова возило... НЕ е истина.

BMW only!
8 мнения
• Страница 1 от 1