Централното работи когато си поиска!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- tOnkO_lOnkO
- кандидат ентусиаст
-
Re: Централното работи когато си поиска!
не знам.Сега се оправи релето(то нали е на моменти) и не знам каква беше причината вратите да не се отварят от вътре.Но това което забелязах е че вратите започнаха да се отварят от вътре след като изчистих грешките на централното.Имам съменнията че проблемът беше в следната грешка "anti theft alarm system interior protection" след като я изчистих вратите започнаха да се отключват от вътре,-естествено релето продължи да ми прави мизерии но като имам време ще го сменя-въпросат е че сега мога да си отварям вратите- а и в момента и релето се оправи...
М/у другото имах проблеми с акумолатора и се чудя дали може и това някакси да е довело до невъзможността да се отключват вратите от вътре.Ти с каква аларма си,-фабрична ли?
М/у другото имах проблеми с акумолатора и се чудя дали може и това някакси да е довело до невъзможността да се отключват вратите от вътре.Ти с каква аларма си,-фабрична ли?
Колеги дайте малко снимки на тези релета и по-точно на релето за отключването.Каква е цената на тези релета.Търсих ама и аз неможах да намеря нещо в DIY.
Моля ви кажете от каде могат да се купят тези реленца,много спешно ми трябват?Някои ако ги има да остави телефон за връзка.Благодаря предварително
- anubis7744
- Потребител
-
- Кара: 99'е46 318i
- Мечтае да кара: самолет
....преди около месец си купих моите от колегата с име на профила GEGA.Потърси него бяха му останали 2 броя.дано имаш късметmarvipek написа:Моля ви кажете от каде могат да се купят тези реленца,много спешно ми трябват?Някои ако ги има да остави телефон за връзка.Благодаря предварително

- sokingr
- Потребител
-
- Кара: БМВ 320Д
- Мечтае да кара: БМВ 330хд
колеги и при мен е същото . отваря котато си поиска .та има ли някъде снимки как да се стигне до тези релета и кои точно са
Как мога да открия GEGO???дано някои каже че ги има или да ме напъти от каде да си ги купя,доста проблеми имам с това отключване 

- karnak
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Boeing
имам такива реленца по 20 лв пращам с куриер 

- sokingr
- Потребител
-
- Кара: БМВ 320Д
- Мечтае да кара: БМВ 330хд
колеги някои може ли да ми каже как се сваля тая пъста жабка за да се стигне до кутията с релетата за да ги сменя
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2