Сайтове свързани с автобояджийство
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Сайтове свързани с автобояджийство
привет на bmw community-то
знаете ли сайтове или други ресурси свързани с автобояджийство
интересува ме - теория, технологии, инструменти, цени на материали и инструменти,
вси4ко.
bawarec ти нали каза 4е имаш такъв сервиз ?
благодаря за вси4ки отговори

знаете ли сайтове или други ресурси свързани с автобояджийство
интересува ме - теория, технологии, инструменти, цени на материали и инструменти,

bawarec ти нали каза 4е имаш такъв сервиз ?
благодаря за вси4ки отговори

~karmapa chenno~
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
standox, sikkens, max mayer i dupont
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
уф
Абе имам аз двама прятели кой от добър по добър
в тоя занаят все някакви велики коли правят
ама нищо не казват кучетата забелязал съм че са доста предпазливи в това отношение
все насаме се занимават с тънкостите и не дават много много да се гледа
ама всеки с номера си !
та от тях съм чувал за горепосочените марки и аз съм малко просветен но не достатъчно

все насаме се занимават с тънкостите и не дават много много да се гледа

та от тях съм чувал за горепосочените марки и аз съм малко просветен но не достатъчно
Колеги тоя занаят със сайтове не можете да го научите. Трябва си практика и някой да ви отвори на тънкостите. Ако спазвате технологията на "GLASURIT" примерно за един детайл ще ви отидат към 80 лв. само за материали. Просто опита учи какво може да се замести с по-евтинко без качеството да се влоши много. Те ако мислите че и германците не ги правят тия фокуси, лъжете се.
Освен това трябва оборудване което вече си е цифра и едва ли някой би си го позволил ако е само за любителски цели. Ако имате конкретни въпроси бих опитал да отговоря, защото е доста трудно само с писане да се обяснят нещата. Аз да не съм като на Наско приятелите?!
И един съвет от мен: както навсякъде евтиното излиза скъпо. Като платиш скъпо също нямаш гаранция но поне имаш право да изискваш!
Освен това трябва оборудване което вече си е цифра и едва ли някой би си го позволил ако е само за любителски цели. Ако имате конкретни въпроси бих опитал да отговоря, защото е доста трудно само с писане да се обяснят нещата. Аз да не съм като на Наско приятелите?!
И един съвет от мен: както навсякъде евтиното излиза скъпо. Като платиш скъпо също нямаш гаранция но поне имаш право да изискваш!
11 мнения
• Страница 1 от 1