Айде да ни е честит новия данък :(
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Айде да ни е честит новия данък :(
ми те моловете не са държавни и инвеститора ако иска с тия пари може и инжиктипляктор да си направи! що му търсиш сметка!? така е решил-така е направил! преценил е ,че една камара проста пасмина ше се изсипе в него,ше остават пари,ше се радват да се возат на ескалаторите,ше прескачат релсите на трамвая да не ги фане ток и човека е вложил! ако е преценил ,че ше изкара от аец е щел аец да направи! и хотелите е същото-имал пари -напраил! ако иска и кенеф ше си направи за тия пари!
не вдевам ква е връзката с държавните харчове и кражби.....и данъци! даже са с тия молове ше плащат данъци!! ако искат де....
п.с. аз па иам имот върху канала и ше ти върна един удавен жираф!!!ела им прекопай от нас до искъра да мога да си акам на воля....
не вдевам ква е връзката с държавните харчове и кражби.....и данъци! даже са с тия молове ше плащат данъци!! ако искат де....
п.с. аз па иам имот върху канала и ше ти върна един удавен жираф!!!ела им прекопай от нас до искъра да мога да си акам на воля....
Последна промяна SKISA на 22 Мар 2010, 13:18, променена общо 1 път
Е те нали ни ги върнаха де
Наскоро ми се мерна една бонова книжка вътре с цели 25 лв на калпак от населението дето се полагаше. Ходи си го приватизирай, ма нема да ти стигне и за 1кв метър от него
Ма па можеш да си изкопаш една дупка и да си направиш един кенеф вътре и гадните капиталисти като си направят МОЛ до тебе, ще трябва да ти платят една много тлъста сума да си разкараш кенефа, щото ще им мирише и ще им гони клиентите 

- SKISA
-
-
ви у жирафите смотани....!
певеца,ти събери за след пет дена да почерпиш за 1г в най-вдъхновителния форум ,па не ми гОвори за канали,лодки и маторници....!
те лошите капиталисти се оказаха мноо гадни комунисти! белото им показа тъмната страна! а биби къв го играе!? робин худ или робин ху.й!?!? или батман и робин! що не земе от богатите-цветелини и не даде на бедните!?!?!?

певеца,ти събери за след пет дена да почерпиш за 1г в най-вдъхновителния форум ,па не ми гОвори за канали,лодки и маторници....!
те лошите капиталисти се оказаха мноо гадни комунисти! белото им показа тъмната страна! а биби къв го играе!? робин худ или робин ху.й!?!? или батман и робин! що не земе от богатите-цветелини и не даде на бедните!?!?!?
Btw по темата , изказване на георги кадиев
"В случая няма такова нещо, нито дават детайли какъв точно ще е този данък „лукс“, каква ставка ще бъде. Още по-малко пък дават прогноза колко пари ще се съберат. Аз лично съм скептик, просто мисля, че в България няма достатъчно нито яхти, нито самолети, нито летящи чинии, нито совалки, нито дори и автомобили - мощни, за да се покрие тази дупка, която вече се е образувала"
Да бе няма, да не вадя апарата сега да снимам долу паркинга , или пък да го пусна да снима филмче да видим за 5мин колко "луксозни" коли ще минат по цар освободител ! Ще се препълни даже хазната, ама както писах в прдишния си пост, който ми беше изтрит , ако се появи такъв данък, крадците ще трябва да си прехвърлят парите от единия джоб в другия , а ние пак ще си супаме духата
"В случая няма такова нещо, нито дават детайли какъв точно ще е този данък „лукс“, каква ставка ще бъде. Още по-малко пък дават прогноза колко пари ще се съберат. Аз лично съм скептик, просто мисля, че в България няма достатъчно нито яхти, нито самолети, нито летящи чинии, нито совалки, нито дори и автомобили - мощни, за да се покрие тази дупка, която вече се е образувала"
Да бе няма, да не вадя апарата сега да снимам долу паркинга , или пък да го пусна да снима филмче да видим за 5мин колко "луксозни" коли ще минат по цар освободител ! Ще се препълни даже хазната, ама както писах в прдишния си пост, който ми беше изтрит , ако се появи такъв данък, крадците ще трябва да си прехвърлят парите от единия джоб в другия , а ние пак ще си супаме духата

SKISA написа:
E зима бе, как да не зима. Всичктие тея чиновничета дето щъкат като пчелички в банката и знаеш ли колко леб ядат . Па и да ги поят требва

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Министър Плевнелиев заяви, че за ремонти на пътищата сега са предвидени 67 млн. лева, което е четири пъти по-малко спрямо предходни години.

Без страх, без спирачка!
Е.Димитров написа:Aма има и други интересни неща в новината,а те са ...оказва се че има доста лекари със заплатка...75000(седемдесет и пет хиляди) лева на МЕСЕЦ,мислим лично да посета подобен лекар,щото той може би има шамански и всекакви там лечителски способности че НЗОК да се ръсят толкова за тези "таланти"...
Пък от ерведе зимали само по...35000 лева на месец-завалиите...
Става въпрос за годишен доход, а не месечен! Малка подробност

- SKISA
-
-
тия сегашните са по-лоши и от дявола! да ме накарат! мене! да говоря ,че по време на некой си гаден комунист е било по-арно ....! тав не мое го преживее нежното ми сърце!
е те ония са дали повече ,ма са и зели повече от тия пари. са тия ги е яд, че ше дадат по-малко и ше земат по-малко! кофти!а па и като ги видя тия пътища-тогава да чекат данъци и такси....
35/12=.....! смешна работа ,ма май не говорят за годишни заплати ,а за месечни ,което също е смешна работа.
е те ония са дали повече ,ма са и зели повече от тия пари. са тия ги е яд, че ше дадат по-малко и ше земат по-малко! кофти!а па и като ги видя тия пътища-тогава да чекат данъци и такси....
35/12=.....! смешна работа ,ма май не говорят за годишни заплати ,а за месечни ,което също е смешна работа.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Club BMW написа:Е.Димитров написа:Aма има и други интересни неща в новината,а те са ...оказва се че има доста лекари със заплатка...75000(седемдесет и пет хиляди) лева на МЕСЕЦ,мислим лично да посета подобен лекар,щото той може би има шамански и всекакви там лечителски способности че НЗОК да се ръсят толкова за тези "таланти"...
айде бе. Я гледай пак пресконференцията. точно 75000 лв на месец каза ББ, и шефовете на РВД - 12к на месец. Ебах аз тая сладка държавна работа

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
MatriX_Fucked написа:Министър Плевнелиев заяви, че за ремонти на пътищата сега са предвидени 67 млн. лева, което е четири пъти по-малко спрямо предходни години.
![]()
![]()
хаха, те тея 4но повечето пари предвидени, още си ги чакат фирмите дето са имали земане даване с държавата, ама ще си ги дочакат на кукуво лето. Предвиждали красавците, ама само на хартия

В РВД са големи заплатите спор няма, ама и отговорността и напрежението са огромни. Една грешка и ще прекараш остатъка от живота си в килия 2х2м. Айде да не завиждаме неоснователно 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Doberman_vas написа:Club BMW написа:Е.Димитров написа:Aма има и други интересни неща в новината,а те са ...оказва се че има доста лекари със заплатка...75000(седемдесет и пет хиляди) лева на МЕСЕЦ,мислим лично да посета подобен лекар,щото той може би има шамански и всекакви там лечителски способности че НЗОК да се ръсят толкова за тези "таланти"...
айде бе. Я гледай пак пресконференцията. точно 75000 лв на месец каза ББ, и шефовете на РВД - 12к на месец. Ебах аз тая сладка държавна работа![]()
![]()
бе не си много прав,министъра на здравето каза че само неколко зимали тея пари на месец

Освен това имам неколко приятелчета дето имат големи автомобили,и те не бързаха да си ги регистрират с БГ номера...не познавам хора с големи яхти (само един и то не му е голема) ама съм слушал че са с гръцки регитрации тея яхти,абе той (бай Бойко) когато нахендри жена му да плати,пък и как така тая женица има 350 милиона отма,ей тея въпросчета мене ме вълнуват (не ме касаят де),мани тоя популизъм в стил робин худ щото секи знае кои са богатите и как са станали богати-да земе да ги фане...а не некой който имал 100000 лева в банка ,ми да докаже че са грешни пари и да му ги земе,по колко пъти да се плащат данъци на тея пари,пък ако си имал ниви-продал си ги и сега трябва да плащаш и на парите в банка...
Рано е още да го коментираме, нека видим текста на проектозакона първо.
Иначе 150 к.с. като праг за допълнителна данъчна тежест ми изглежда несериозно.
Но от друга страна, ако искат събираемост на данъците на МПС, ще трябва да оправят батака, който е в момента, щото много малко хора си плащат данъците на колите над 100к.с.
И аз съм с 2 ръце, 2 крака и една патка ЗА!
Иначе аз съм изряден платец на данъците на един 20 годишен 90к.с. Форд
Иначе 150 к.с. като праг за допълнителна данъчна тежест ми изглежда несериозно.
Но от друга страна, ако искат събираемост на данъците на МПС, ще трябва да оправят батака, който е в момента, щото много малко хора си плащат данъците на колите над 100к.с.

Иначе аз съм изряден платец на данъците на един 20 годишен 90к.с. Форд

- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
liloff написа: Но от друга страна, ако искат събираемост на данъците на МПС, ще трябва да оправят батака, който е в момента,
Ми то не се искат три висши да създадеш организация за събираемост на държавните вземания .Даже и сега не е нуждо да ги вдигат и да си измислят нови .Достатъчно ще е да съберат сегашните .Единна система - КАТ -данъчни и са готови ,ма що трябва някой да си дава зор

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

Съгласен Bella. Какъвто и данък да наложат, няма да успеят да повишат събираемостта при това състояние на информационните им системи. Даже ще я понижат в случая.
За пред данъчното аз ще продължавам да си карам стар 20 годишен Форд... Сега ще си отпиша и БМВ-то и ще загубят от мен, вместо данък "лукс", "лук" или какъвто и да е да доведе до повишаване на постъпленията.
За пред данъчното аз ще продължавам да си карам стар 20 годишен Форд... Сега ще си отпиша и БМВ-то и ще загубят от мен, вместо данък "лукс", "лук" или какъвто и да е да доведе до повишаване на постъпленията.