BMW Z2 ???
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
BMW Z2 ???

According to some people, BMW will unveil a new Z2 roadster at the Frankfurt Motor Show in September. The new model will be built on the same platform as the 1-Series and it should be a light weight model.
Power should come from a small turbocharged engine, perhaps with a displacement of about 1.6 to 2-litres. There should be around 250-hp on the petrol version. BMW might also introduce a hybrid or plug in hybrid model.
There will be a soft-top roof as well as a new transmission and an active front spoiler which will adjust itself automatically for better fuel economy at the respective speeds.
The model could arrive in 2013, with a base price of $30,000.
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Re: BMW Z2 ???
Хмм... за първи път чувам за Z2. Това да не е някаква орязана Z4-ка. Икономиите и кризата карат дори БМВ да произвежда в непрестижни сегменти. Започна се от 1-цата, след това Х1, а сега и това... 

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
лошрайдър написа:Това в класа на Микра ли е?
Много гот, невероятно, страхотно =)
250 коня микра

Alexch написа:Хмм... за първи път чувам за Z2. Това да не е някаква орязана Z4-ка. Икономиите и кризата карат дори БМВ да произвежда в непрестижни сегменти. Започна се от 1-цата, след това Х1, а сега и това...
Че какво им е на Първа серия и на Х1 само не знам? Просто искат да завладеят повече класове и мисля, че го правят доста успешно.

- bir40o0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G31
- Мечтае да кара: F80
- Детайли за колата: BMW G31 530xD
Това ми прилича на наследник на Z3 с тия две места 

bir40o0 написа:Това ми прилича на наследник на Z3 с тия две места
А Z4 с четири места ли е?

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
da__buzz написа:днес видях бмв 1 някво ново.направо настръхнах.на живо е супер яко.

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
gazzzar написа:da__buzz написа:днес видях бмв 1 някво ново.направо настръхнах.на живо е супер яко.
сигурно е видял 1ца купе..
No bling at the Ring
- MotorsportPower
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 1981 Corvette
Правят такива модели каквито се търсят, все пак трябва да са конкурентни.както ние се радваме на е30,36 ... така други хора искат някаф модел странен за един олдскуулър.
Квото търси народа, тва се произвежда
Квото търси народа, тва се произвежда
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2