Mazda 323 двувалка vs 320D- Резултат
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Mazda 323 двувалка vs 320D- Резултат
Колеги преди малко се пуснахме по Ботевградско шосе ( София ) с един колега ..Значи има Mazda 323F двувалка 1.8 120 и нещо коня беше ( близо 130 ) 91 година. Аз съм с 320 Д 99 година 136 кончета... Пуснахме се 4 пъти и четрите пъти един резултат. Тръгваме от сфетофара и на 1-ва съм доста пред него ( близо 2 коли ), на втора продължавам да съм пред него, но намалява значително дистанцията и вече като вкара той 3-та само гледам как се изтрелва и ме минава с лекота и издърпва 2 коли пред мене и вече на 4-та пак почвах да го настигам бавно, но свършваше пътя... Така няколко пъти и все така ставаше.. На трета ме изяждаше и минаваше първи ФИНИШ линята и разултат " ЗАГУБА " ... Пускал ли се е някой от вас с такава мазда, защото доколкото знам двувалките са рядкост?? Просто ми е интересно за информация някой дали има наблюдения и какво мислите за развръзката ?? Забав;явах се много. но в крайна сметка паднах и се питам къде мога да си сложа чип и дали той ще обърне резултата ?? Нормално ли е да падна от такава МАзда или си има проблеми колета според вас ?
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Re: Mazda 323 двувалка vs 320D- Резултат
предлагам ти та пишеш в туннинг.бг! там с радост ще ти обяснят какъв ти е проблема.
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Предлагам ти да не се занимаваш с подобни глупости и то със дизел срещу японски бензин
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
След монтажа на чип със сигурност ще настъпи обрат,но незнам защо трябва да притесняваш форума с това 

- fozio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Колъо
- Мечтае да кара: Е46 М3 CSL
- Детайли за колата: lowrider
Face написа:След монтажа на чип със сигурност ще настъпи обрат,но незнам защо трябва да притесняваш форума с това
Верно темата не е кой знае колко интересна ,обаче ми е много интересно на мен с какво толкова те притесни колегата

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Що така му наскачахте бре - човека просто е споделил какво е станало...
Si non confectus, non reficiat.
- Kalinski
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320dA+чип
- Мечтае да кара: черно М6
Аз имам чип .. а мои приятел кара мазда 323 само че 143 конски сили.
С чипа качих 27 конски сили но пак трудна работа с моя автоматик ... дори и на спорт драив.
При неговите 8 хиляди оборота а и както казаха Японски бензин почти невъзможно. Пък и не искам да си тормозя дизелчето и от глупост да стане някои фал които да ми струва солено после.
Вие квот го нападнахте човека..
решил да сподели какво може нащо е46 бре
Хубаво е да има една темичка само за резултати и преживавания от гонки , макар раздела да е технически. Щото в краина сметка в много от сериозните теми съм чел какви ли не глупости тип лафче по скаипа. Ама на тях никои не обръща внимание
С чипа качих 27 конски сили но пак трудна работа с моя автоматик ... дори и на спорт драив.
При неговите 8 хиляди оборота а и както казаха Японски бензин почти невъзможно. Пък и не искам да си тормозя дизелчето и от глупост да стане някои фал които да ми струва солено после.
Вие квот го нападнахте човека..

Хубаво е да има една темичка само за резултати и преживавания от гонки , макар раздела да е технически. Щото в краина сметка в много от сериозните теми съм чел какви ли не глупости тип лафче по скаипа. Ама на тях никои не обръща внимание

- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
Имаше един раздел STREET RACERS 

,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
всъщност темата е за "ИЗВЪН ТЕМАТА" все пак не виждам никакъв технически въпрос тука 

първоначално я оставих, защото си помислих, че ще обсъждаме технически проблем в състоянието на 320ката 

11 мнения
• Страница 1 от 1