Молба към колегите с DSP
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Re: Молба към колегите с DSP
Ще го измислим за телефона споко, само не знам сокабеляването как ще се орпавим.. 
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Благодаря колеги за отговорите
мисля че събрах необходимата ми за сега информация относно разположението на говорителите. Остава да подхващам кабелите

мисля че събрах необходимата ми за сега информация относно разположението на говорителите. Остава да подхващам кабелите 
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
spacepl написа:Ако не ти свири канал, трябва да се одабавят нови стъпала, ако ти бръмчи звука трябва да се смени един процесор, който преди това трябва и да се програмира. Oasis OS8804.
ПС: телефона на тая цена
А ако изобщо не тръгва радиото какво трябва да се смени
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Радиото

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
ivanov 530d написа:А ако изобщо не тръгва радиото какво трябва да се смени?
Задна лява гума, по възможност А-симетрична
Колеги, вчера реших да си сваля преден десен говорител във вратата и да го сменя, щото го издъних. Реших да сложа говорител от старата Е39-ка, която нямаше DSP и чак сега установих, че говорителите за DSP са 8Ὡ (обикновените са 4Ὡ) и нямат нищо общо с обикновените говорители. Та, който си е слагал допълнително DSP усилвател, да помисли за смяна на говорителите в предните врати (13 сантиметровите)
- Milionera213
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740i
Колеги, съзнавам че не е тука мястото, но тъй като темата е такава - имам за продан една субуферна кутия от е38 2000г с DSP перфектна - та ако има интерес на ЛС
Искам да пожелая на всички крадци парите които изкарват от кражби да ги дават за хемодиализа, патерици, химиотерапия, инвалидни колички и антибиотици
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
никой ли няма да даде снимки да видим как изглежда тая система дсп монтирана в колата 
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
А как мога да разбера дали колата е с ДСП?Колата е обрана и усилователя липсва.Искам да знам какъв да търся като започна да я въстановявам.Става въпрос за Х5 е53
toro10 написа:А как мога да разбера дали колата е с ДСП?Колата е обрана и усилователя липсва.Искам да знам какъв да търся като започна да я въстановявам.Става въпрос за Х5 е53
мама им дееба крадлива
Дай повече инфо за колата,ако можеш цъкния някоя снимка и ние ще ти кажем какво трябва да търсиш и къде да го намериш и монтират ако искаш
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Ако не бъркам местоположението на усилвателя при Х5, виж в багажника, където е стоял, дали имаш букси за такъв усилвател, буксите са три на брой, големки, едната с дебели жици даже. Самият усилвател е една голяма черна кутия, вече конкретната марка може да варира.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Toчно до ченджъра седи усилвателя и там и са и буксите и ИБУС а. Аз съм с 2004 година фейсовата, с навигация и нямам ДСП, късно се усетих
Но отделно се продава ДСП сет...
С ДСП система говорителите са с друг импеданс, и друга честотна лента на ниските честоти....Импеданса може да се докара с филтри и шунтиращ кондензатор.
С ДСП система говорителите са с друг импеданс, и друга честотна лента на ниските честоти....Импеданса може да се докара с филтри и шунтиращ кондензатор.
Каква информация искаш да ти дам допълнително за да може да определиш дали трябва да търся с ДСП или без?Моята също е 2004 с навигация.Аудио системата е 676 HIFI LAUTSPRECHERSYSTEM.Там където пише колегата проверих и имам само една букса.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Колега, най-лесно е да пише на този мейл: kundenbetreuung@bmw.de като изпратиш VIN-a със свободен текст молба, да ти кажат какви екстри е имала колата. Ако не ти се занимава с това, приложи някоя снимка на мястото със липсващия компонент и буксите на инсталацията, които виждаш. Ако внимателно си огледал и наистина имаш само една букса, колата е нямала DSP система.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2