Скъсване на купето при шпилките за задния мост
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Скъсване на купето при шпилките за задния мост
PNR написа:ами Сони...
по номер 1 да така е при Мките е заводски подсилиено и има такъв кит дето се продава за подсилване струва 90 долара аз съм го показал и него някъде във мнениета ми ...
по номер 2 слагани са допълнителни парченца при заварката и отгоре са сложени допълнителни планки за подсилване вътрешно е подсилен о на откъснтите уши...
по номер 3 за това което е казва че трябвало да се намаже честно да ти кажа не съм знаел иначе щях да го направя но понеже си яправих самичак и не съм толкова в час я направих така както мислех че е добре но съм сигурен че е можело още неща да се направят ама като не знаех![]()
![]()
![]()
ама дано всичко да е стнало наред ... надявам се повече да нямам допирна точка с тази ми част на колата (задницата) защото смених всичко което не беше добре ...
Ако навсякъде където имаш сцепване, си дублирал аламрината, няма да имаш проблем, другото правило е, да не се заваряват греди напречно с цял шев. Ако си спазил тези неща, проблем не би трябвало да имаш, аз а грунда, какво да се прави, не може всички да знаем всичко, аз дето се занимавам с тези неща, всеки ден научавам нещо ново. Затова е хубаво да има и дискусии в такива хубави теми, за да знаят следващите и да се учат от нашите грешки

- kufi01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57D25
- Мечтае да кара: E60///M5
sonny написа:PNR написа:ами Сони...
по номер 1 да така е при Мките е заводски подсилиено и има такъв кит дето се продава за подсилване струва 90 долара аз съм го показал и него някъде във мнениета ми ...
по номер 2 слагани са допълнителни парченца при заварката и отгоре са сложени допълнителни планки за подсилване вътрешно е подсилен о на откъснтите уши...
по номер 3 за това което е казва че трябвало да се намаже честно да ти кажа не съм знаел иначе щях да го направя но понеже си яправих самичак и не съм толкова в час я направих така както мислех че е добре но съм сигурен че е можело още неща да се направят ама като не знаех![]()
![]()
![]()
ама дано всичко да е стнало наред ... надявам се повече да нямам допирна точка с тази ми част на колата (задницата) защото смених всичко което не беше добре ...
Ако навсякъде където имаш сцепване, си дублирал аламрината, няма да имаш проблем, другото правило е, да не се заваряват греди напречно с цял шев. Ако си спазил тези неща, проблем не би трябвало да имаш, аз а грунда, какво да се прави, не може всички да знаем всичко, аз дето се занимавам с тези неща, всеки ден научавам нещо ново. Затова е хубаво да има и дискусии в такива хубави теми, за да знаят следващите и да се учат от нашите грешки
Ами колеги да сте живи и здрави ама аз направо взех че смених купето че те и рогове бяха криви и изобщо цялата е била кривак.
Последна промяна kufi01 на 06 Мар 2010, 2:01, променена общо 1 път
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
sonny написа:Затова е хубаво да има и дискусии в такива хубави теми, за да знаят следващите и да се учат от нашите грешки
мерси забелязвам че мн от добрите оцениха темата ми

- ясен николов
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: само бмв та
- Детайли за колата: много бърза
Уффф .... това е ужасен дефект на е36 и е46...
Последна промяна infected на 21 Сеп 2010, 21:13, променена общо 1 път
е39 528iT 00" M52TUB28 DP2 with DSP and NAVI.
e36 coupe M50B2x> Light Flywheel; Supersprint Headers; Mapped ECU, Short shifter, and more....
e36 coupe M50B2x> Light Flywheel; Supersprint Headers; Mapped ECU, Short shifter, and more....
- FlippeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw e46 330xi Touring
- Мечтае да кара: S50B30 мурбо...
Отвратителен проблем е това, 2 пъти съм късал моето купе
, по мои наблюдения - седаните по рядко се късат там, докато на купетата е много слабо място.

- krumovvv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: чужди коли и жени
- Мечтае да кара: две коли едновременно
kufi01 написа:sonny написа:PNR написа:ами Сони...
![]()
![]()
Ами колеги да сте живи и здрави ама аз направо взех че смених купето че те и рогове бяха криви и изобщо цялата е била кривак.
колега най добре си направил като си сменил купето
- bmw318tds
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325TDS
Да не пускам нова тема някой знае ли на 100% дали купетата на М-ките са подсилени точно в тази част?
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
uricatoli написа:PNR написа:Ами не знам дали е сао при купетата изразено но имам дин познат дето се занимава с моторетки (по яки) вкарани в тези коли и той каза че това е най слабото място и прави проблем винаги при по голямо натоварване ...
Негови думи : При компакта такова нещо няма той е със заден мост като на е30" което наистина е така то и затова повечето бегачки и по света са е30![]()
ако не беше това мнение довечера щях да правя сбирка в гаража с кебапчета и бира за да опеем компакта за здраве..
е то пак не прчи да се направи сбирка на кебапчта и биричка (количка) да се опее или полее колицата

- kufi01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57D25
- Мечтае да кара: E60///M5
bmw318tds написа:Да не пускам нова тема някой знае ли на 100% дали купетата на М-ките са подсилени точно в тази част?
значи колега до колкото аз вече знам при Мките е фабрично подсилено но в дарукар се продават планки които се слагат допълнително на обикновенните е36 ци и проблем няма да има освен ако самото купе не е гнилоч като моито старото и въпреки че новото е идеално и на всякъде му стои фабричната обработка съм ре шил да купя едни планки и да го подсиля по спомен проверявах в дару и ми се върти в главата че бяха около 167лв
- ///M BOSS
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Браво за добрата тема и полезната инфирмация за тоя проблем ! 

и аз имах такъв проблем,правих го миналата година и за сега е ок макар че не спрях да я въртя като ме захапе кучето
колата е италианка

- kapi_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да цирикат!!!
- Мечтае да кара: НЛО
само яка заварка опрая тука ама не за далго един пат тръгнал ли е така ще си кара
Правило №1: Никога не променяй условията на сделката. Правило №2: Не използвай имена. Правило №3: Никога не надничай в опаковката.
- zzvvmm
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is
Може ли да кажете ОЕМ планките за подсилване колко са дебели ? Тия дни ще свалям моста и ще подсилвам.
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Мисля, че са 3мм. но не съм 100% сигурен седят в един кашон мога да ти ги измеря. Има по подробна тема viewtopic.php?f=8&t=354273&hilit=%D1%83%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5+%D0%B8

50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4