Бавно ми се движат чистачките- кабели,лостчета и още
Модератор: Технически модератори
			10 мнения
			 • Страница 1 от 1

- saint85
- младши ентусиаст
- 

- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Бавно ми се движат чистачките- кабели,лостчета и още
Здравейте, колеги от вчера имам един такъв странен проблем значи чистачките ми се движат много бажно на коя да е степен, все едно не им стига ток или съм ги захранил с моторче от самобръсначка. Ако се опитам да включа на по-бърза степен отначало се опитва да забърза един мах - но не, гледах да не се допират в нещо ама нищо не им пречи да се движат.
Колеги ако имате някакви идей кажете ааа и къде се намира моторчето на чистачките че незнам 

Благодаря предварително за отговора

Колеги ако имате някакви идей кажете ааа и къде се намира моторчето на чистачките че незнам

Благодаря предварително за отговора
Последна промяна saint85 на 17 Мар 2010, 12:27, променена общо 2 пъти

- saint85
- младши ентусиаст
- 

Re: Бавно ми се движат чистачките- на вс. степени
Погледнах тази тема 
viewtopic.php?f=7&t=138598&p=1511049&hilit=%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%87%D0%B5+%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%B8#p1511049
Но май проблема не е там. Тия дни ще разглобя лостчетата и ще видим
			viewtopic.php?f=7&t=138598&p=1511049&hilit=%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%87%D0%B5+%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%B8#p1511049
Но май проблема не е там. Тия дни ще разглобя лостчетата и ще видим

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
- 

- Кара: мфили
има един бяло черен кабел от таблото до комфорт модула, провери го него
това е което ми идва на прима виста.
			това е което ми идва на прима виста.

- saint85
- младши ентусиаст
- 

Хъммм странно значи почистих и смазах рамената и оста на чистачките и тръгнаха, обаче ми направи впечетление че когато дадох на контакт  стрелката на киометража ми превъртя стигна след 240 и там си остана - върнах ключа дадох пак и се оправи   Докато свалях рамената разбутах едни кабели които се намират под лявото рамо на чистачките и те бяха зеленясали и ги почистих и тях това дали има някаква връзка с километража ?
  Докато свалях рамената разбутах едни кабели които се намират под лявото рамо на чистачките и те бяха зеленясали и ги почистих и тях това дали има някаква връзка с километража ?   

П.С. Сега всичко работи
			 Докато свалях рамената разбутах едни кабели които се намират под лявото рамо на чистачките и те бяха зеленясали и ги почистих и тях това дали има някаква връзка с километража ?
 П.С. Сега всичко работи

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
- 

- Кара: мфили
saint85 написа:Хъммм странно значи почистих и смазах рамената и оста на чистачките и тръгнаха, обаче ми направи впечетление че когато дадох на контакт стрелката на киометража ми превъртя стигна след 240 и там си остана - върнах ключа дадох пак и се оправиДокато свалях рамената разбутах едни кабели които се намират под лявото рамо на чистачките и те бяха зеленясали и ги почистих и тях това дали има някаква връзка с километража ?

П.С. Сега всичко работи
за мене 100% има някаква мизерия по веригата датчик на диф -> километраж -> комфорт модул.
Тая верига е основа за работата на климатроника, комфорт модула и на още няколко системи в колата, стига те да присъстват.

Колега след като си размърдал кабелаците да не би случайно някой кабел да се е проголил и да ти за масява някъде.

- saint85
- младши ентусиаст
- 

Re: Бавно ми се движат чистачките- кабели под чистачките
Ами не явно са се разкачили някаде или нещо - сега всичко си работи
			- saint85
- младши ентусиаст
- 

Естествено че не - как всичко ще работи какви глупости говоря и аз - на мен ако нещо не ми се случи те на   

Днеска паля колата пак същия филм със една идея са по-бързи ама не се движат нормално сега отивам долу с ВД-40 - цялата ще я разглобя

Днеска паля колата пак същия филм със една идея са по-бързи ама не се движат нормално сега отивам долу с ВД-40 - цялата ще я разглобя
- saint85
- младши ентусиаст
- 

Ами странното е че като разглобя всичко смажа и раздвижа частите работи - след това на другия ден пак ги хваща мързела   Ще взема накрая да сменя целия механизъм
  Ще взема накрая да сменя целия механизъм
			 Ще взема накрая да сменя целия механизъм
  Ще взема накрая да сменя целия механизъмRe: Бавно ми се движат чистачките- кабели,лостчета и още
Ако те съмнява механизма смени го с някой за проба. Но ако не се оправи май ще излезе прав колегата погоре:
за мене 100% има някаква мизерия по веригата датчик на диф -> километраж -> комфорт модул.
Тая верига е основа за работата на климатроника, комфорт модула и на още няколко системи в колата, стига те да присъстват.

10 мнения
			 • Страница 1 от 1