BIMMERFEST '03 -------- >

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 13 Апр 2003, 22:57

Да, 3C броя се в числото на потребителите с бавен интернет, ако се беше зачел съм го споменал в поста си! Спор няма - снимките са невероятни и са радост за всеки истински BMW фен. Друг е въпроса, че ако някой е седнал да търси снимки ще намери - аз лично имам над 4000 подобни! Не се опитвай да ме убедиш, че всичките снимки, които си качил във форума от като си регистриран са си заслужавали! Редица анимирани аватари заемат излишно място и трябва да си губя времето да трия image-ове. Казано с цифри, мненията, които ти си писал до момента са 0.86% от всички, а качените файлове са 13% или 6,7мб от квотата от 50мб. Мисълта ми беше просто да се качват неща, които си заслужават - като тези в случая. Но просто при тях проблема е, че са големи като размер и представляват проблем за гледане на редовия потребител с мижав интернет. Излишно е да изпадам в практически съвети и обеснения, че времето, което ти е отнело да ги качиш тук, щеше да ти отнеме да ги качиш някъде на безплатен хостинг и да дадеш линка. Наистина си потребител, които уважавам и не искам с нищо да те обидя .. Просто трябва да гоним златната среда - ти искаш да споделиш прекрасните снимки с нас, ние се радваме на тях, има хора, които немогат да ги гледат заради бозав интернет, други плащат за това 500 човека да четат въобще този форум, отделно стоим и дебнем кой псува и кой не, четем майли със заплахи, хранят ни в IRC... и го правим, за да е кеф на всички! Всичко, което писах е с най-добри чувства и искам на всички да им е удоволствие, когато посещават форума - това е целта на всички нас!

Амин!

пс. снимките са 21! ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 14 Апр 2003, 0:39

Е хора не дайте така де.... :(

Снимките са супер яки и аз лично до сега не видях някаде толкова готини снимки с такова качество по нета.

Иначе Turturelo и ти си прав за трафика...аз си давам моята квота на 3С. :wink:

Най-важното е да не се караме!!! :cry:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW/ Mercedes
Мечтае да кара: Porsche

Мнение от 3C » 14 Апр 2003, 6:03

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 17 Апр 2003, 11:50

3С а аз ще чакам поредната порция снимки :wink: от вчера съм се зачекнал с някви луди колици ай отиам са зарибяям :lol: :lol:

Предишна

Назад към Основен Форум