БМВ Е34 2.0 150кс не иска да върви! помогнете!
Модератор: Технически модератори
			50 мнения
			 • Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4

Re: БМВ Е34 2.0 150кс не иска да върви! помогнете!
sniper74 написа:
по принцип за да вървят тези коли трябва да ги потдържаш във високи обороти тогава си показват силата и изяществото мисля че като покараш малко и свикнеш ще ти стане ясно. Е 34 е кола достойна да се уважава и цени ако се потдържа правилно тя е вярня, почти като жената е

Просто са си атлети на дълги разстояния.
Интересно е,че на 5-скорост със 60 км/ч пак си поемат-значи си имат сила и в ниските,но за да тръгне си трябват обороти.
Колегата да пусне едно клипче с ускорението ,ако му е възможно
верно е на 5 сам се влачил с 50.Ама и моита кат и смених маслото и др.работи стана по тромава

по принцип за да вървят тези коли трябва да ги потдържаш във високи обороти тогава си показват силата и изяществото мисля че като покараш малко и свикнеш ще ти стане ясно. Е 34 е кола достойна да се уважава и цени ако се потдържа правилно тя е вярня, почти като жената е

Просто са си атлети на дълги разстояния.
Интересно е,че на 5-скорост със 60 км/ч пак си поемат-значи си имат сила и в ниските,но за да тръгне си трябват обороти.
Колегата да пусне едно клипче с ускорението ,ако му е възможно

верно е на 5 сам се влачил с 50.Ама и моита кат и смених маслото и др.работи стана по тромава
- Zubcho
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
И какво тръгна ли колата?
			Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
- 

- Детайли за колата: Тежка
5ka написа:...Ама и моита кат и смених маслото и др.работи стана по тромава

незнам дали не са и слагали некви боклуци.още я няма на старт 

- naskoto003
- Потребител
- 

- Кара: мукава на 4 колела
- Мечтае да кара: e34 М5
5ka написа:незнам дали не са и слагали некви боклуци.още я няма на старт
Мойта пък точно като й смених всичките консумативи започна да си показва зъбите

Иначе по темата: Много зависи с к'во я караш.. Мойта е м50б20, като й сложа обикновен бенз, не върви така, както с v-повер, а и харчи повечко...А за резки изпълнения преди 3000 оборота не я търси
 Има и нещо друго - мен лично ми отне известно време докато се науча как да я карам (мисля, че тука някъде имаше цяла тема за въртящия момент, оборотите, предавките, колко рязко да се подава газ и т.н.)
 Има и нещо друго - мен лично ми отне известно време докато се науча как да я карам (мисля, че тука някъде имаше цяла тема за въртящия момент, оборотите, предавките, колко рязко да се подава газ и т.н.)Поздрави
- saint85
- младши ентусиаст
- 

- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
И аз имах същия проблем - смених двигателя и сега тръгна малко, някаде към 220-230 леко се усеща че губи мощност но след 250 се оправя   

П.С. това е в кръга на шегата - сериозно колега дай някакви подробости за да могат хората да ти помогнат

П.С. това е в кръга на шегата - сериозно колега дай някакви подробости за да могат хората да ти помогнат

- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
аууу Кви сте състезатели , първо колата не е 2 тона а е 1445кг. 2-ро не че невърви вече ,а си й свикнал,остави ги другите м30, м60, м240 да е пак ше му свикнеш и няма да ти се струва толкова бърз,В тоя Форум Постоянно говорат против по малките Двигатели на БМВ вместо да си говорат за хондаджии ,голфадйии и тия с опелите ,Те не спират Да говорат ако не е колата 500 коня не става ,Незнам как не те дразнат тия коментари от рода: " Те са си спънати по рождение" или "земи си 525"  

- ///peter
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
 HX52 Holset
 MS 1 Extra - ECU
 Inovate wide band
Прав си колега - всичко под 2.5 24v си е също яка бургия  

Колко искаш да варви едно 520   Вземи нещо по-мощно
  Вземи нещо по-мощно

Вземи нещо по-мощно
  Вземи нещо по-мощноRe: БМВ Е34 2.0 150кс не иска да върви! помогнете!
Bmw325is написа:аууу Кви сте състезатели , първо колата не е 2 тона а е 1445кг. 2-ро не че невърви вече ,а си й свикнал,остави ги другите м30, м60, м240 да е пак ше му свикнеш и няма да ти се струва толкова бърз,В тоя Форум Постоянно говорат против по малките Двигатели на БМВ вместо да си говорат за хондаджии ,голфадйии и тия с опелите ,Те не спират Да говорат ако не е колата 500 коня не става ,Незнам как не те дразнат тия коментари от рода: " Те са си спънати по рождение" или "земи си 525"
извинявам се за
 -ка
 -камного истини в малко думи

не е само мотора за една кола

С Е36 М40 Б18 на метан .........съм скапвал в завоите на кресненското дефиле ...голф 3 150к.с.
С е34 тдс с м окачване-доста есп-та са мигали ,за да сме в едно темпо.
Пресен случай с Е34 525их автомат .........,магистрална гонка ........със.....А4 1.8т (2008г =190к.с.)-много де кефя като ми гледат ръждясалия калник
 .............олях се май
 .............олях се май 
явно трябва време да мине ,за да се разбере значението на думата баланс,спрямо мостовете.......център на тежестта....не на последно място,нещо което е съвкупност от тия неща -УПРАВЛЕНИЕТО
 ...........И ОСЛЕ УСПОРВАЙТЕ МОТОР,ПЕчЕЛИЛ ДОСТА НАГРАДИ
 ...........И ОСЛЕ УСПОРВАЙТЕ МОТОР,ПЕчЕЛИЛ ДОСТА НАГРАДИ  

-скъпи ми тинейджъри
 -скъпи ми тинейджъри  
 не си купувайте магистрални коли ,като зареждате по 5 лв.

На светофар съм тръгвар ''рязко'' само срещу кола с моите килограми...............на магистрала съм с рогата напред-пък нека да не ви вървят тинейджърските мисли

by ''kompleksa''
- TheKiller
- младши ентусиаст
- 

- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Аз пък хич не съм очарован от стабилноста на 520 хем мойта е от последните  

/// 6>4

- dokie
- ентусиаст
- 

- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
TheKiller написа:Аз пък хич не съм очарован от стабилноста на 520 хем мойта е от последните
Колега, какви са ти гумите, окачването и състоянието на амортисьорите... и все пак е34 не е състезателен/спортен модела... с летните и после със зимните гуми (сравнявам) и усещам огромна разлика в поведението на колата (на 15" и двата комплекта)... какво остава за едни широки летни на М-окачване и 17"... после "боли ме врата..."

По темата с вървежа... не веднъж или 2 пъти си внушавам, че не върви... след което я опъна късно вечер без трафик по една права отсечка (до 160-180) и като видя как направи същото ускорение както и преди повече от година и се успокоя...
... а пък особено не върви като взема да я сравнявам с някоя 2-3 годишна въшка с повечко коне и Нм под капака...
... а иначе съм катерил баир с 35-40км/ч на 5-та да си докажа 6-така на колега с М43Б18 (мисля беше)... точно над предела на придръпването (оборотите точно не помня)
- Zubcho
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
И тръгна ли колата най-после или търсим нов мотор?
			Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- ddddk
- ентусиаст
- 

- Кара: E65
Здравейте колеги,
В потвърждение на написаното от колегата dokie за свикването с колата да ви разправям един пресен случай:
От известно време (2-3 месеца) колата я кара повече жена ми. Всъщност тя я кара през седмицата, а пък аз само в събота и неделя.
И оня ден се прибира от работа и ми вика "абе наща кола взе нещо да не върви... незнам, сякаш не е като преди като я взехме... сякаш нещо тромава ми се вижда..."
Ейииииииииииии трябва да ви кажа, че сърцето ми пропусна един такт 

Айде в колата двамата, айде газ, ама то дупки, кратери и в дупките нови дупки и прочие, къде да караш? Че хайде извън града и там колата както се казва "заплува в свои води"!
Тези коли (дори и "умрелите 20-ки") са абсолютни хищници на магистралата.
Оказа се, че нищо и няма на колата, просто мойта госпожа така свикнала с ежедневното монотонно каране по дупките 1-ва, 2-ра, 3-та, спирачка! и пак така, че почнало да и тежи и да недоволства.
Та така с тези коли. Ай със здраве 

Поздрави,
Д
			В потвърждение на написаното от колегата dokie за свикването с колата да ви разправям един пресен случай:
От известно време (2-3 месеца) колата я кара повече жена ми. Всъщност тя я кара през седмицата, а пък аз само в събота и неделя.
И оня ден се прибира от работа и ми вика "абе наща кола взе нещо да не върви... незнам, сякаш не е като преди като я взехме... сякаш нещо тромава ми се вижда..."
Ейииииииииииии трябва да ви кажа, че сърцето ми пропусна един такт

Айде в колата двамата, айде газ, ама то дупки, кратери и в дупките нови дупки и прочие, къде да караш? Че хайде извън града и там колата както се казва "заплува в свои води"!
Тези коли (дори и "умрелите 20-ки") са абсолютни хищници на магистралата.
Оказа се, че нищо и няма на колата, просто мойта госпожа така свикнала с ежедневното монотонно каране по дупките 1-ва, 2-ра, 3-та, спирачка! и пак така, че почнало да и тежи и да недоволства.
Та така с тези коли. Ай със здраве

Поздрави,
Д

- TheKiller
- младши ентусиаст
- 

- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
dokie написа:TheKiller написа:Аз пък хич не съм очарован от стабилноста на 520 хем мойта е от последните
Колега, какви са ти гумите, окачването и състоянието на амортисьорите... и все пак е34 не е състезателен/спортен модела... с летните и после със зимните гуми (сравнявам) и усещам огромна разлика в поведението на колата (на 15" и двата комплекта)... какво остава за едни широки летни на М-окачване и 17"... после "боли ме врата..."
По темата с вървежа... не веднъж или 2 пъти си внушавам, че не върви... след което я опъна късно вечер без трафик по една права отсечка (до 160-180) и като видя как направи същото ускорение както и преди повече от година и се успокоя...
... а пък особено не върви като взема да я сравнявам с някоя 2-3 годишна въшка с повечко коне и Нм под капака...
... а иначе съм катерил баир с 35-40км/ч на 5-та да си докажа 6-така на колега с М43Б18 (мисля беше)... точно над предела на придръпването (оборотите точно не помня)
Гумите са нови фулди 15-ки,окачването е стоково,но читаво
 Аз карам и е36 м43б16 и повече реагира на подаване на газ,но шестака има една много специфична и приятна тяга дет ме кефи повече от е36-цата
 Аз карам и е36 м43б16 и повече реагира на подаване на газ,но шестака има една много специфична и приятна тяга дет ме кефи повече от е36-цата  
/// 6>4

50 мнения
			 • Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4