Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: BCAA и изобщо фитнес...

Мнение от bum_bum » 14 Мар 2010, 13:40

Щом си жаден не се лишавай.
Изображение

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 14 Мар 2010, 15:09

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 14 Мар 2010, 18:19

raddy написа:
///peter написа: 10 литра вода на ден :shock:
Колега ти като се движиш кламбурка ли нещо вътре в теб :mhihi:

8)
Даже и по повече от 10 :kuku:
Само дето зачестих ходенето до тоалетна иначе друго не съм усетил :confused:
Мисълта ми е (не че съм много запознат де) да не би от водата толкова рязко да качих килцата - 6 за около 10-тина дни :confused:
Пък не мога да спра да пия щото си усещам жажда :roll:

Отиди да ти видят кръвната захар.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нормално

Мнение от scipo » 15 Мар 2010, 15:46

raddy написа:Е не съм вярвал че ще пиша в таз тема ама ето... :oops:

И също относно продуктите на Dymatize :?: - Положително , отрицателно :?:

Положително колега взимал съм креатин и гейнър и съм доста доволен :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от scipo » 15 Мар 2010, 15:55

от днес започвам диета за изчистване, че пак станах 110 кила :mhihi: ще гледам да сваля на 102-3, все пак съм висок почти 190 см, та диетката ще е:
ден1 малък прием на въглехидрати
ден2 голям прием
ден 3 голям прием
ден 4 малък прием
видях я в 1 старо списание на мускули и фитнес и ми допаднаха храните, които даваха и няма да ми бъде проблем да си я спазвам :) освен диетата започвам да тренирам по нов план- 4дни тренирам 1 почивам и въртя, в почивния ден ще ходя да плувам, иначе в др. дни кардио 5 мин преди тренировката и 15 след. Добавките, които ще взимам са:
Кофейн на пролаб, суроватка на оптимум голд, л-карнитин на NOW, анимал кътс и ми подариха 3 кутии л-карнитин за мазане :mhihi: смятам, че ще стане доста добре, ако не изчиста толкова, колкото искам ще взема само винстролче през май, леко за доизчистване и напомпване, а ако всичко върви по план ще вземе някакъв азотен бустер да се понадуя малко и съм готов за плаж :) за тренировките и добавките са изпитани и действат, но досега не съм правил такава диета, та какво ще кажете, дали ще има ефект от нея???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 15 Мар 2010, 16:22

Диетата според мен не струва. Или си на ниско-въглехидратна, високо-мазнинна или си на обичайната културистична диета- малко мазнини, много протеин и въглехидрати. Ако правиш първото скачаш от едната крайност в другата и не можеш да се адаптираш към нито едно от двете хранения. Въглехидратното зареждане помага при въглехидратно адаптираните спортисти, но ти няма да си нито един от двата типа, щото с такава диета няма да се адаптираш нито към въглехидратно, нито към мазнинно хранене.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от scipo » 15 Мар 2010, 18:06

bum_bum написа:Диетата според мен не струва. Или си на ниско-въглехидратна, високо-мазнинна или си на обичайната културистична диета- малко мазнини, много протеин и въглехидрати. Ако правиш първото скачаш от едната крайност в другата и не можеш да се адаптираш към нито едно от двете хранения. Въглехидратното зареждане помага при въглехидратно адаптираните спортисти, но ти няма да си нито един от двата типа, щото с такава диета няма да се адаптираш нито към въглехидратно, нито към мазнинно хранене.

а какво да направя, да намаля мазнините до минимум? кво трябва да ям? никога не съм пазил толкова определена диета, но и никога не съм бил с такъв корем де :mhihi:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 15 Мар 2010, 19:32

малко да из4истя:
10 блистера стромба-30 таблетки по 10мг
10 деки
3 кутии амино 2222
л-карнитин
л-глутамин
1 кг месо на ден
много салата,плодове,ориз и пе4ени картофи до 14 4аса
снимки на ефекта за 1 месец до неколко дена :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 15 Мар 2010, 22:31

С 1 кило месо и много ориз и картофи ще изчистиш когат с 20-ката биеш Гоуф ГТИ

scipo написа:
bum_bum написа:Диетата според мен не струва. Или си на ниско-въглехидратна, високо-мазнинна или си на обичайната културистична диета- малко мазнини, много протеин и въглехидрати. Ако правиш първото скачаш от едната крайност в другата и не можеш да се адаптираш към нито едно от двете хранения. Въглехидратното зареждане помага при въглехидратно адаптираните спортисти, но ти няма да си нито един от двата типа, щото с такава диета няма да се адаптираш нито към въглехидратно, нито към мазнинно хранене.

а какво да направя, да намаля мазнините до минимум? кво трябва да ям? никога не съм пазил толкова определена диета, но и никога не съм бил с такъв корем де :mhihi:

Аз съм за храненето с много мазнини, тия с оризчетата и пилешки гърдички не ги разбирам.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 15 Мар 2010, 22:58

Трябваше да споменеш,че става въпрос за гоуф гти 16в,че 8 клапановия пада и от тдс :mhihi: .По темата,аз ям мазнини и белтъци без никакви въглехидрати,като по този начин успявам да редуцирам тегло с бързи темпове.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 16 Мар 2010, 0:30

Как да си подобря метаболизмааа !?!? Не мога да ям нищо сладко!!! Бронхо-пневмония и от тогава, ако всеки ден изяждам по 1 шоколад или близко около 150-200г въглехидрати дебелея ! Преди тва си хапвсах спокойно като не прекалявам примерно шейк + биг маг за закуска , едно ядене салата + месо на обед и некъв йогурт
ся съм 92 кг 1.90 като имам шкембе и паласки стабилни :wtf:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 16 Мар 2010, 11:07

acer написа:Как да си подобря метаболизмааа !?!? Не мога да ям нищо сладко!!! Бронхо-пневмония и от тогава, ако всеки ден изяждам по 1 шоколад или близко около 150-200г въглехидрати дебелея ! Преди тва си хапвсах спокойно като не прекалявам примерно шейк + биг маг за закуска , едно ядене салата + месо на обед и некъв йогурт
ся съм 92 кг 1.90 като имам шкембе и паласки стабилни :wtf:

Колега, предполагам нищо ново няма да ти кажа, но разпредели дневната си 'дажба' на 5-6 приема (хранения). За да не дебелееш от прием на над 100-тина грама въглехидрати на ден според мен трябва и сериозно да спортуваш, и защо държиш да ядеш по един шоколад на ден? Пий хром (100-200мкг на ден, обикновено таблетките на пазара са по толкова). Намалява желанието за сладко и шоколад, спомага за действието на инсулина и така регулира кръвната захар. Казвам ти го като голям любител на шоколада, но когато пия хром ми се гади само като гледам нещо сладко.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Мнение от Жоро 320и » 16 Мар 2010, 11:37

bum_bum написа:С 1 кило месо и много ориз и картофи ще изчистиш когат с 20-ката биеш Гоуф ГТИ

scipo написа:

Аз съм за храненето с много мазнини, тия с оризчетата и пилешки гърдички не ги разбирам.

Деката е за чиста маса а винстрола е за релеф, така че според мен ще качи 10 кила без да омазни и дори ще намали мазнините :) Само да го направи 2 месеца, че 1 е само за зарибявка :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Мнение от Жоро 320и » 16 Мар 2010, 11:41

bum_bum написа:С 1 кило месо и много ориз и картофи ще изчистиш когат с 20-ката биеш Гоуф ГТИ

scipo написа:

Под мазнини какво имаш предвид, (бадеми, зехтин....) или .... Нали от мазнини и въглехидрати се качва сланина :roll:
А с оризчетата и пилешки гърдички е изпитано и работи :!:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 16 Мар 2010, 12:27

Жоро 320и написа:

scipo написа:

Деката е за чиста маса а винстрола е за релеф, така че според мен ще качи 10 кила без да омазни и дори ще намали мазнините :) Само да го направи 2 месеца, че 1 е само за зарибявка :mhihi:
ми с тва коли4ество мислиш ли 4 е е за месец,просто от 1 сам така,ина4е цикъла е 2,и щом някой смятат 4е с това ядене нема стане,в края на седмицата ще сложа и снимки,кат се има предвид 4е тая зима се таркалях :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата