да останеш без фарове

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Аватар
Кара: ше е46 330d а сега e46 320d

Re: да останеш без фарове

Мнение от ilia8505 » 13 Мар 2010, 17:34

колега я кажи кво стана платиха ли ти нещо от бул инс че и аз сам при тях
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA+чип
Мечтае да кара: черно М6

Мнение от Kalinski » 13 Мар 2010, 17:58

Е хубу де ще го изкарат , че сам си ги е свалил с цел да изкара малко лев ли ? Или пък , че я е паркирал на кофти място ? Ми че те утре ще кажат : нищо не изплащаме ако колата не се съхванява у гараж или охраняем паркинг.
Как няма да му платят .. за ко плаща луди цифри за каско тогава ? Само да лапат ли ?

Ми че то да почна и аз да крада то ебаси доходоносния бизнес. Голямото нави и фаровете струват маика си и баща си.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Branko » 13 Мар 2010, 18:29

domata написа:От моя горчив опит знам, че ако не искаш да си имаш проблеми / не че е на 100 % сигурно /, колата трябва да седи ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на паркинг. Уж и аз паркирах на светло, на оживени улици, но нищо не помогна. Решат ли да те тупнат, лошо ... Последния път замалко, ама за много малко, направо щях да се разделя не с фаровете, а направо с цялата кола. :censored: Но имах късмет и го сбарахме тоя боклук, само ме е яд, че ушатите не ни дадоха да му турим един здрав пердах с козия крак :mhihi: :bang: Сега "пича" си бръмчи по улиците и дебне БМВ-тата, а аз чакм да го осъдят ... ще си почакам. :mhihi: Затова не ги жалете тези 50/70лв и вкарвайте любимите на паркинг, защото дори и само някой да ти надраска примерно боята, на тамън прясно боядисаната красавица, ще си скъсате нервите после ... Да не говорим, ако се случи нещо по-сериозно, както е станало при колегата.

И това не е 100% гаранция.Миналата година на едно приятелче му задигнаха колата от платен паркинг.После охраната обясняваше на полицията,че бил платен,но не и ОХРАНЯЕМ! :evil: :evil: :evil:

Потребител
Аватар
Кара: M 40
Мечтае да кара: M 54

Мнение от domata » 14 Мар 2010, 1:08

И това не е 100% гаранция.Миналата година на едно приятелче му задигнаха колата от платен паркинг.После охраната обясняваше на полицията,че бил платен,но не и ОХРАНЯЕМ!

Че не е 100% гаранция, не е. Обаче е с една идея по-сигурно. :bchug:

Предишна

Назад към E46