да останеш без фарове
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Kalinski
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320dA+чип
- Мечтае да кара: черно М6
Re: да останеш без фарове
Е хубу де ще го изкарат , че сам си ги е свалил с цел да изкара малко лев ли ? Или пък , че я е паркирал на кофти място ? Ми че те утре ще кажат : нищо не изплащаме ако колата не се съхванява у гараж или охраняем паркинг.
Как няма да му платят .. за ко плаща луди цифри за каско тогава ? Само да лапат ли ?
Ми че то да почна и аз да крада то ебаси доходоносния бизнес. Голямото нави и фаровете струват маика си и баща си.
Как няма да му платят .. за ко плаща луди цифри за каско тогава ? Само да лапат ли ?
Ми че то да почна и аз да крада то ебаси доходоносния бизнес. Голямото нави и фаровете струват маика си и баща си.
domata написа:От моя горчив опит знам, че ако не искаш да си имаш проблеми / не че е на 100 % сигурно /, колата трябва да седи ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на паркинг. Уж и аз паркирах на светло, на оживени улици, но нищо не помогна. Решат ли да те тупнат, лошо ... Последния път замалко, ама за много малко, направо щях да се разделя не с фаровете, а направо с цялата кола.Но имах късмет и го сбарахме тоя боклук, само ме е яд, че ушатите не ни дадоха да му турим един здрав пердах с козия крак
![]()
Сега "пича" си бръмчи по улиците и дебне БМВ-тата, а аз чакм да го осъдят ... ще си почакам.
Затова не ги жалете тези 50/70лв и вкарвайте любимите на паркинг, защото дори и само някой да ти надраска примерно боята, на тамън прясно боядисаната красавица, ще си скъсате нервите после ... Да не говорим, ако се случи нещо по-сериозно, както е станало при колегата.
И това не е 100% гаранция.Миналата година на едно приятелче му задигнаха колата от платен паркинг.После охраната обясняваше на полицията,че бил платен,но не и ОХРАНЯЕМ!

И това не е 100% гаранция.Миналата година на едно приятелче му задигнаха колата от платен паркинг.После охраната обясняваше на полицията,че бил платен,но не и ОХРАНЯЕМ!
Че не е 100% гаранция, не е. Обаче е с една идея по-сигурно.

49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4