Пресечка ул. Екзарх Йосиф / ул. Сердика - софиянци ТОЧАТ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Пресечка ул. Екзарх Йосиф / ул. Сердика - софиянци ТОЧАТ

Мнение от vlad0 » 13 Мар 2010, 13:12

Незнам колко от Вас са запознати с положението на пресечката на ул. Екзарх Йосиф и ул. Сердика. Там стадо селяни/простаци/ паркират както пожелаят, за да могат да си наТОЧАТ вода в тубите, и понякога изминаването на разстоянието от 50м отнема около 10-15 мин. както преди малко ... Тъй като често ми се налага да минавам от там и днес просто ми писна. Ако слизам да се разправям трябва да го направя с цялото миризливо стадо ... Реших да се обадя по телефони на съответните служби и почна ходенете по мъките.

тел. 112 -> прехвърлиха ме към 02 / 987 55 55 - столичен инспекторат
от столичния инспекторат ми обясниха, че контрола на пътя се осъществява от КАТ
и ме прехвърлиха към тел. 165
02 / 987 55 55 -> тел. 165
обясниха ми, че това не е тяхна работа да се обадя на 166 и да ме свържат с 5то райнно, където имало катаджии, които бъркали по багажниците и те трябвало да отидат на мястото. Това с бъркането по багажниците не разбрах дали искаше да каже, че нямат работа.

тел. 165 -> тел. 166
Казах от къде са ме прехвърлили и се изсмяха по телефона... Казах, че са казали да ме прехвърлят на 5то райнно и последва: "хах ми добре 5то райнно" и ме прехвърлиха.....

тел. 166 -> 5то райнно
Слушах музики около 3-4 мин. след което ми даде два пъти свободно и не съм сигурен дали ми вдигнаха и веднага затвориха слушалката. Следва пак 166.

тел 166. Казаха, чакайте пак да опитаме... и пак ме прехвърлиха

тел. 166 -> 5то Райнно
Този път ми вдигнаха след около 2мин. Не се знае кой е ... И аз му казах и той отговори, че патрулите са заети с обществения ред, когато се освободят щели да се заемат със пътните проблеми. Почнах да му обяснявам, че това изнервя шофьорите и създава предпоставки за инциденти и той отговори: "Абе вие чувате ли ме какво ви обяснявам и ТРЯС - затвори телефона".

Обадих се на 166 да ги питам как седи въпроса с оплакване и те казаха на място в районното.

Как бихте ме посъветвали да процедирам при положение освен, че едва ли ще пратят някого там, но и също така искам да подам оплакване към този самозванец!!!!

Нито един не се представи по телефона, за да се знае с кого се разговаря. На 165 ми се отговори с: "Да?" в 5то райнно с : "Алооо ?" а на 166: "Полиция добър ден" ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Re: Пресечка ул. Екзарх Йосиф / ул. Сердика - софиянци ТОЧАТ

Мнение от BMW_RIDER » 13 Мар 2010, 13:21

Ужас колега. Представям си ако ти трябва недай си боже за нещо спешно и много сриозно.
Кво реват ,че са им малки заплатите и 5лв не заслужават. Да дебнат някъде от храста само знаят и това е.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 13 Мар 2010, 13:24

бате имаш късмет, навсякъде са ти вдигнали

преди 3 дена стана ПТП и трябваше да се обадим на 166 за да съобщим

към 15ина минути им въртях и никой не ми отговаряше на този телефон, нито музика, нито нищо, просто даваше свободно

а беше в 10:30 през деня!!!
No bling at the Ring

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 13 Мар 2010, 13:35

Мърша! Тия трябва да ги избият всичките... Serve and protect, да, да...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 13 Мар 2010, 13:36

Нищо ново! От жалби полза няма, от личен оптит го казвам. Само ще си загубиш времето и ще се нервиш повече.

Държава няма!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: опел

Мнение от Spoony » 13 Мар 2010, 15:10

Само не разбрах какво точно точат тези хора.
.

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 13 Мар 2010, 15:11

Spoony написа:Само не разбрах какво точно точат тези хора.

вода.. минерална
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 13 Мар 2010, 16:04

Тю,язък,аз си викам бенза у софийско без пари :) Иначе,ченгетата не обичат да си вършат работата съвестно,както и 90% от всички българи.Манталитето мноого пречи.Тва е положението и нищо няма да се промени.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 13 Мар 2010, 16:10

Еми трябвало е да се обадиш и на гражданска защита, или да мобилизират и армията да се реши този изключително сериозен проблем :mhihi:
BMW_RIDER написа:Кво реват ,че са им малки заплатите и 5лв не заслужават. Да дебнат някъде от храста само знаят и

Така е, диспечерите, които приемат обажданията по телефона цяла смяна не излизат от храстите и по- сериозни сигнали от наливане на минерална вода, едва ли се получават :roll:Точенето, също както и лоченето, трябва да се третират като тежки престъпления и целия полицейски ресурс да се занимава с тях.
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 13 Мар 2010, 16:33

Да хвърлиме малко разхлабителни във водата предлагам :mhihi: Дееба и пенсионерите миризливи, една туба 10л е 2лв в магазина, баси миризливците, нали ще изхарчат 2но повече пари за бензин да ходат до там да си пълнат миризливите бидони и мен много дразнат въобще всички спиращи на аварийки по улиците като пълните селтаци :evil: Да им направат направо МОЛ-ве дето директно с тъпите си трошки изгнили да влизат да пазаруват вътре , само задръствания образуват :evil:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 13 Мар 2010, 16:49

Club BMW написа:Нищо ново! От жалби полза няма, от личен оптит го казвам. Само ще си загубиш времето и ще се нервиш повече.

Държава няма!

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: С ВРЪЗЧИЦА си трепеш наред,ако ще и невинни-твои свидетели, МНОГО ТЕАТРО и е утрепан в кауша жертвата.. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

българи сме де... :no: :no: :censored: :censored: :ranting: :ranting:

..2 пенсии гледат 3ти пие вода и нареждат-
-ял е нещо мръсника,щом му се пие..
:nono: а вие и вода не им давате..срам :dummy: :dummy: :dummy: :dummy:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 13 Мар 2010, 16:59

Проблема не е, че някой си сипвал вода, а начина по който си паркират колите, не само там.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 13 Мар 2010, 17:04

Ето това е поредното доказателство, че държавата не съществува и да си търсиш правата по законов път е начин за губене на пари, време и нерви.
Аре сега някой да ми обяснява, че като си търсиш правата ще имаш успех! Има колкото и от тотото :evil:
В случая за заплатите не съм много съгласен, нека им ги увеличат и без това тънат в мизерия и затова са корумпирани, но нека преди това направят едно законче всеки държавен служител (вкл. полицаите) хванат с подкуп да подлежи САМО на ефективна присъда без право на обжалване и уволнение.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 13 Мар 2010, 17:21

Проблема е и в НЯМАНЕТО на места за паркиране!Като ги изгонят(санкционират), на другия ден пак ще има нарушители! :confused:
А това, че никой не се е отзовал и поне да се опита да откликне на този малък на пръв поглед проблем е друга раота....БГ!Тук всеки започва да прави нещо след като се е случила СЛУЧКА, а преди това всеки да се оправя кой как може!Може би оттам е трябвало да мине линейка и да не може да премине от паркирани коли, пациента да даде фира, да дойдат телевизии да снимат и чаак тогава да се обърне внимание, а!???? :twisted:
Не може ли най-близката патрулка в района да мине, да им напишат 1-2 акта, след 2 дни пак и да видиш как бързо ще се разчуе сред "точещите"и ще си намират къде да паркират наоколо така, че да не пречат на движението...!?

saleen написа:Еми трябвало е да се обадиш и на гражданска защита, или да мобилизират и армията да се реши този изключително сериозен проблем :mhihi:
BMW_RIDER написа:Кво реват ,че са им малки заплатите и 5лв не заслужават. Да дебнат някъде от храста само знаят и

Така е, диспечерите, които приемат обажданията по телефона цяла смяна не излизат от храстите и по- сериозни сигнали от наливане на минерална вода, едва ли се получават :roll:Точенето, също както и лоченето, трябва да се третират като тежки престъпления и целия полицейски ресурс да се занимава с тях.

П.П А пък тая кука saleen, дето все ги защитава, да се разходи до някой по-голям град, да се сблъска с действителноста и да види дали и как колегите му си вършат качествено работата!
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 13 Мар 2010, 17:35

Eй сега тръгвам, че искам да точа, пардон да лоча :drinking: Впрочем защо да не ги защитавам?! Тука всичките ревльовци вкупом хленчите като вдовици за ... , ами станете вие полицаи, като смятате, че можете по- добре да я вършите тая работа, никой не ви спира :dunno: Явно си се скъсал да подаваш сигнали до инспектората за полицейски нарушения и този форум е последната инстанция, която може да оправи нещата.
Като теб те дразнят моите постове проблемът си е изцяло твой, не се чувствай длъжен да ги коментираш, ама от капацитети по всичките въпроси.
Никой не мое ма връне на селу!

Следваща

Назад към Извън Темата