Поздрави за шофъорите на люлинската IS -ка

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от NESH » 14 Сеп 2005, 23:30

!!Asen_X написа:Ъъъъ три люлински ИС-ки сме - две черни купета и едно сиво ;) Наказателния отряд се допълва и от една черна 325-ца:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Това си е малък наказателен взвод . Сигурно с такива пъпчивковци доста мисий имате зад гърба си.

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Re: re

Мнение от SlipKnoT » 14 Сеп 2005, 23:32

NESH написа:
!!Asen_X написа:Ъъъъ три люлински ИС-ки сме - две черни купета и едно сиво ;) Наказателния отряд се допълва и от една черна 325-ца:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Това си е малък наказателен взвод . Сигурно с такива пъпчивковци доста мисий имате зад гърба си.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Роботрон Роботев » 14 Сеп 2005, 23:40

бегай мани мани бегай, у Люлин им викат Звезните Е30-ки с предводител ФЛюк СкайХодър !

юзър
Аватар

Мнение от юзър » 14 Сеп 2005, 23:41

Роботрон Роботев написа:бегай мани мани бегай, у Люлин им викат Звезните Е30-ки с предводител ФЛюк СкайХодър !
:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 15 Сеп 2005, 0:37

оня и ис-ката е черни стъкла незнам дали забравих да кажа че не се вижда кой кара маврутанско синьо и се върто около 10-ти кара добре. За онази другата се сещам наистина е киселяк на около 30 години селски бег и развежда една мадама която ше се спука да ме гледа докато оня си вири носа и може да ме бутне и няма да ме види.
Въртя се един ден го гледах си извздил ръката през джама нали се сещате как пуснал музиката и направи такова паркиране пред блока че ми стана интересен. Абе всичкипаркират на паркинга оня се качи на бордюра и я вкара попд прозореца за да я остави със свалени джамове да дъни музиката. После ходи напред назад и гледа кой ще се загледа в колата. Мале много е тъп горкия трябвашеда му кажа че аз гледам него и му се радвам. Между другото жена му не е лоша ама то все на такива прасета ще се паднат хубавите круши :mhihi: :mhihi: :mhihi: няма да казвам кой блок е да не стават слухове кой за който се сети.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 15 Сеп 2005, 1:37

Роботрон Роботев написа:бегай мани мани бегай, у Люлин им викат Звезните Е30-ки с предводител ФЛюк СкайХодър !

Ми кво да се прави - Е36-ци има към 60 и от мерак да накажат някой оня ден се надянаха две на едно люлинско кръстовище. ;)

А сега най-учтиво те призовавам да си завреш сарказма в багажника на изложбената бигачка и бегом у паркинга ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 М52B20
Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор

Мнение от didore » 20 Сеп 2005, 14:18

Поздрав от 10ти :wave: не е is ама е запазена и върви добре ;)
Ма много ме кефи тази кола!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Предишна

Назад към Страхотни истории