Направи си сам !! (Тъмни стопове)

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Re: Направи си сам !! (Тъмни стопове)

Мнение от DanielzZz » 09 Дек 2009, 23:05

Истината е да си купиш нов стоп,който няма да изглежда кафяво-червеникав и ще свети много повече.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw 320 d ,E36 TDS
Мечтае да кара: BMW X5

Мнение от jibo » 09 Дек 2009, 23:28

DanielzZz написа:Истината е да си купиш нов стоп,който няма да изглежда кафяво-червеникав и ще свети много повече.

Не смятам че моят е червеникъв не знам как е станало при другите колеги трябва при тоя човек да се отиде да се уверите сами за истината

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
Мечтае да кара: цял живот BMW
Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18

Мнение от Plamen_Shopov_BMW » 03 Яну 2010, 18:26

незнам дали е уместно да пиша това, но наистина браво на колегата vlados, но има и друго, на колата му отиват доста тези стопове, дори повече ми харесва от оригиналните с белия мигач, но това се отнася само за тази кола и този цвят, не на всички коли ефекта е такъв. А и който да ми говори, че спрея е пропусклив, неможе да ме убеди, да пропуска светлината но не е както без него и стоповете, и мигачите светят доста по зле от оригиналното ! Според мен е най-добре затъмняване с фолио, по трайно е. Иначе браво, всеки си има вкус, важното е на теб да ти харесва :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DanielzZz » 10 Яну 2010, 19:50

Ако не се напръскат 234234 ръце ще пропускат,но за да станат наистина черни трябва да се простиш с пропускливостта.

младши ентусиаст
Аватар
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18

Мнение от Plamen_Shopov_BMW » 02 Мар 2010, 12:38

хайде сега дайте ми един съвет колеги с какво мога да си опуша малко мигачите, искам да станат като опушени.
Преди си ги харесвах така, но сега мисля, че са прекалено бели и малко приличат на кристални, а това адски много ме дразни.
Просто контраста между фаровете и мигачите е прекалено голям... искам да станат леко опушени, знам, че се продават такива но сега нямам излишни пари.
Ако ги напръскам веднъж дали ще се получи този ефект, от бели да станат сивкави.
Говоря за предните мигачи, Депо са... не са както оригиналната бяла оптика. А малките странични мигачи са ми оригинални бели и там нямам този проблем, не стоят като кристални.
Давайте съвети. :winky:
Последна промяна Plamen_Shopov_BMW на 03 Мар 2010, 1:04, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 02 Мар 2010, 12:53

С транспарантен спрей става и посмъртно не мисля, че има човек който да направи разликата между опушеното Депо и боядисан такъв ама си требе майсторлък.
Изображение

Аватар
Кара: Бавно м52б28

Мнение от komarchyyyy » 05 Мар 2010, 21:50

Ето как са и моите стопове!!!
Направени са с бояджийски пистолет и с черна боя и после са запечатана с лак :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DanielzZz » 08 Мар 2010, 13:40

Искам да ми снимаш как се вижда на авариини. :help:

младши ентусиаст
Аватар
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18

Мнение от Plamen_Shopov_BMW » 08 Мар 2010, 15:51

аз ще ти кажа как се вижда на аварийни - почти никак !!!
Това не и е хубаво на боята, става по-красиво според мен, но няма никаква видимост, така щях да се блъсна в един голф 3-ка, човека си боядисал стоповете в цвета на колата (сини) и когато пусна мигача аз едва го забелязах ... за малко да го отнеса отзад ...
Със спрейчето, пак се намалява видимостта, ама не толкова. Но с боя просто нищо не се вижда.

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 11 Мар 2010, 0:05

bum_bum написа:С транспарантен спрей става и посмъртно не мисля, че има човек който да направи разликата между опушеното Депо и боядисан такъв ама си требе майсторлък.

голям майсторлък се иска да сложиш 2 мигача един до друг и да ги пръснеш с тоя транспарантен спрей за 10лв :mhihi:
също като да си смениш маслото , друго си е да пипне майстор :mhihi: :mhihi: :mhihi:
тряя да са ти наврени ръцете отзад ,че да не можеш
нищо лично просто мое мнение ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18

Мнение от Plamen_Shopov_BMW » 11 Мар 2010, 11:20

ceco-stz написа:
bum_bum написа:С транспарантен спрей става и посмъртно не мисля, че има човек който да направи разликата между опушеното Депо и боядисан такъв ама си требе майсторлък.

голям майсторлък се иска да сложиш 2 мигача един до друг и да ги пръснеш с тоя транспарантен спрей за 10лв :mhihi:
също като да си смениш маслото , друго си е да пипне майстор :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Не е толкова просто колкото си мислиш колега, не винаги можеш да постигнеш желания ефект, а в случая той е опушени мигачи, а не черни !!! Тук не се иска да станат тъмни, а да са просто леко потъмнени, тоест сиви.
Затова не все ще успее да го направи. А това да ги сложиш и да пръснеш е най-лесното, но се иска също така да се минат с водна шкурка, после да се пръснат равномерно до желания цвят и след това да се лакират, иначе процедурата е безсмислена. :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 11 Мар 2010, 12:26

Plamen_Shopov_BMW написа:
ceco-stz написа:

Не е толкова просто колкото си мислиш колега, не винаги можеш да постигнеш желания ефект, а в случая той е опушени мигачи, а не черни !!! Тук не се иска да станат тъмни, а да са просто леко потъмнени, тоест сиви.
Затова не все ще успее да го направи. А това да ги сложиш и да пръснеш е най-лесното, но се иска също така да се минат с водна шкурка, после да се пръснат равномерно до желания цвят и след това да се лакират, иначе процедурата е безсмислена. :winky:

Значи колега първо колко просто е си мисля ,че горе доло си имам на представа понеже със сигурност съм направил повече стопове и мигачи от теб :)
Второ след като ги напръскаш не се лакират щото самата боя транспарантната си е лак и малко черна боя :yes: Всъщност секи може да си направи такава боя.Както и това колко тъмни , опушени , черни , матови и каквито си ги поискаш зависи от броя на ръцете който ше пръснеш както и количеството черна в случея боя в лака който нанасяш(ако искаш мат там вече има една друга тънкост дори и с транспарантен да го напрвиш).
Иначе ако съм объркал нещо да ме извиниш аз само съм чувал как стават тия неща затва пиша да споделя :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18

Мнение от Plamen_Shopov_BMW » 11 Мар 2010, 12:43

ceco-stz написа:
Plamen_Shopov_BMW написа:
ceco-stz написа:

Значи колега първо колко просто е си мисля ,че горе доло си имам на представа понеже със сигурност съм направил повече стопове и мигачи от теб :)
Второ след като ги напръскаш не се лакират щото самата боя транспарантната си е лак и малко черна боя :yes: Всъщност секи може да си направи такава боя.Както и това колко тъмни , опушени , черни , матови и каквито си ги поискаш зависи от броя на ръцете който ше пръснеш както и количеството черна в случея боя в лака който нанасяш(ако искаш мат там вече има една друга тънкост дори и с транспарантен да го напрвиш).
Иначе ако съм объркал нещо да ме извиниш аз само съм чувал как стават тия неща затва пиша да споделя :mhihi:

колега, хайде да не цапаме темата със спорове... аз не твърдя, че разбирам, нито, че съм правил мн стопове или мигачи, защото предпочитам бели пред черни ... затова и съм решил да си взема един комплект опушени, а мой да си ги оставя и да пробвам какво ще стане като ги пръсна... но за лака съм сигурен, че трябва да го има след спрея ... виждал съм какво става само със спрей, не знам точно какъв е бил, но аз го имам същия и само с него не се получава добре.
Както и да е ... :winky:

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 12 Мар 2010, 14:30

от 3 години не са мръднали..........наистина трябва да си с вързани ръце да не го направиш това
the project is ready....
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 120i
Мечтае да кара: M POWER

Мнение от WaCkY » 18 Мар 2010, 22:34

не мога да разбера кво ви харесва да ги затамнявате тез стопове :no: единствено горед долу и ходи на черна кола ама пак изглежда някво зле :dunno: тва е някакъв тунинг тип пернишки голф :kuku:

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning