Червена лампичка
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Червена лампичка
Колеги,нещо много странно ми се случи днес.
Като дам на контакт,ми светва за секунди червеното на термометара,които показва температурата на двигателя.
Аз дори не знаех,че там има лампичка.Как мислите трябва ли да се притеснявам,или просто е неква електронна грешка?Иначе колата си загрява нормално,застане ли стрелката на средата и не мърда.
Като дам на контакт,ми светва за секунди червеното на термометара,които показва температурата на двигателя.
Аз дори не знаех,че там има лампичка.Как мислите трябва ли да се притеснявам,или просто е неква електронна грешка?Иначе колата си загрява нормално,застане ли стрелката на средата и не мърда.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Re: Червена лампичка
Ти ако така се притесняваш за светването на индикациите по време на чека...направо ти е за изхвърляне според мен колата - с толкова много лампи, които светкат
Сериозно - нормално си е да светне по време на чека при контакт колега, след това си изгасва.

Сериозно - нормално си е да светне по време на чека при контакт колега, след това си изгасва.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
Просто никога преди не е светвала,от 2 дена е така.Затова си помислих,че не е нормално.
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
чека обхожда колата на всеки 30сек. търсейки неизправности,най-лесно може да се види когато колата е запалена да не е много светло.Като изляза пред колата (фаровете са изкл.) и се забелязва как на всеки 30сек. ЦЦФЛ-а мига за по-малко от сек.(прави точно 1 импулс)При обикновените габарити по-трудно се забелязва.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Това последното е само при Е46 преди фейса...след фейса го няма.
Както и мигането на ccfl-a при контакт - преди фейса го има - след фейса го няма (виждал съм го само на една Е46ца след фейса).
Както и мигането на ccfl-a при контакт - преди фейса го има - след фейса го няма (виждал съм го само на една Е46ца след фейса).
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Dimitroff написа:Както и мигането на ccfl-a при контакт - преди фейса го има - след фейса го няма.
И при 39-ките съм забелясал,че го прави-но дали и там има разлика дали е преди ф. или фейс незнам
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
chepila написа:Просто никога преди не е светвала,от 2 дена е така.Затова си помислих,че не е нормално.
Просто не си обръщал внимание, че светва. На светло почти не се забелязва.
А и обикновенно погледа е към долната лява част, особенно при дизелите

pazokolarov написа:chepila написа:Просто никога преди не е светвала,от 2 дена е така.Затова си помислих,че не е нормално.
Мойта е бензин и съм 100% сигорен,че преди го нямаше това.Ще го снимам за да видите за какво говоря.
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Колега не си обърнал внимание,мойта всеки път си светва,на скоро забелязъх даже не знаех,че свети изобщо.
- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
chepila написа:pazokolarov написа:chepila написа:Просто никога преди не е светвала,от 2 дена е така.Затова си помислих,че не е нормално.
Мойта е бензин и съм 100% сигорен,че преди го нямаше това.Ще го снимам за да видите за какво говоря.
не бъди толкова сигурен на 100%, защото просто не си го видял

и според мен няма от какво да се притесняваш, всичко си е нормално, защото като я запалиш нищо не свети и си работи добре колата
11 мнения
• Страница 1 от 1