BIMMERFEST '03 -------- >
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
BIMMERFEST '03 -------- >
Последна промяна 3C на 14 Апр 2003, 5:48, променена общо 6 пъти
- 3C
- младши ентусиаст
-
- 3C
- младши ентусиаст
-
- 3C
- младши ентусиаст
-
- 3C
- младши ентусиаст
-
- 3C
- младши ентусиаст
-
- 3C
- младши ентусиаст
-
Радост за окото, мъка за нервите... Представяш ли си как 90% от потребителите на форума чакат 10 мин, да се заредят тези 21 снимки .. Аз лично не те споменавах с добро докато чаках ..
3C търпиш критика относно постоянното качване на смислени или безсмислени файлове към постовете ти! Ще ги оставя 2-3 дни тези снимки и после ще ги махна .. Беше достатъчна една снимка и адреса, който го интересува ще го посети! Вземи си бележка, бях те предупредил преди доста време ... Не ме карай да отнема възможността ти за качване на файлове..
3C търпиш критика относно постоянното качване на смислени или безсмислени файлове към постовете ти! Ще ги оставя 2-3 дни тези снимки и после ще ги махна .. Беше достатъчна една снимка и адреса, който го интересува ще го посети! Вземи си бележка, бях те предупредил преди доста време ... Не ме карай да отнема възможността ти за качване на файлове..
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Кво сте се заяли,с човека на мен ми е много по гот надявам се и на други които нямат нерви за модемчеи ходят в кварталната зала и снимките излизат като че ли са с големина 1кб.
Направо Онемяваш пред тези красавици...
седиш и се пулиш
10х 3С
Направо Онемяваш пред тези красавици...

10х 3С
- 3C
- младши ентусиаст
-
Turturelo написа:Радост за окото, мъка за нервите... Представяш ли си как 90% от потребителите на форума чакат 10 мин, да се заредят тези 21 снимки .. Аз лично не те споменавах с добро докато чаках ..
Turturelo,
Prosto vzimash mnogo da me uchudvash naposleduk

90% ПОТРЕБИТЕЛИ (btw не знам ти дали се броиш v tozi % ili ne), no to за това сме se subrali тука в форума за да обсъждаме и видим нещо НОВО i razlichno, а на които не му се чака за da se zarejdat да не чака, aз поне можах да чakam i da si guba vremeto tolkova kusno snoshti da gi zarejdam za da vi napravia kefa da gi vidite nai purvi dori i ot cial Sviat ....... (makar i izmoren kato se vurnah ot Festa sled okolo 700-800 mili karane utivane i vrushtane do Santa Barbara ot S. Francisco) ....... i kakvo nakraia .............. slagal sum bezsmislenni postove i snimki .... e mnogo se izviniavam KOLEGA ama tova вече е върхът, niama kakvo da mi gi raztiagash i da mi kazvash che shte mi otnemash niakakva si prava i vuzmojnost i t.n. shtoto na men hich ne mi puka, a i to az skoro sam shte si napravia tazi usluga da se mahna ot tozi forum zaradi takiva nedovolni ili po drugi prchini

A otnosno da ostava link s tezi snimki ne mojeh da go napravia shtoto biaha v aparata na moia priatel (ne znam toi ako gi e posnal veche niakude) taka che snimkite ne biaha oshte pusnati po neta za ostanalite hora (koito viarvam s goliamo neturpenie chakat da gi vidat makar che sa tuka v US a ne v BG), ta gledah da vi gi post'na ta vie 1vi da gi vidite - ama BLAGODARNOST goliama niama shto, i to za moe nai goliamo uchudvane ot "АДМИНИСТРАТОРА" -

Chustvai se svoboden da gi iztriesh tezi snimki oshte SEGA VEDNAGA - niama kakvo da chakash 2-3 dni, zashtoto i bez tova "kak li 90% ot potrebitelite shte izchakat tiahnoto zarejdane" ta da si gubat vremeto ............

No pak kusmet che ne slojih vsichkite koito veroiatno biaha nad 100 broia ta da si guba i az tolkova ot vremeto

haide priaten den

- Новини
-
3C, аз лично страхотно много се изкефих на снимките. В момента съм с бавен модем но пак си ги изчаках търпеливо няколко минутки, за да се заредят. Благодаря, че си ги сложил, защото на тях има невероятни коли. Недей да се изнасяш от форума. Най-малкото, защото си ни май единствения потребител, имащ невероятното бижу Е46 и ще е кофти ако те загубим.
От мене имаш едно евала, че си си направил труда заради нас, ентусиастите, да си играеш да постваш снимките тук.
Сигурен съм че Turturelo е имал някакви съображения да ти напише, че снимките създават проблем, тъй като тук си остава България и всичко е ужасно бавно и тромаво, що се отнася до Интернет пък и не само. Също така, трафика на сайта се заплаща, а за момента разходите не са възвращаеми. Мисля, че може да се постигне някакъв компромисен технически вариант, относно големи като обем и количество снимки. Смятам подробно да го изложа на администраторите на сайта. Така ще се постигне компромис и хем ще се наслаждаваме на подобни снимки със невероятно качество, хем и ще става по-бързичко, пък и няма да има недоволни.
От мене имаш едно евала, че си си направил труда заради нас, ентусиастите, да си играеш да постваш снимките тук.
Сигурен съм че Turturelo е имал някакви съображения да ти напише, че снимките създават проблем, тъй като тук си остава България и всичко е ужасно бавно и тромаво, що се отнася до Интернет пък и не само. Също така, трафика на сайта се заплаща, а за момента разходите не са възвращаеми. Мисля, че може да се постигне някакъв компромисен технически вариант, относно големи като обем и количество снимки. Смятам подробно да го изложа на администраторите на сайта. Така ще се постигне компромис и хем ще се наслаждаваме на подобни снимки със невероятно качество, хем и ще става по-бързичко, пък и няма да има недоволни.
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2