7" Мултимедия
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Kalinski
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320dA+чип
- Мечтае да кара: черно М6
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
Re: 7" Мултимедия
Като има6 мерак не е хамалогия,парите са проблемни,аз даже нямам за E46 само мечтая
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-E46- ... ioQ5fVideo
По моите скромни сметки излиза към 1100 лв.
По моите скромни сметки излиза към 1100 лв.
Жена ми кара 3-ка
- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
nedkoo написа:Колеги ако някой иска да инсталира 2 дин http://www.forum-auto.com/marques/bmw/sujet1444.htm
Поздрави
Колега за 2 Дин е говорено доста. А слагането на такъв е доста сложна работа - лично съм разпитвал и си е бая хамалогия - при е46 няа фабрично място а 2 Дин и се режат въздуховодите на парното местат се а у.... Да не говорим че рамката струва цифра пари които не си заслужават.. т.е 2 Дин със слагане и всичко включено ти излиза много по скъпо от това тук... дори и 1200 лв да е

Подрави

п.с Ако имаш парите и искаш мултимедия това E46 dynavin е решението

- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
© написа:dimitar46 написа:колеги аз питах от 6татите за 7дена 1200лв с доставката и с комисионната на 4ожека дето я поручва
включено ли е мито и ДДС тук?
по новите правила ...
за физически лица е до 150 лв без мито.
Един колега сега иска да поръчва едни наивита и писа на човека който ги праща дали неможе да пише че струват 100$ всичките в документите(те са по 80$ едната) и така 5 навита ще са 100$ което е към 140лв което е под 150 лв за физически лица и съответно няма мито няма нищо

гледам в ebay има една оферта от 760$+77.50$ за доставка =~1155 лв
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Малко update да ви направя . Днеска говорих с една от служителките им - представяща се за Маги . Обяви ми цена за навито за е46 на едро - 400 Долара . За сега имам един Sample unit който пътува насам , ще ви дам повече инфо щом го получа .

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
дано четеш форума им
и да си изчакал новата генерация на устройствата, защото имаха доста проблеми, които уж решават малко по малко..
и да си изчакал новата генерация на устройствата, защото имаха доста проблеми, които уж решават малко по малко..
Хора вие сте луди бе как ще давате за такива неща толкова пари.Я си вземете едно MiniPC един 7 '' touch screen и ще имате много повече възможности от каквото и да било из нета.Кеф ти навигация кеф ти музика,филми,кеф ти интернет .... и сичко дето се сетите.Аз лично при първото ми по свободно време го правя това и ще имам неограничени възможности.Някой ще каже това е тунинг голф ама не е така.Просто зависи колко си сръчен и колко време ще отделиш.Ама няма по голям кеф от това да си го направиш сам 

Колеги,ако някой вече се е сдобил с това чудо http://www.autostylemania.com/bg/shop.h ... ct_id=1124 и го използва,моля за коментар относно монтажа и качествата му! 

StefVP написа:Колеги,ако някой вече се е сдобил с това чудо http://www.autostylemania.com/bg/shop.h ... ct_id=1124 и го използва,моля за коментар относно монтажа и качествата му!
колега от къде го изрови това

изглежда е различно от Dynavin
ако някой има по-подробна информация за производителя ще е добре да сподели ... да видим какви са му недостатъците на него

Jujinio написа:Хора вие сте луди бе как ще давате за такива неща толкова пари.Я си вземете едно MiniPC един 7 '' touch screen и ще имате много повече възможности от каквото и да било из нета.Кеф ти навигация кеф ти музика,филми,кеф ти интернет .... и сичко дето се сетите.Аз лично при първото ми по свободно време го правя това и ще имам неограничени възможности.Някой ще каже това е тунинг голф ама не е така.Просто зависи колко си сръчен и колко време ще отделиш.Ама няма по голям кеф от това да си го направиш сам
с това мини пс се връщаме в началото - рязане, преправяне и т.н.
за какво са ми възможности, ако ще ми загрози интериора и ще имам проблеми с монтажа ..
все пак ако имаш нещо предвид, дай линк да го разгледаме
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Jujinio написа:Хора вие сте луди бе как ще давате за такива неща толкова пари.Я си вземете едно MiniPC един 7 '' touch screen и ще имате много повече възможности от каквото и да било из нета.Кеф ти навигация кеф ти музика,филми,кеф ти интернет .... и сичко дето се сетите.Аз лично при първото ми по свободно време го правя това и ще имам неограничени възможности.Някой ще каже това е тунинг голф ама не е така.Просто зависи колко си сръчен и колко време ще отделиш.Ама няма по голям кеф от това да си го направиш сам
Всичко , което не на мястото на заводската 16:9 навигация седи доста ...... "зле"
А пък самата навигация принципно е супер нефункционална и не си заслужава хамалогията за слагането и.
Още повече , устойствата които обсъждат колегите са УинМобайл базирани, и там функционалността е доста сериозна.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda