Преден десен носач
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Преден десен носач
Минах през бордюр и окривих преден десен носач, ако някой продава втора употреба или знае магазин от кадето може да се купи на добра цена да помага. Телефона ми е 0898222112, ICQ - 262366600, mail - mmonev@mail.bg . Чух че имало и централен магазин в Плевен но не знам адреса. Чакам някоя добра идея 

ArenaTeam
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Най-добре си напиши последните 7 символа (две букви и пет цифри) от рамата, за да е ясно за каква кола става въпрос!
Още по-добре ще е, ако знаеш номера по БМВ спецификацията (11 цифрен) на търсената от теб част.
Ако ми дадеш номера на частта, мога да ти кажа цената (на нов носач) в София и евентуално да ти я пратя по Speedy. Това разбира се като краен вариант.
Но по-вероятно е да намериш подходящ магазин в Плевен.
Още по-добре ще е, ако знаеш номера по БМВ спецификацията (11 цифрен) на търсената от теб част.
Ако ми дадеш номера на частта, мога да ти кажа цената (на нов носач) в София и евентуално да ти я пратя по Speedy. Това разбира се като краен вариант.
Но по-вероятно е да намериш подходящ магазин в Плевен.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
МАНИ ГО ТОЯ БОТ ЛЕДЕНИЯ.......ЕДНО КЪМ ЕДНО ТИ Е НОСАЧА С Е-30....ИМА РАЗЛИКА САМО ВЪВ ВЪНШНИЯ ШАРНИР.75 ЛВ СТРУВА НОСАЧА ОТ Е-30КАТА И НОВ ШАРНИР ЗА Е-36/ВЪНШЕН/...................АМА ГИ СЛУШАЙТЕ СВЛАЧИЩАТА И ЩЕ ПРОСПЕРИРАТЕ
ЧЕКАМ БАН

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Явор написа:МАНИ ГО ТОЯ БОТ ЛЕДЕНИЯ.......ЕДНО КЪМ ЕДНО ТИ Е НОСАЧА С Е-30....ИМА РАЗЛИКА САМО ВЪВ ВЪНШНИЯ ШАРНИР.75 ЛВ СТРУВА НОСАЧА ОТ Е-30КАТА И НОВ ШАРНИР ЗА Е-36/ВЪНШЕН/...................АМА ГИ СЛУШАЙТЕ СВЛАЧИЩАТА И ЩЕ ПРОСПЕРИРАТЕЧЕКАМ БАН
Бан няма да дочакаш,ма следващото такова мнение тук ще ти зачезне.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
са па на теб къф ти е проблема,просто казвам на човека кво да направиbmwdriver написа:Явор написа:МАНИ ГО ТОЯ БОТ ЛЕДЕНИЯ.......ЕДНО КЪМ ЕДНО ТИ Е НОСАЧА С Е-30....ИМА РАЗЛИКА САМО ВЪВ ВЪНШНИЯ ШАРНИР.75 ЛВ СТРУВА НОСАЧА ОТ Е-30КАТА И НОВ ШАРНИР ЗА Е-36/ВЪНШЕН/...................АМА ГИ СЛУШАЙТЕ СВЛАЧИЩАТА И ЩЕ ПРОСПЕРИРАТЕЧЕКАМ БАН

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Явор написа:са па на теб къф ти е проблема,просто казвам на човека кво да направиbmwdriver написа:Явор написа:МАНИ ГО ТОЯ БОТ ЛЕДЕНИЯ.......ЕДНО КЪМ ЕДНО ТИ Е НОСАЧА С Е-30....ИМА РАЗЛИКА САМО ВЪВ ВЪНШНИЯ ШАРНИР.75 ЛВ СТРУВА НОСАЧА ОТ Е-30КАТА И НОВ ШАРНИР ЗА Е-36/ВЪНШЕН/...................АМА ГИ СЛУШАЙТЕ СВЛАЧИЩАТА И ЩЕ ПРОСПЕРИРАТЕЧЕКАМ БАН

9 мнения
• Страница 1 от 1