Новата 7ца срещу S-класата...
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
7
Хайде и аз да кажа:
Е38 - най-силната
За возия няма да говоря щото не разбирам.
Но за визия - сичко пада от БМВ
Тесни фарове, голями бъбреци, ниска предница с повече от достатъчно мощ. Много дълга и шрока
Е65 преди ЛЦИ повече ми харесва - требва да има ръбове!!
За мерниците - ЦЛС много по готино от С
Ауди - там всичко е copy-paste от другите модели но просто в друг мащаб!
Двигатели:
кой квото иска - имат го и трите марки(въртящ момент и конете са съизмерими) Задното предаване е за предпочитане - всеки знае защо!
пък 740 и 750 ЛЦИ повръткват гуми.
стига толкова
Е38 - най-силната

За возия няма да говоря щото не разбирам.
Но за визия - сичко пада от БМВ
Тесни фарове, голями бъбреци, ниска предница с повече от достатъчно мощ. Много дълга и шрока
Е65 преди ЛЦИ повече ми харесва - требва да има ръбове!!

За мерниците - ЦЛС много по готино от С
Ауди - там всичко е copy-paste от другите модели но просто в друг мащаб!
Двигатели:
кой квото иска - имат го и трите марки(въртящ момент и конете са съизмерими) Задното предаване е за предпочитане - всеки знае защо!
пък 740 и 750 ЛЦИ повръткват гуми.
стига толкова

- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
7цата отвсякъде!!!
А във враца каква Е38ца е почти готова,ако знаете
-от стилна- на горе!!!Течат ми лигите кат я видя всеки ден.Има и една от последните Е38ци-зелена
-18ки ///М джанти-простоо не ми се говори!Ще ги снимам в скоро време и ще ви ги пусна да им се полюбувате
!
А във враца каква Е38ца е почти готова,ако знаете

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Не знам..За мен Е38-ицата(сл.1999) няма равна.Преди два дни се прибирах мюнхен-париж и на един Шел видях една 740ил,сребрист металик,джантиОЗ рейсинг,а до нея стоеше един пенсионерски Мергел S300 и стоеше като лада на старо.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
moto написа:7цата отвсякъде!!!
А във враца каква Е38ца е почти готова,ако знаете-от стилна- на горе!!!Течат ми лигите кат я видя всеки ден.Има и една от последните Е38ци-зелена
-18ки ///М джанти-простоо не ми се говори!Ще ги снимам в скоро време и ще ви ги пусна да им се полюбувате
!
За черната ли говориш??? Стилна имаш впредвид... мдааа, има нещо вярно, само, че това не е тунинг, а СТАЙЛИНГ!!!

С тоя front grille (така ли се казваше), като я видя и се смазвам ... от СМЯХ!

Черната е адски зле...
зелената... емииииииии
СТРАХОТНА!
колкото до спора - много ми хареса мнението на Valio23 (дано не бъркам ника) "как да кажеш на един човек, че е тъп, като той неможе да го разбере" (нещо от сорта беше, но е точно за случая)
Е38
това е колата
You said: "Time will change!" What if it changes you?
като цяло мерцедеса е доста луксозна кола , вътре е широко комфортно , и изобщо да ти е приятно да се возиш в момента карам С350 на стария , а той си кара Х5-цата
. Да ви кажа просто като ,че ли няма дупки по улиците
(мечти), но тръгна ли да изпреварвам- мъка , бавно набира ,иначе е прекалено стъбилна кола , климатроника е страхотен, малко по бавно подгрява седалките от колкото при бмв. За 3 години на мерцедеса са сменени само , един шарнир + консумативи, а на мойта Е60 за 1 година , заминаха предните носачи. Знам че има разлика в класата и за това ще спомена и новата Е класа - много ама много проблеми
. Преди два дена карах 750д много ама много тясна вътре , утре ще ми я дадат за 2 дена и ще направя снимки , но преди 1 седмица имаше една 750 иЛ , леле ох леле , голямо животно , като чука на оборот не се чува двигателя , но дадеш ли гас все едно пистарката хонда сбр1000 така се режи тоз двигател ,че направо получих душевна ерекциа
ненормална работа. И така накрая като цяло , мерцедес С или 7-ца - мерцедеса е уникален , но ако 7-цата нямаше толкова електроника бих предпочел нея , и не мога да разбера ,защо като знаят от бмв че имат проблеми с ел системите , продължават да тъпчат колите със същите
айде живи и здрави

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2