За сервитьрите!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
kiko написа:дааа бе!!ти ги изкара пък ебати лиохманите тоя които се върже трябва да е ебати и шарана.А представяш ли си да е така застанал че да обърне таблата върху теб или тоя до теб а??Не мерси ще се въздържа от такива експерименти
Връзват се, пробвано е! Но както казах старите кучета го знаят този номер, а те понякога могат да бъдат много отмъстителни

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
X-citer ти направо изби рибата с тоя номер!! 

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Вие сте странни хора,бре...Кво като си бил облечен за 800лв си длъжен да оставяш бакшиши,където идеш,така ли?
Или пък за някви неписани правила за 10те процента в "цивилизования" свят...брей,брей...че откога американците ги водят такива
Никой не е длъжен да оставя бакшиш
При добро желание и качествено обслужване лошо няма,ама да тръгнат сервитьорчетата да си прелагат номерата...е,няма да е.В крайна сметка не е тя(той),който ми изкарва кинтите
Една веднъж как ме вбеси,ама си има начини да ги ликуваш тарикатски 

One passion,one car,one life...
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
grnka, те си я вършат работата, споко!
Пак заповядай!
И аз благодаря.
Пак заповядай!
И аз благодаря.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
Днес и на мен ми се случи същата история в "Махалото" (трябваше по-бързо дасе махна предвид името
) Та искам аз сметката и тя се оказа 8,50. Идва оная госпоица, взима си двайсетачката и ми връща 11...
Гледам аз и не мога да поврявам на очите си, извиквам първата сервитьорка която мина и и казвам, че има грешка. Оная се пули и вика кфа грешка?! Идва оная другата и ми вика-цитирам: "Т за 50 стотинки ли си? 50 стотинки се връщат в магазина!!!"
И аз шок и ужас, но с 50 стотинки отгоре
На излизане минах покрай оная и съвсем за малко се размина скандала, защото барманчето (или там къвто беше оня от персонала) ме защити... Та простащина на всякъде, аз трябваше направо управителя да извикам 

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
и аз имах подобна случка наскоро - с ерр0р и бам-бам бяхме в няква кръчма на плажа (но попаднахме определено в една от най-ниско качествените... както и да е) та като плащахме всички изкарах точно пари а аз имах цяло 10 и след като събрахме парите дребните останаха в мен а 10-ката я дадох на сервитьорката - тя ги взе каза "мерси" и офейка без да съм оставял ни най-малък че ще и давам бакшиш, а имаше ресто от 1-2-3лв. някъде и бам-бам веднага ме алармира
моята реакция беше, че махнах небрешно с ръка и казах "майната й - щом е за 2лв. нека да им се радва" това което мисля е че нейната постъпка си е чиста проба самоунижение - с подобни дребни сумички няма нито да обеднея, нито да забогатея та предпочитам да им гледам сеира отстрани и да не падам на тяхното ниво влизайки в конфликти...
П.С. иначе когато се събираме много хора и правим по-големи сметки в 99% от случаите са се опитали да ни излъжат с поне едно 5-6лв. чрез така нареченото АКМ - "ако мине"
защото не очакват да започнем да гледаме сметката под лупа и всеки да си плаща своето... и тъжното е че тоя номер винаги минава когато сметката се плаща от един човек, а не всеки поотделно...

моята реакция беше, че махнах небрешно с ръка и казах "майната й - щом е за 2лв. нека да им се радва" това което мисля е че нейната постъпка си е чиста проба самоунижение - с подобни дребни сумички няма нито да обеднея, нито да забогатея та предпочитам да им гледам сеира отстрани и да не падам на тяхното ниво влизайки в конфликти...
П.С. иначе когато се събираме много хора и правим по-големи сметки в 99% от случаите са се опитали да ни излъжат с поне едно 5-6лв. чрез така нареченото АКМ - "ако мине"

Ама като чета,такива постове като на DEFLEPPARD се нервя
Хуу де,лошо няма да не слизаш на нивото на няква овца (опс,сервитъорка,де) и да погледнеш над нещата,НО те не го асимирират по този начин,разберете го хора!Никой не е за 2-3 лв,но дразнещото,че си играят играта и се правят на луди!При подобни ситуации съм ги викал,обяснявал съм им,че са се "объркали" малко и ако пак не се сетят,се взимат по крути мерки от типа скандал и викане на управителя
След което пак им оставям 2то лева на масата,но го правя за ш...ния принцип!И не си мислете,че това е някво благородно отношение от ваша страна,напротив правите лоша услуга на следващите клиенти,правите лоша услуга на собственика,лоша услуга за цялото бъдещо обслужване като цяло
Замисляли сте се за това..
Едва ли
Извинявам се за малко агресивния пост,ама се ядосах малко

One passion,one car,one life...
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Идеята с поръчването на една минерална вода на цената на бакшиша е много добра. Иначе обичам да оставям по една шепа жълти стотинки като са криви сервитьорките.
Или пък на тия с чистенето на стъклата на НДК, ей много се кефят като посегна да им дам стотинки и много яки физиономии правят като изсипеш 20-30 монети по 1,2ст.
Или пък на тия с чистенето на стъклата на НДК, ей много се кефят като посегна да им дам стотинки и много яки физиономии правят като изсипеш 20-30 монети по 1,2ст.
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Impasse написа:Ама като чета,такива постове като на DEFLEPPARD се нервяХуу де,лошо няма да не слизаш на нивото на няква овца (опс,сервитъорка,де) и да погледнеш над нещата,НО те не го асимирират по този начин,разберете го хора!Никой не е за 2-3 лв,но дразнещото,че си играят играта и се правят на луди!При подобни ситуации съм ги викал,обяснявал съм им,че са се "объркали" малко и ако пак не се сетят,се взимат по крути мерки от типа скандал и викане на управителя
След което пак им оставям 2то лева на масата,но го правя за ш...ния принцип!И не си мислете,че това е някво благородно отношение от ваша страна,напротив правите лоша услуга на следващите клиенти,правите лоша услуга на собственика,лоша услуга за цялото бъдещо обслужване като цяло
Замисляли сте се за това..
![]()
Едва ли
![]()
да се бориш с това явление е равносилно да се бориш с вятърните мелници на Дон Кихот - просто е безмислено, дори и да дигнеш скандал, дори и да изгонят въпросния сервитьор той/тя ще си намери работа в друго заведение и пак ще си прави номерата - това не са хора който биха си взели поука, това са тарикати на дребно - мисленето им е такова (в 99% от случаите) и квото и да направиш няма да промениш нищо! Относно управителя, шефа, или както там му се вика - осигуряването на добър персонал е негово задължение - а не на клиента, аз като такъв не се чувствам длъжен да го уведомявам за калпавите му работници - щом е поел тази отговорност да си я носи и да се оправя както намери за добре! на мен никой не идва да ми каже "ей тоя селянин дето си го взел на работа е еди какъв си еди що си, не работи, краде, лъже и т.н." - аз трябва сам да го преценя що за човек е и после сам да се оправям с последствията!
нямам чак толкова много излишни нерви за хабене, за да се занимавам с подобни глупости - най-лесно и най-добре за мен е просто да махна небрежно с ръка и след 5-10 минути да съм забравил случая, вместо да се карам 3 часа с персонал, управител и т.н. !
ти ако искаш да превъзпитаваш сервитьорите из Бълггария - желая ти успех

57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4