За сервитьрите!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 09 Сеп 2005, 23:36

kiko написа:дааа бе!!ти ги изкара пък ебати лиохманите тоя които се върже трябва да е ебати и шарана.А представяш ли си да е така застанал че да обърне таблата върху теб или тоя до теб а??Не мерси ще се въздържа от такива експерименти :mhihi:

Връзват се, пробвано е! Но както казах старите кучета го знаят този номер, а те понякога могат да бъдат много отмъстителни :twisted: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 10 Сеп 2005, 14:16

X-citer ти направо изби рибата с тоя номер!! :clap:
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Spas » 10 Сеп 2005, 16:38

Не успях да прочета всички отговори ,но сигурен ли си ,че някъде най долу в менюто не пише "10% сервиз" (това обикновено се чете под микроскоп) :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 10 Сеп 2005, 16:57

Вие сте странни хора,бре...Кво като си бил облечен за 800лв си длъжен да оставяш бакшиши,където идеш,така ли? :roll: Или пък за някви неписани правила за 10те процента в "цивилизования" свят...брей,брей...че откога американците ги водят такива :?: Никой не е длъжен да оставя бакшиш :idea: При добро желание и качествено обслужване лошо няма,ама да тръгнат сервитьорчетата да си прелагат номерата...е,няма да е.В крайна сметка не е тя(той),който ми изкарва кинтите :idea: Една веднъж как ме вбеси,ама си има начини да ги ликуваш тарикатски ;)
One passion,one car,one life...

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 10 Сеп 2005, 23:02

чудя се модераторите не могат ли да заключат тази "прекрасна" тема?
не е ли крайно време да си вършат работата?
благодаря ви

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 11 Сеп 2005, 1:36

grnka, те си я вършат работата, споко!
Пак заповядай!
И аз благодаря.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от madeinbg » 15 Сеп 2005, 17:02

Днес и на мен ми се случи същата история в "Махалото" (трябваше по-бързо дасе махна предвид името :mhihi: ) Та искам аз сметката и тя се оказа 8,50. Идва оная госпоица, взима си двайсетачката и ми връща 11... :shock: Гледам аз и не мога да поврявам на очите си, извиквам първата сервитьорка която мина и и казвам, че има грешка. Оная се пули и вика кфа грешка?! Идва оная другата и ми вика-цитирам: "Т за 50 стотинки ли си? 50 стотинки се връщат в магазина!!!" :shock: И аз шок и ужас, но с 50 стотинки отгоре :mhihi: На излизане минах покрай оная и съвсем за малко се размина скандала, защото барманчето (или там къвто беше оня от персонала) ме защити... Та простащина на всякъде, аз трябваше направо управителя да извикам :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от madeinbg » 15 Сеп 2005, 17:04

п.п. Махалото е бившото "Бохеми" до попа...

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 15 Сеп 2005, 20:51

и аз имах подобна случка наскоро - с ерр0р и бам-бам бяхме в няква кръчма на плажа (но попаднахме определено в една от най-ниско качествените... както и да е) та като плащахме всички изкарах точно пари а аз имах цяло 10 и след като събрахме парите дребните останаха в мен а 10-ката я дадох на сервитьорката - тя ги взе каза "мерси" и офейка без да съм оставял ни най-малък че ще и давам бакшиш, а имаше ресто от 1-2-3лв. някъде и бам-бам веднага ме алармира :mhihi: :mhihi:
моята реакция беше, че махнах небрешно с ръка и казах "майната й - щом е за 2лв. нека да им се радва" това което мисля е че нейната постъпка си е чиста проба самоунижение - с подобни дребни сумички няма нито да обеднея, нито да забогатея та предпочитам да им гледам сеира отстрани и да не падам на тяхното ниво влизайки в конфликти...

П.С. иначе когато се събираме много хора и правим по-големи сметки в 99% от случаите са се опитали да ни излъжат с поне едно 5-6лв. чрез така нареченото АКМ - "ако мине" :mhihi: защото не очакват да започнем да гледаме сметката под лупа и всеки да си плаща своето... и тъжното е че тоя номер винаги минава когато сметката се плаща от един човек, а не всеки поотделно...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 15 Сеп 2005, 21:42

Ама като чета,такива постове като на DEFLEPPARD се нервя :evil: Хуу де,лошо няма да не слизаш на нивото на няква овца (опс,сервитъорка,де) и да погледнеш над нещата,НО те не го асимирират по този начин,разберете го хора!Никой не е за 2-3 лв,но дразнещото,че си играят играта и се правят на луди!При подобни ситуации съм ги викал,обяснявал съм им,че са се "объркали" малко и ако пак не се сетят,се взимат по крути мерки от типа скандал и викане на управителя :idea: След което пак им оставям 2то лева на масата,но го правя за ш...ния принцип!И не си мислете,че това е някво благородно отношение от ваша страна,напротив правите лоша услуга на следващите клиенти,правите лоша услуга на собственика,лоша услуга за цялото бъдещо обслужване като цяло :!: Замисляли сте се за това.. :?: :idea: Едва ли :roll:
Извинявам се за малко агресивния пост,ама се ядосах малко :uups:
One passion,one car,one life...

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 16 Сеп 2005, 13:47

Идеята с поръчването на една минерална вода на цената на бакшиша е много добра. Иначе обичам да оставям по една шепа жълти стотинки като са криви сервитьорките.

Или пък на тия с чистенето на стъклата на НДК, ей много се кефят като посегна да им дам стотинки и много яки физиономии правят като изсипеш 20-30 монети по 1,2ст.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 17 Сеп 2005, 23:35

Impasse написа:Ама като чета,такива постове като на DEFLEPPARD се нервя :evil: Хуу де,лошо няма да не слизаш на нивото на няква овца (опс,сервитъорка,де) и да погледнеш над нещата,НО те не го асимирират по този начин,разберете го хора!Никой не е за 2-3 лв,но дразнещото,че си играят играта и се правят на луди!При подобни ситуации съм ги викал,обяснявал съм им,че са се "объркали" малко и ако пак не се сетят,се взимат по крути мерки от типа скандал и викане на управителя :idea: След което пак им оставям 2то лева на масата,но го правя за ш...ния принцип!И не си мислете,че това е някво благородно отношение от ваша страна,напротив правите лоша услуга на следващите клиенти,правите лоша услуга на собственика,лоша услуга за цялото бъдещо обслужване като цяло :!: Замисляли сте се за това.. :?: :idea: Едва ли :roll:
Извинявам се за малко агресивния пост,ама се ядосах малко :uups:

да се бориш с това явление е равносилно да се бориш с вятърните мелници на Дон Кихот - просто е безмислено, дори и да дигнеш скандал, дори и да изгонят въпросния сервитьор той/тя ще си намери работа в друго заведение и пак ще си прави номерата - това не са хора който биха си взели поука, това са тарикати на дребно - мисленето им е такова (в 99% от случаите) и квото и да направиш няма да промениш нищо! Относно управителя, шефа, или както там му се вика - осигуряването на добър персонал е негово задължение - а не на клиента, аз като такъв не се чувствам длъжен да го уведомявам за калпавите му работници - щом е поел тази отговорност да си я носи и да се оправя както намери за добре! на мен никой не идва да ми каже "ей тоя селянин дето си го взел на работа е еди какъв си еди що си, не работи, краде, лъже и т.н." - аз трябва сам да го преценя що за човек е и после сам да се оправям с последствията!

нямам чак толкова много излишни нерви за хабене, за да се занимавам с подобни глупости - най-лесно и най-добре за мен е просто да махна небрежно с ръка и след 5-10 минути да съм забравил случая, вместо да се карам 3 часа с персонал, управител и т.н. !
ти ако искаш да превъзпитаваш сервитьорите из Бълггария - желая ти успех :)

Предишна

Назад към Страхотни истории