Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: BCAA и изобщо фитнес...

Мнение от Mollov » 01 Мар 2010, 12:12

bum_bum написа:Аз лично закусвам доволно с домашна сланина ;)

Направо ме съсипваш с това изречение.... :paranoid: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 01 Мар 2010, 12:35

Не е толкоз зле, като се има в предвид, че преси не правя и не чистя за момента :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 01 Мар 2010, 12:39

Сланинката дава ли сила, че фитнесът в общежитието е толкова оборудвам, че всички дъмбели са ми тежки.. Абе нямам сила :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 01 Мар 2010, 12:44

Няма храна, която сама по себе си да те направи силен, иначе при подходящи условия- да, НВД-ВМ дава доста сила. Всички базови упражнения ги правя с доста над личното си тегло, някои дори с два пъти по-тежко ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 02 Мар 2010, 9:40

Колеги някой ползвал ли е Slin-sane да каже отзиви, че ми подариха пробни дози, иначе пише, че се напомпваш яко и блокира синтеза на мазнините и отделно някой ползвал ли е Пърпъл аминокиселинния комплекс? Аз веднъж съм пил от него, но ме интересува примерно от една кутия какъв би бил резултата ?
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 02 Мар 2010, 9:46

spower написа:Колеги някой ползвал ли е Slin-sane да каже отзиви, че ми подариха пробни дози, иначе пише, че се напомпваш яко и блокира синтеза на мазнините и отделно някой ползвал ли е Пърпъл аминокиселинния комплекс? Аз веднъж съм пил от него, но ме интересува примерно от една кутия какъв би бил резултата ?

пърпъл не съм пил и нямам мнение лично, имам лично на клиента - харесват го, но средно, а относно Slin Sane, лично аз нищо не усещам да ти кажа, не казвам, че не работи, просто знаеш различни организми.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spower » 02 Мар 2010, 10:30

cable написа:
spower написа:Колеги някой ползвал ли е Slin-sane да каже отзиви, че ми подариха пробни дози, иначе пише, че се напомпваш яко и блокира синтеза на мазнините и отделно някой ползвал ли е Пърпъл аминокиселинния комплекс? Аз веднъж съм пил от него, но ме интересува примерно от една кутия какъв би бил резултата ?

пърпъл не съм пил и нямам мнение лично, имам лично на клиента - харесват го, но средно, а относно Slin Sane, лично аз нищо не усещам да ти кажа, не казвам, че не работи, просто знаеш различни организми.

така е при различните хора ефекта е различен навремето някои от 20мг бинабол растяха яко при други освен пъпки визуален ефект нямаше ;) Интересно ми е от Пърпъла какъв би бил ефекта пил съм единични дози и имаше много странен ефект все едно,че тръпки те побиват, но при редовна употреба...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 02 Мар 2010, 11:11

За purple wraath на controlled labs ли стаа въпрос?
Аз така и не мога да разбера какви кой знае колко вълнуващи резултати очаквате да получите...
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spower » 02 Мар 2010, 11:30

eraziel написа:За purple wraath на controlled labs ли стаа въпрос?
Аз така и не мога да разбера какви кой знае колко вълнуващи резултати очаквате да получите...

да за същия продукт става дума.. и става въпрос изобщо очакват ли се някакви резултати, за "вълнуващи" знам към кои продукти да се насоча ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 02 Мар 2010, 13:02

Ами може би малко по-бързо възстановяване, но пък никога не съм ги взимал само тях, винаги в комбинация с поне още 3-4 суплемента, така че трудно да се каже точно кое колко и какъв ефект има... А и зависи от количеството, щото в моя случай почти винаги всичко е поне х2 на написаното на опаковката :dunno:
In Ban We Trust!

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 02 Мар 2010, 14:20

И аз се чудех дали да си взема Slin-sane, имаше 50 на 50 положителни и отрицателно отзиви, човека от силабг ми каза да не го взимам, че не действал. Щях да го пробам, но мен психическата граница ми е 40-50 лева, всичко над това трябва да съм сигурен, че е добро за да ги дам. Взех си вместо това Biotech USA NitroX therapy - доволен съм, даде ми известен "бууст" в тренировките, понапомпва прилично. Не съм сигурен дали е по-добър вариант от евтиния креатин монохидрат, но поне не ми товари бъбреците така и не ходя по 15 пъти да уринирам.
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spower » 02 Мар 2010, 14:28

абе честно казано и аз се замислям върху цените на по скъпите препарати дали да не си взема нещо изпробвано действащо и в последната 5лека се усилвам преди лятото леко със стромба хем и доста по евтино идва хем и ефект има 8)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше М50Б20 Ванус
Мечтае да кара: Офчи Кон
Детайли за колата: M50B20 Vanos coupe

Мнение от PeYo » 02 Мар 2010, 18:42

syntherol доста хора вече гледам ползват съвети някой да има чувам размери към 55-58 за 1 година ама малко трудно макар ,че сега съм добре за себе си :mhihi:
Langata написа:
Абе да ти кажа всичко зависи и от шофьора за мен ако можеш да шофираш не е проблем .Аз специялно с 520 д Бургас София ги правя за 2 40мин.Така че!!!!
stiven100 написа:
Верно ли бе? Я вземи си сложи снимката тука да те целувам както те гледам!След Филип Киркоров ти си ми следващият идол!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 03 Мар 2010, 19:34

Колеги, как точно си приготвяте пилешкото месо, че като го направя и става толкова мазно, че се отказвам да го ям даже или така трябва?

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 03 Мар 2010, 21:31

Mbass написа:Колеги, как точно си приготвяте пилешкото месо, че като го направя и става толкова мазно, че се отказвам да го ям даже или така трябва?

Мазно пилешко? Да не е някоя пуйка или домашна кокошчица? :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата