Проблем с Е34 TDS?
Модератор: Технически модератори
			18 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2

Проблем с Е34 TDS?
Първия проблем е че не пали при топъл двигател. Веригата е сменяна преди около 10 хил. километра, което води към помпата или към някакъв датчик на коляновия вал. Идея си нямам къде точно е проблема. Другият е че кутията на въздушния филтър е омаслена откъм страната на отвора който вкарва въздух към турбото. Това нормално ли е?
			Re: Проблем с Е34 TDS?
Веригата е сменяна преди около 10 хил. километра
едната верига ли си сменил или и двете

by ''kompleksa''
dablg написа:Не знаех че има две?
Ako това е въпрос,отговора е- да, две вериги са.
Тоя дето е сменил едната,не ти ли е казал

Между другото завърти гнп-то към мотора и виж дали ще се оправят нещата.

by ''kompleksa''
аз познавам един който има същия проблем от доста време,носи си вода в колата и полива помпата при топъл двигател, да я охлади, и пали Оо, пробваи и ти дали ще стане .

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
- 

- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
 http://prntscr.com/c056ee
kosa4a написа:аз познавам един който има същия проблем от доста време,носи си вода в колата и полива помпата при топъл двигател, да я охлади, и пали Оо, пробваи и ти дали ще стане .
Колега ти маитапиш ли се.

в никакъв случаи ! полива с 2л предната част на помпата,т.е. електрониката,и пали. факт
и така 6 месеца вече.
колегата може да го пробва, поне да разбере дали е идентичен проблема !

и така 6 месеца вече.
колегата може да го пробва, поне да разбере дали е идентичен проблема !
- dido_lom
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: е34 тдс
- Мечтае да кара: 740
здравеите колеги,и аз го имам този проблем.и както каза колегата по-горе 4е оправиа проблема с вода и аз така ве4е 2.год но нее практи4но да отиде6 на кафе и като си трагва6 да вдига6 капака и да полива6  
   когато писах за 1 пат в форума 4овека които ме насо4и кам ре6ение на проблема бе6е 'ИВАН' 4овека разбира и е помогнал на доста хора от форума
 когато писах за 1 пат в форума 4овека които ме насо4и кам ре6ение на проблема бе6е 'ИВАН' 4овека разбира и е помогнал на доста хора от форума 

- Zubcho
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Ами не сте наясно. Взимаш 1 пръскалка за чистачки, казанче с помпичка и маркучта от магазин за маркучи и гумени съединения. Връзваш цялото нещо на 1 ЦК ключе. Монтираш пръскалката насочена към ГНП. При натискане на ЦК ключето помпата сработва и започва да облива ГНП с вода. Изключваш след 10 сек и палиш.   

Така няма да вдигаш капака всеки път.

Така няма да вдигаш капака всеки път.Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
		Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- dido_lom
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: е34 тдс
- Мечтае да кара: 740
Zubcho написа:Ами не сте наясно. Взимаш 1 пръскалка за чистачки, казанче с помпичка и маркучта от магазин за маркучи и гумени съединения. Връзваш цялото нещо на 1 ЦК ключе. Монтираш пръскалката насочена към ГНП. При натискане на ЦК ключето помпата сработва и започва да облива ГНП с вода. Изключваш след 10 сек и палиш.

става и така колега
 ма като нема пари за ремонти,4е си поливаме с ботилки
  ма като нема пари за ремонти,4е си поливаме с ботилки   

- dupeto
- кандидат ентусиаст
- Кара: 324 ТД
би било добре да се има проблема впредвид, и дори и след 6 месеца да му бъде обърнато внимание. поне проблема е ясен, а цената си заслужава, според мен поне...

- mitio ochite
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: Е36 325 тдс
- Мечтае да кара: настрани
- Детайли за колата: Само шпер.
Даваи аванс на помпата,със сигурност ще помогне.Веригите са две и се сменяват и двете иначе по добре не ги сменявай!
			0878241719
0888240717-Митко с.Владая http://fakti.bg/avto/32833-demontaj-na- ... -3-sekundi http://www.vijde.com/%d0%b2%d0%b8%d0%b6 ... 1502a.html
		0888240717-Митко с.Владая http://fakti.bg/avto/32833-demontaj-na- ... -3-sekundi http://www.vijde.com/%d0%b2%d0%b8%d0%b6 ... 1502a.html
Трябва да се направи центровка на момента на впръскването,но на око не става.Аз така на око и я направих на по-голямо предварение.Е да пали от раз ама и си почуква.Сега трябва да я връщам ама този път с лаптопа.

stonik написа:Трябва да се направи центровка на момента на впръскването,но на око не става.Аз така на око и я направих на по-голямо предварение.Е да пали от раз ама и си почуква.Сега трябва да я връщам ама този път с лаптопа.
С лаптопа ще ти я направи на заводски данни и ако са разтеглени веригите няма пак да пали топла.
Даваш предварение докато вземе да пали.
Мести малко по малко.
Как така почуква

by ''kompleksa''
			18 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2