Проблем врътките на климатроника
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем врътките на климатроника
Здравейте, аз съм ново регистриран в този форум но отдавна го чета и доста проблеми съм си решил благодарение на форума за което ви благодаря, но имам още едно проблемче за което не пише тука или просто не съм видял ако е така моля да бъда извинен. Проблема е такъв. Климатроника ми работи духа си яко студено, но само студено тези врутките с градосите изобщо никакви промени не се усещат като ги въртя нито от едната нито от другата страна и духа само студено топло не духа БМВ-то ми е е36 320 купе 94 г. м52. Ако някой е има подобен проблем моля да каже как го е решил. Или ми дайте савет какво може да се е повредило да знам какво да правя. Благодаря!
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Когато тази от към шофьора е в едно от крайните положения - и от двете страни духа или най-студеното или най-топлото. Ако обаче и в друго положение не ти регулират температурата - или е заминал датчика за вътрешната температура или някоя клапа или винтил са се прецакали - на диагностика би трябвало да покаже.
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Под врътките има една решетчеца (малка кръгла - колкото копчето за пускане на климатика) - зад нея е.
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Кондензаторчетата дето са "тънки" са на дигиталния панел - човека е с врътки.
ПП. Престани да се изказваш неподготвен във всяка тема - понякога е по-добре да си правиш пас, вместо като отвори човек форума да види как си дал компетентно мнение във 1001 теми подред.
ПП. Престани да се изказваш неподготвен във всяка тема - понякога е по-добре да си правиш пас, вместо като отвори човек форума да види как си дал компетентно мнение във 1001 теми подред.
Dimitar написа:Кондензаторчетата дето са "тънки" са на дигиталния панел - човека е с врътки.
Митенце аз се опитвам да помогна на човека ако имаш нещо към мен на лс. или на мобилния ми телефон моля не тук.
Както прочете инф за проблема ми е от Г-н Босев не е мое това компетентно мнение и ми е ужасно неприятно когато искаш да помогнеш на някой и да го насочиш към правилния човек да се намери някой като теб за да ме ми нарежда без да ме познава колко съм компетентен и проче ... анадък брато??????

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
BAYRON,мисля че беше предупреждаван многократно да не изказваш
мнение във всяка тема без да си сигурен за това,което твърдиш.Ако аз
се изразявам неразбираемо за теб,може би ще разбереш ако ти го кажат
админите чрез забрана за писане за седмица например.Прави ми
впечатление,че тона и отношението ти към другите членове на този
форум са в разрез с идеята и правилата му.Можеш да помислиш над това.
П.С. Не е нужно да ми отговаряш,да ми пишеш Л.С.-та,както и няма да
те търся на мобилния ти телефон,за да ти давам обяснения
мнение във всяка тема без да си сигурен за това,което твърдиш.Ако аз
се изразявам неразбираемо за теб,може би ще разбереш ако ти го кажат
админите чрез забрана за писане за седмица например.Прави ми
впечатление,че тона и отношението ти към другите членове на този
форум са в разрез с идеята и правилата му.Можеш да помислиш над това.
П.С. Не е нужно да ми отговаряш,да ми пишеш Л.С.-та,както и няма да
те търся на мобилния ти телефон,за да ти давам обяснения

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
абе не е нужно ама е нужо Драйвър тебе ще те намеря с добър тон ти го казвам щото ме упрекваш че в тона ми има нещо. Айде като модератор ми изрови там където съм в разрез с смъсъла на форума и аз ще ти покажа ти колко пъти си се обаждал ис какъв тон. Нищо че си модератор нима за тет правилата не важат.

- Ethereal
- Потребител
-
- Кара: мързеливо Е90
- Мечтае да кара: BMW 507
просто наблюдение
Здравейте,
Първо искам да благодаря на потребителите на форума защото и аз доста проблеми съм си решил благодарение на постовете тук.
И аз съм нов потребител, макар и да чета форума отдавна.
Относно проблема на nqkoisi,
искам и аз да споделя следното наблюдение.
Имам Е36 320i wanus 97' с двузонен климатроник.
Когато ключа за избор на зона е настроен да духа на стъклото или в краката, потенциометъра за настройка на температурата работи нормално и в топлата и в студената скала, но когато избера струята да е насочена към предните духалки (към лицето) автоматично се изключва топлото и въздушната струя става хладка или студена, в зависимост от позицията на потенциометъра на градусите, но не и топла.
Дали има някакъв дефект, или просто е направено с цел да не се успиш пред волана.
(за да работи добре мозъка е необходимо приток на свеж и сравнително хладен въздух, а топлата струя към лицето може да доведе до сънливост)
Имате ли наблюдения по въпроса?
Първо искам да благодаря на потребителите на форума защото и аз доста проблеми съм си решил благодарение на постовете тук.
И аз съм нов потребител, макар и да чета форума отдавна.
Относно проблема на nqkoisi,
искам и аз да споделя следното наблюдение.
Имам Е36 320i wanus 97' с двузонен климатроник.
Когато ключа за избор на зона е настроен да духа на стъклото или в краката, потенциометъра за настройка на температурата работи нормално и в топлата и в студената скала, но когато избера струята да е насочена към предните духалки (към лицето) автоматично се изключва топлото и въздушната струя става хладка или студена, в зависимост от позицията на потенциометъра на градусите, но не и топла.
Дали има някакъв дефект, или просто е направено с цел да не се успиш пред волана.
(за да работи добре мозъка е необходимо приток на свеж и сравнително хладен въздух, а топлата струя към лицето може да доведе до сънливост)
Имате ли наблюдения по въпроса?
Уморен съм!
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Незнам, ама и мойта Е30ка духа само студено към лицето, и се чудя дали да го отваряме да търсим проблем или е нормално? 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
Re: просто наблюдение
Ethereal написа:.. когато избера струята да е насочена към предните духалки (към лицето) автоматично се изключва топлото и въздушната струя става хладка или студен..
при мен не е така, духа горещо или студено в зависимост от врътката която съм посочил по-горе
но все пак твоята кола е доста по-нова от моята и може би има някакви различия
14 мнения
• Страница 1 от 1