Как се познава скапан лагер на колело???
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Как се познава скапан лагер на колело???
Може ли да ми дадете акъл как евентуално може да се разпознае кой лагер си е заминал?
Отначало можех да се закълна че е преден десен, защото се чуваше само на ляв завой и отпред.
Обаче сега вече се чува постоянно (пак е по силно на ляв завой де) но повече отзад.
Може ли на място като е колата да се познае по нещо, че не мога да си позволя да започна да ги сменям наред всичките
Отначало можех да се закълна че е преден десен, защото се чуваше само на ляв завой и отпред.
Обаче сега вече се чува постоянно (пак е по силно на ляв завой де) но повече отзад.
Може ли на място като е колата да се познае по нещо, че не мога да си позволя да започна да ги сменям наред всичките

- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
Вдигаш колата и завърташ колелата ...... то ще се чуе.
За задните ... палиш, изключваш от скорост , гасиш и слушаш.
Аз имах същия проблем ... при мен най-отчетливо се чуваше при 80км/ч но от зад..... оказа се преден ляв.
За задните ... палиш, изключваш от скорост , гасиш и слушаш.
Аз имах същия проблем ... при мен най-отчетливо се чуваше при 80км/ч но от зад..... оказа се преден ляв.
И да знаеш, че лагера се сменя заедно с главината, не може отделно, поне при мен (ABS). Аз преди време ги смених и двата предни. При мене главината с лагера (+ ABS-а на главината) излезе по 110 лв едната. За труд вече не помня колко ми взеха, щото реших да оправям цялата предница - шарнири, тампони, биалетки и т.н. После задължително отиваш на реглаж на предницата. Абе цялата работа ми излезе около 400 лв.
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
при мене беше същото. като влезна в десен завой от дясно виеше. смених главината и и цялата предница то пак си вие. вече не му обръщам внимание. ако намериш решение казвай аз се отказах 

Ма много ме кефи тази кола!!!

5 мнения
• Страница 1 от 1