Първи национален тунинг фест Казанлък 2005 - 2-4 септември
Модератори: mitaka7, Общи модератори
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- F-14
- младши ентусиаст
-
нито Боливив нито ГАД нито аз сме искали да оплюем организацията на шоуто.Не си разбрал.Искаме да кажем че тунингованите коли не са на ниво.Поне аз така мисля че са мислили те
А колкото до това колко ще дръпне БГ тунинга от мене...е тези които ме познават лично много добре знаят какво съм направил аз за това тунинга да е популярен...както и чесобственика на синята хонда като се запознаваше с мен си мислеше че снимките на колата ми били фалшифи щото такава направена кола нямало в БГ.Щото когато аз я карах моята тунингована кола той караше едно голфче 1 кабрио със два леви прага купени на старо щото нямаше пари да си поръча десен нов...
Хондата е хубава и то много но не е за първо место.
Голфа сивия- е на човека който сътвори и направи тази хонда...е той що не е бил сред първите 3?
Както и да е прав си - субективно е
Но в никакъв случай не искам да засегна организаторите.
Искам да засегна тунерджиите.
Щото от тия дето са дошли едва ли над 10% знаят за кво иде реч...
И съм убеден че ако бях там щях да съжалявам че съм дошъл.
Не заради организацията а заради присъстващите.
Щото тунингованите коли- поне тези заслужаващи внимание в БГ се броят на пръсти- останалите или са недовършени или са маса осрани
Приветствам организацията на такива мероприятия.На мен самия ми предлагат да направим такова нещо във Варна догодина на закрито...Но не вярвам че му е дошло времето.
Смятам също така че отнякъде трябва да се почне - но не и с такива цигании- демек да се прави предварителен подбор на колите дето ще влизат.Онова жълтото такси бмвто....как може да пуснете кола без джанти ми кажи????
Можете ли изобщо???
Евала за опита- продължавайте- но този явно е бил поредния неуспешен...
П.С. А па тва зеленото дето е мечтата на мангала и старчи като комбайна ако е правено в Испания ше си резна нещо от междукрачието

А колкото до това колко ще дръпне БГ тунинга от мене...е тези които ме познават лично много добре знаят какво съм направил аз за това тунинга да е популярен...както и чесобственика на синята хонда като се запознаваше с мен си мислеше че снимките на колата ми били фалшифи щото такава направена кола нямало в БГ.Щото когато аз я карах моята тунингована кола той караше едно голфче 1 кабрио със два леви прага купени на старо щото нямаше пари да си поръча десен нов...
Хондата е хубава и то много но не е за първо место.
Голфа сивия- е на човека който сътвори и направи тази хонда...е той що не е бил сред първите 3?
Както и да е прав си - субективно е
Но в никакъв случай не искам да засегна организаторите.
Искам да засегна тунерджиите.
Щото от тия дето са дошли едва ли над 10% знаят за кво иде реч...
И съм убеден че ако бях там щях да съжалявам че съм дошъл.
Не заради организацията а заради присъстващите.
Щото тунингованите коли- поне тези заслужаващи внимание в БГ се броят на пръсти- останалите или са недовършени или са маса осрани
Приветствам организацията на такива мероприятия.На мен самия ми предлагат да направим такова нещо във Варна догодина на закрито...Но не вярвам че му е дошло времето.
Смятам също така че отнякъде трябва да се почне - но не и с такива цигании- демек да се прави предварителен подбор на колите дето ще влизат.Онова жълтото такси бмвто....как може да пуснете кола без джанти ми кажи????
Можете ли изобщо???
Евала за опита- продължавайте- но този явно е бил поредния неуспешен...
П.С. А па тва зеленото дето е мечтата на мангала и старчи като комбайна ако е правено в Испания ше си резна нещо от междукрачието
ре
Имаше хора и тунери от всякъде! Варненци никога няма дойдат с 10 коли до Божурище,а това което показаха е на ниво! Едва ли сте виждали рисуваните коли от Габрово някъде на друго място,и за това че на някои който не е дошъл не значи че гроздето е кисело! Такива събори трябва да се организират във всички точки на страната за да се пречупи съзнанието на хората че тунинга не глъпаво трошене на пари за да си промениш нещо по колата ,а е начин на изразяване на себе си чрез автомобила! Тогава ще стане така че изложенията и интереса към тях ще нарастне ,а тунинга ще стане с ранга на изкуство /каквото за мен е/! Но до тогава не да плюем по този Голф и онази Астра ами да помагаме на организаторите като дойдат в градовете ни. Да сочим с пръст е лесно но безполезно,а на мен ТунингФест-а ми хареса.
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Тука снимки на рисувани коли не се видяха.
Само на едно "тунинговано" Е36. Как да не плючт хората според това което са видели.
Само на едно "тунинговано" Е36. Как да не плючт хората според това което са видели.
Ето ви малко снимки, скоро ще има и още на сайта, чакам ги да дойдат от Казанлък. Тези снимки са непрофесионални:
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=4 ... umId=21685
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7 ... umId=21693
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=4 ... umId=21695
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?User ... umId=21772
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=4 ... umId=21685
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7 ... umId=21693
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=4 ... umId=21695
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?User ... umId=21772
- F-14
- младши ентусиаст
-
тука има една тигра дето смятам че е сред най-добрите коли правени в БГ.
Останалото са маса гадориики и циганиики.
Особено оня маняшки надпис за тва кво правели в япониа...супер сравнение - стоп от турция или в най-добрия случай от тайван на голф 3 дето стои като хипер кич обаче ако застане до някое ево или субару ше мутрей щото другото е японски боклук...
Янакиеви със жълтия голф и Жорко със сивя- от Варна са се представили добре.Имайте в пред вид че жълтия е с 3 пъти сменян мотор- първо малолитражка,после дизел и накрая този..
той наистина е хубав тунинг.
а 4ката...леле леле...немам думи.
Срам ме е че съм имал такава кола то по голем резил от това черното надали има.
Гледам че доста коли от варна са дошли..нали си е град на гъзета..ко да ви кажа - повечето ги знам лично а тия дето не ги знам лично им знам колите.Особено оня ЦРХ той е таката творческа изява пълна с кит ...немам думи.Един ден се случи да ги говоря със задволанното устройство...сякаш поне ферари караше младежчето.
...
Както обикновенно голфа е най-тунингованата кола.
Иначе тук таме има проблясъци
П.С. ...само се заяждам
...
нямам ко да прая днеска и затва си пиша драка да има
между другото има едно е36 купе от варна много хубав тунинг.Аз лично по добро в БГ не знам да има.Ама Миро- собственика работи яко лятото и сигурно е нямал време да дойде...
Останалото са маса гадориики и циганиики.
Особено оня маняшки надпис за тва кво правели в япониа...супер сравнение - стоп от турция или в най-добрия случай от тайван на голф 3 дето стои като хипер кич обаче ако застане до някое ево или субару ше мутрей щото другото е японски боклук...
Янакиеви със жълтия голф и Жорко със сивя- от Варна са се представили добре.Имайте в пред вид че жълтия е с 3 пъти сменян мотор- първо малолитражка,после дизел и накрая този..
той наистина е хубав тунинг.
а 4ката...леле леле...немам думи.
Срам ме е че съм имал такава кола то по голем резил от това черното надали има.
Гледам че доста коли от варна са дошли..нали си е град на гъзета..ко да ви кажа - повечето ги знам лично а тия дето не ги знам лично им знам колите.Особено оня ЦРХ той е таката творческа изява пълна с кит ...немам думи.Един ден се случи да ги говоря със задволанното устройство...сякаш поне ферари караше младежчето.
...

Както обикновенно голфа е най-тунингованата кола.
Иначе тук таме има проблясъци
П.С. ...само се заяждам

нямам ко да прая днеска и затва си пиша драка да има

между другото има едно е36 купе от варна много хубав тунинг.Аз лично по добро в БГ не знам да има.Ама Миро- собственика работи яко лятото и сигурно е нямал време да дойде...
- BoLiViV
- Red Fanatic
-
- Кара: Е34 М50B20
- Мечтае да кара: Е34 M5, E30 M3
- Детайли за колата: 209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%)
210 ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS )
216 SERVOTRONIC
220 SELF-LEVELING SUSPENSION
288 LT/ALY WHEELS
302 ALARM SYSTEM
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
339 SATIN CHROME
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
423 FLOOR MATS, VELOUR
430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
498 HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE
500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING
520 FOGLIGHTS
529 MICRO FILTER
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY
560 CO-PILOTS IN RR COMPARTMENT
562 MAP READING LIGHT
571 BOOSTED POWER SUPPLY
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM
687 RADIO PREPARATION
708 M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II
814 ITALY VERSION
855 LANGUAGE VERSION ITALIAN
899 EXPORT-FAHRZEUG
Peshev batка както F-14 каза малко по-горе не съм искал да засегна с нищо хората които са си скасали задниците от рабора ( с извинение) за да сатане този Тунинг фест!! Аз лично съм от Казанлък и знам какво предствляваше мястото не което се проведе събитието и знам колко много усилия сте хрърлили за да го преведето в що годе по-нормален вид, знам че там няма и ток и, че вие и с това сте се справили!! На всички организатори и хора сварзани с организацията мога да кажа само едно нещо, а то е голямо Евала
! Просто моето мнение беше за самите участници в напреварата за каквото и да било, когато се сабираха неофициално на божура имаше много повече колки и много повече неща по които може да се загледа човек, а сега имаше няколко Голфа, малко япоснки изпълнения и това беше всичко! Имаше няколко БМВ-та нарадвах им се няма знаечение дали са много добри или не сам Щом са БМВ-та им се радвам за мен и най-грозното БМВ е по-добро от най-красивия Голф!!!
Пак казвал елава на всички занимавали се с организацията и догодина пак но дано да стане още по-добро!!!

Пак казвал елава на всички занимавали се с организацията и догодина пак но дано да стане още по-добро!!!

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
браво бе момче.
такива работи трябва да се казват,не да се таят далбоко в душата.
тва вашто е с извинение да срешнеш една жена,да и се напраиш на п**** за да ти легне и тя като каже не и разправяш после; тая мрасна к**ва.а? или виждаш скапа кола която неможеш да си позволиш и казваш ;е бати дарака,джантите туи,калниците унуи,цигания-мигания.
сааааамо пенчев.
вива ла булли дето заради вас не стана мули
такива работи трябва да се казват,не да се таят далбоко в душата.
тва вашто е с извинение да срешнеш една жена,да и се напраиш на п**** за да ти легне и тя като каже не и разправяш после; тая мрасна к**ва.а? или виждаш скапа кола която неможеш да си позволиш и казваш ;е бати дарака,джантите туи,калниците унуи,цигания-мигания.
сааааамо пенчев.
вива ла булли дето заради вас не стана мули

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
Феста си беше добре
Феста си го биваше момчета, това че участниците не бяха на ниво е защото всеки, който пожелае може да участва. За съжаление от към БМВ-та положението хич го нямаше
Прословутото Е36 купе много се хареса на всички посетители от околните села, но на всички които имат елементарен вкус (който не се е изграждал в някое циганско гето) мога само да кажа, че беше пълен, невероятен КИЧ!
Всяка кола си прилича на собственика де
Този беше толкова зле, че като го попитаха какви са му джанитете (които бяха ЕДИНСТВЕНОТО хубаво нещо по тая кола), той каза: "Абе мнооого са здр'аи! Некакви стоманени са там
Щом издържат толкова... Едната е 700 евро."
Та нямаше ли кой да му каже на бедничкия, че това са магнезиеви джанти Калос. Нистина бяха хубави 19-ки. Но другото беше ужасно! Няма да обсъждам боята, която може и да се хареса на някой, който да каже, че е маниашка, но хромовата цигания не може да се опише. И от вън и от вътре, където може и не може, където трябва и не трябва висчко лъщеше! А върха на циганията бяха някакви големи кръгли халогени с обръч около тях като ангелски очи. Въобще ужас.
Иначе имаше и хубави коли, които журито (което явно не беше циганско и имаше вкус) оцени. Лошото е само, че сред тях нямаше баварци
Ама от това, което се видя не трябваше и да има де
Аз лично бих ги подредил челната тройка точно обратно, но това си е мое мнение. Имам много снимки, правени с цифров фотоапарат, а не с телефон и ако има интерес мога да пусна.

Всяка кола си прилича на собственика де

Та нямаше ли кой да му каже на бедничкия, че това са магнезиеви джанти Калос. Нистина бяха хубави 19-ки. Но другото беше ужасно! Няма да обсъждам боята, която може и да се хареса на някой, който да каже, че е маниашка, но хромовата цигания не може да се опише. И от вън и от вътре, където може и не може, където трябва и не трябва висчко лъщеше! А върха на циганията бяха някакви големи кръгли халогени с обръч около тях като ангелски очи. Въобще ужас.
Иначе имаше и хубави коли, които журито (което явно не беше циганско и имаше вкус) оцени. Лошото е само, че сред тях нямаше баварци

Аз лично бих ги подредил челната тройка точно обратно, но това си е мое мнение. Имам много снимки, правени с цифров фотоапарат, а не с телефон и ако има интерес мога да пусна.
Tuning Fest Kazanlak 2005
Ето снимки на финалистите:
3-то място (според мен 2-ро, но какво разбирам аз
)
за направен с много вкус Opel Tigra

3-то място (според мен 2-ро, но какво разбирам аз

за направен с много вкус Opel Tigra

Tuning Fest 2005
Всъщност Тиграта беше на 3-то място, а на 2-ро беше ето тази Калибра, която много хора не можаха изобщо да познаят, че е Калибра - изключително качествена и сериозна изработка. За мен това трябваше да е първо място:
Всичко беше правено по калъп, с проект. Много професионална изработка. Само джантите трябвало да смени с по-манияшки. За информация - предините фарове са от "полицейска" Астра, а задните стопове от старо Хюндаи купе, но според мен всичко се връзва страхотно.

Всичко беше правено по калъп, с проект. Много професионална изработка. Само джантите трябвало да смени с по-манияшки. За информация - предините фарове са от "полицейска" Астра, а задните стопове от старо Хюндаи купе, но според мен всичко се връзва страхотно.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Отвратителна кочина е това Е36... Джантите наистина са велики, но останалото е... Не мога да разбера тия хора какво имат в главите и каква им е точно мотивацията, за да съсипят един хубав автомобил.

Едно наистина красиво нещо
Може би единственото наистина красиво BMW на феста. С много умерен тунинг, но нистина красиво според мен. Ехх и ново
Можете да гледате тук - http://bmwmaniac.blogspot.com/

Можете да гледате тук - http://bmwmaniac.blogspot.com/
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4