Драйф тайм

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио

Драйф тайм

Мнение от Valio23 » 26 Авг 2005, 16:42

Значи днеска имах работа в Банкя и се качвам на околовртсното....
Карам си аз зад група от коли със Австрийска регистрация и поедно време на колата пред мен се сваля задния ляв прозорец и от него се подава едно момиче (на окло 10 годинки) и в момента, в който поглежда към мен вади една такава зелена визьономия :paranoid: и в следващата секунда си отваря устата и бълва едно голямо количество :puke: , което се е насочило право към прения ми прозорец :mhihi: .........и аз кат в матицата бързо десен волан, слизам с десните гуми от пътя, влизам в неква мега дупка (ЦД-то ми прескочи), и някак се разминавам със въпросната течност :driving: . Продължавам да карам пак зад тая кола, и след около 1 минута същия джам пак се сваля, ама адски бързо и познатата ми вече глава пак се подава и веднага почва да драйфа зверски :puke: , обаче вече бях намалил :mrgreen: и заобиколих "бомбата" :mhihi: без проблеми.........продължам да съм зад тях и......................точно така познахте :mhihi: джама се свали трети път и пак имаше :puke: само , че тоя път тва гадинче почна да плюе след това, и си оплю вратата, след което извади едно шише с вода и почна да полива по колата да си го отмие, без да й дреме, че гадното й повръщано се "вее" и ми мърля колата, бахти селинджърите са тея :evil: .
Тва дето ме издразни е ,че тоя гей баща й можеше да отбие 15 пъти в страни от пътя и тая малката да си драйфа във ливадата :roll: ........Ама нали са в България и нема проблеми........бахти селяните, ако си беха в родината много ми е чудно дали пак щеше тая да драйфа насред улицата през джама без да й пука :evil:(и естествено без тате да отнесе некоя глоба).
Кат са си в родината........." Скийте ни кви сме чистички и примени хора, естествнно първо качество", а като излезнат в чужбина си мислят, че всичко им е позволено и са номер 1 :evil:
Тва е само един от случаите, на които съм ставал свидетел на селяния от тяхна страна :help:
Последна промяна Valio23 на 26 Авг 2005, 17:15, променена общо 2 пъти

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: f31

Мнение от karaibrahim » 26 Авг 2005, 16:59

Тея пичове с австрийските, немските и холандските регистрации са от една съседна на нас държава (започва с Т), но просто пътуват под прикритие. :mhihi:
И да, те и в Австрия и тн пак си драйфат по улиците... :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 26 Авг 2005, 17:04

Малко и правописа и пунктуацията ако оправиш ще стане съвсем добре. Например не е зле да се слага от време на време гласна, за да се разбира думата, запетайка се слага пред "че", а не преди глагола пред "че" :!:
Подобни груби грешки се толерират само в ранните часове на деня, защото понякога не е лесно( пък и толкова копчета по клавиатурата, да се чудиш кое по- напред да натиснеш :twisted: ).
Иначе ще преглътна по- лесно някой голфаджийче да ме засече, отколкото някой да се "разтоварва" така в движение върху моята кола. :uups:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 26 Авг 2005, 18:13

трябваше да скочиш на клаксона и леко да му се позаядеш и да видиш как щеше да отбие ...
Кое смее да се прави на тарикат в чужда страна :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530 XI
Мечтае да кара: NISSAN GT-R 35

Мнение от moto_fen » 26 Авг 2005, 18:22

xterminat0r написа:трябваше да скочиш на клаксона и леко да му се позаядеш и да видиш как щеше да отбие ...
Кое смее да се прави на тарикат в чужда страна :mhihi:

Особено на 4овек които кара БМВ :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 28 Авг 2005, 20:28

Пълна селяния за мен! Мислят си, че всичко е тяхно! Това доказва колко възпитани са-даже и да бързат супер много, винаги ще се намери време да се спре! ПРОСТАЩИНА-много добре учат деца си!

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 28 Авг 2005, 23:01

SummonedToDIe написа:Пълна селяния за мен! Мислят си, че всичко е тяхно! Това доказва колко възпитани са-даже и да бързат супер много, винаги ще се намери време да се спре! ПРОСТАЩИНА-много добре учат деца си!

има няколко вариянта ...

1. Може да го е било страх да спре в БГ за да не го маризят ...
като вица едно време където минавали със самолета французин и американец и Бай Ганьо и бай фаньо като си подал ръката познал, че смв в БГ те се почудили как и той им обяснил, че му откраднали часовника ;)

2. Може бащата да е изруд като във филма " Голямото Напредварване" когато там бащата накара момиченцето си да ходи до тоалетна в движение и то по голяма тоалетана :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Re: Драйф тайм

Мнение от gyrate » 29 Авг 2005, 5:41

Valio23 написа:Значи днеска имах работа в Банкя и се качвам на околовртсното....
Карам си аз зад група от коли със Австрийска регистрация и поедно време на колата пред мен се сваля задния ляв прозорец и от него се подава едно момиче (на окло 10 годинки) и в момента, в който поглежда към мен вади една такава зелена визьономия :paranoid: и в следващата секунда си отваря устата и бълва едно голямо количество :puke: , което се е насочило право към прения ми прозорец :mhihi: .........и аз кат в матицата бързо десен волан, слизам с десните гуми от пътя, влизам в неква мега дупка (ЦД-то ми прескочи), и някак се разминавам със въпросната течност :driving: . Продължавам да карам пак зад тая кола, и след около 1 минута същия джам пак се сваля, ама адски бързо и познатата ми вече глава пак се подава и веднага почва да драйфа зверски :puke: , обаче вече бях намалил :mrgreen: и заобиколих "бомбата" :mhihi: без проблеми.........продължам да съм зад тях и......................точно така познахте :mhihi: джама се свали трети път и пак имаше :puke: само , че тоя път тва гадинче почна да плюе след това, и си оплю вратата, след което извади едно шише с вода и почна да полива по колата да си го отмие, без да й дреме, че гадното й повръщано се "вее" и ми мърля колата, бахти селинджърите са тея :evil: .
Тва дето ме издразни е ,че тоя гей баща й можеше да отбие 15 пъти в страни от пътя и тая малката да си драйфа във ливадата :roll: ........Ама нали са в България и нема проблеми........бахти селяните, ако си беха в родината много ми е чудно дали пак щеше тая да драйфа насред улицата през джама без да й пука :evil:(и естествено без тате да отнесе некоя глоба).
Кат са си в родината........." Скийте ни кви сме чистички и примени хора, естествнно първо качество", а като излезнат в чужбина си мислят, че всичко им е позволено и са номер 1 :evil:
Тва е само един от случаите, на които съм ставал свидетел на селяния от тяхна страна :help:

това беше най смешното нещо което бях чел тази седмица.. :shock: :D :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

ами ти какво правиш? след първия път още клаксона и фаровете. па и на кат се обади. то това си е престъпление бе..

ама като ги знам тия прасета оня няаше да спре даже и ако хлапето беше скочило защото не дай да закъснее с 30 секунди....

яко смешно независимо от причините.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ghost » 29 Авг 2005, 10:41

Може да са турци ...
под прикритие с австрийски или немски коли

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 29 Авг 2005, 18:15

ghost написа:Може да са турци ...
под прикритие с австрийски или немски коли

Не,не...мисля че са латиноамериканци;) Текилка от малки...:)

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 07 Сеп 2005, 19:09

абе аз ако бях тоя татко вече да е в моргата са се колата си ,ебахти селяните

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио

Мнение от Valio23 » 07 Сеп 2005, 22:33

bmw_fenka19 написа:абе аз ако бях тоя татко вече да е в моргата са се колата си ,ебахти селяните

Абе кво да ти кажа :roll: Вече ми мина времето дето правих збележки на хората (от тея :1: , или от тея :box: ).......Просто разбрах, че неможеш да обясниш на един тъп чоек, че е тъп :) .
А относно коментарите на някои хора, че тея в колата са били Т. или с друга народност под прикритие :mhihi: ...........амиииииииии Австрийци си беха, щот просто им го личеше по физьономиите (не ме питайте как съм ги познал, който е бил там немое ги убърка :D )

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 08 Сеп 2005, 11:49

варянт е и изпреварваш гас-гас при първата патрулка спираш обясняваш за какво става дума и чакате келешите да доидат куките като чуят че са и чужденци ще им светнат очичките може и някое друго евро да искараш чакалък от куките :lol: .Но ме самнява да са били австриици уж са културна нациика по скоро турци гастарбаитери

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 11 Сеп 2005, 16:52

Аве на такива само един :dummy: им трябва
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

Назад към Страхотни истории