За сервитьрите!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
madeinbg написа:Най-правилното е да го извикаш, да кажеш, че има грешка, а ако оня ти каже, че няма да извикаш управителя, а с този въобще да не се разправяш

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
Пич не е това отговора,защото като му кажеш ше ти каже едно /сори/ше ти вьрне 3лв. и на следващия пак ше го приложи.От 10 поне 7 ше успее.Вьпроса е така да го нахраниш/без да правиш проблеми/че да си помисли дали да го направи пак.Между другото отговора да му кажеш че си искал да му оставиш и 5лв е добьр.Аз направих друго и му стана още по тьпо.А за темата с охраните по кьсно ше ви отвора и там на 2-3 неща.На ли сме за това да си помагаме.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Jokera написа:А за темата с охраните по кьсно ше ви отвора и там на 2-3 неща..
Ти да не си полицайче нещо, а

- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Jokera написа:Не сьм и мраза да се права на такьв.
Аз трябваше тогава да обясня на охраната какъв си всъщност па да видиш бой тогава

Дай жокер А ако искаш оня да не прави повече така, директно
Жокера е там че като стана целата история и видях за какво става вьпрос щото ясно че несее обьркал случайно, а жена ми/не недей да правиш проблеми/викам добре.Викам го пак и си порьчвам две пакетчета дьвки и една малка минерална вода.Идва носиги и носи касов бон и ги оставя.Става ме и си трьгва ме без да оставям пари.Минаваме покрай него /довиждане/и си слизаме надоло.Една дума неказа.Без да сьздавам проблеми го оставих като насран.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
мисля, 4е си постъпил перфектно, макар че аз нямаше да се стърпя и щях да се разбуча. Много мразя такива тънки селяниики. Бил съм 5 г. bartender и знам как е редно да си изкараш пара и за това рядко оставям бакшиш - не се чувствам никога длъжен, само когато съм доволен и виждам че този, който ме обслужва си го заслужава.
а палячко, който няма идея от коя страна да ми сервира напитките и храната как да му оставя?! че той си е лафкаджия, а там се плаща до стотинка
а палячко, който няма идея от коя страна да ми сервира напитките и храната как да му оставя?! че той си е лафкаджия, а там се плаща до стотинка

- X-citer
-
Сега да ви светна и аз един трик с който много яко може да накажете някой сервитьор. При по-старите кучета не минава, но при пишман сервитьорите например тези по морето или в кварталното кафе, има 90% успеваемост.
Ако сервитьора не е много заблеян изчакайте да му се натрупат три-четири поръчки наведнъж. Видите ли че започва да бърза и явно се е притеснил, че не може да обслужи всички едновременно е дошъл вашият момент. В момента в който мине покрай вас с пълна табла го попитайте колко е часа. Инстинктивно той обръща лявата си ръка за да ви каже. Познайте какво се случва с пълната табла в този момент

Ако сервитьора не е много заблеян изчакайте да му се натрупат три-четири поръчки наведнъж. Видите ли че започва да бърза и явно се е притеснил, че не може да обслужи всички едновременно е дошъл вашият момент. В момента в който мине покрай вас с пълна табла го попитайте колко е часа. Инстинктивно той обръща лявата си ръка за да ви каже. Познайте какво се случва с пълната табла в този момент

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
дааа бе!!ти ги изкара пък ебати лиохманите тоя които се върже трябва да е ебати и шарана.А представяш ли си да е така застанал че да обърне таблата върху теб или тоя до теб а??Не мерси ще се въздържа от такива експерименти 

X-citer написа:Сега да ви светна и аз един трик с който много яко може да накажете някой сервитьор. При по-старите кучета не минава, но при пишман сервитьорите например тези по морето или в кварталното кафе, има 90% успеваемост.
Ако сервитьора не е много заблеян изчакайте да му се натрупат три-четири поръчки наведнъж. Видите ли че започва да бърза и явно се е притеснил, че не може да обслужи всички едновременно е дошъл вашият момент. В момента в който мине покрай вас с пълна табла го попитайте колко е часа. Инстинктивно той обръща лявата си ръка за да ви каже. Познайте какво се случва с пълната табла в този момент![]()
![]()
изруд

57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4