ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ
Трошат се явно
незнам какво да кажа, надявам се да се оправи по бързо колата. и да не ми излезе ремонта повече от 2500-3000лв. Незнам след този ремонт колата трябва ли да се разработва има ли някакви особености после при каране, при смяна на масло?

- mi6omga
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw
колега как е положението до каде стигна с ремонта
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Замисли се за присаждане на друг мотор - ако искаш същия ще можеш да го намериш доста евтино, а сега е момента да минеш и на шестак.
Never mistake motion for action...
- mi6omga
- кандидат ентусиаст
-
аз имам 4асти за шестак мотор ако са еднакви буталата мога да ти помогна
Извинявам се за тъпия въпрос, но какво е мотор 6-так и дали ще влезе в коша на 318-ката. Аз също се замислих дали да не взема друг мотор направо, но майстора казва, че не е проблем да оправи колата. Незнам каква е цената ако взема направо нов мотор и как се регистрира после в КАТ. Надявам се да могат да я оправят в близките 1-2 седмици, защото все пак я купих и след два дена се развали дет се вика не съм и се нарадвал още 

- mi6omga
- кандидат ентусиаст
-
мотор 6 так е с шес бутала и по мощен и става без проблеми
- mi6omga
- кандидат ентусиаст
-
зависи кои колко му иска относително ама не пове4е от 1500 до 2500 пак ти казвам зависи от продава4а
незнам какво да направя, незнам и каква ще е цената на ремонта на този, довечера би трябвало да имам повече инфо от сервиза. Кава че ако е само бутало няма да е мн пари, но се съмнява, че и коляновия вал е заминал. Аз съм си приготвил 3000лв за ремонт, от сервиза ми казват, че след ремонта двигателя щял да бъде като нов и нямало да ми прави проблеми години на ред. (което мен лично ме съмнява) И аз вече незнам какво да правя.
- mi6omga
- кандидат ентусиаст
-
лошо е по принцип ама касмет после малко скапи4ка ще ти е колата ама какво да се прави скапо ли си а плащл колега колата
колата съм я платил 8200лв. иначе е мн добра има всишки екстри за модела, кожа, климатроник, блокаж, 6 аербега и доста други глезотий, но не очаквах че мотора ще направи проблем. предполагам ще ми стъпи краино на 12 000 някъде. важното е да я оправят аз и без това искам да си я карам. бях се засилил да купувам 7-ца, но като я видях тази и реших тя да е, но късметра си е късмет.
- mi6omga
- кандидат ентусиаст
-
на добри пари си я взел и аз продавам една такава е46 11.1999 318и 1.9 мотор с вси4ки екстри +летни 17 джанти
те са мн хубави коли. а добре защо мойта е 120 коня те не са ли 115 или СI мотора е 120- ако не ме е излъгъл продавача че е толкова коне де, защотото и това е напълно възможно.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
118 коня е мотора на 318ките (купе, седан, комби ) до 2001 година.
После става 143 (новия мотор), който е 2.0 16 клапана.
Колега още ли не са го отворили мотора , да кажат какво му е ?
После става 143 (новия мотор), който е 2.0 16 клапана.
Колега още ли не са го отворили мотора , да кажат какво му е ?
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

Не колега не е отворен целия, днес до края на деня ще е окончателната присъда за сега само бутало на първи цилиндър е видяно че е на сол. За друго още не се знае, но се предполага и за колянов вал. Но за сега само за буталото е сигурно, защото и аз го видях че е счупено.
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3