Първи национален тунинг фест Казанлък 2005 - 2-4 септември

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Е21 fanatic
Аватар

Мнение от Hastalavista » 05 Сеп 2005, 12:07

Малко са прекалили с ''украсяването'' на зеленото купе. Без повечето хромирани детайли и баналните вече престилки би изглеждало пъти по-добре. Някак си ми изглежда че въобще не е правено в Испания, а може М3-ките там така да излизат от завода :)
А това ТАКСИ изглежда много ''тъжно'' отпред, смешна история!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Tiger » 05 Сеп 2005, 16:21

на снимката много не си личи,но джантите са му 19-ки :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 05 Сеп 2005, 18:36

еййй този яко е лъгал батки...700 евро на джанта...кво прай това - 2800 за 4 джанти + гумите и хоп то колкото каляската...
Как може да осират така маняшки колите не ми е ясно...
И на всичките едно и също предница от м3 е46...
жалко...
иначе стоповете на жълтата не са лоши ако ги туриш на черна...в моя квартал се мота една с такива...
как да е-
само забележете че в темата продава има едно момче което си продава купето и то е по-красиво и от 2те показани по-горе а не е ходило на парада на кича...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 05 Сеп 2005, 18:56

F-14 написа:...
само забележете че в темата продава има едно момче което си продава купето и то е по-красиво и от 2те показани по-горе а не е ходило на парада на кича...

Има малка разлика между на SkyWalker колата и тези 2-те:
SkyWalker явно има вкус и знае как да си направи колата истинска красавица, докато тези 2-ма идея са си нямали... Но пък излишни пари явно им са се намирали :mhihi:

alx
ма кво знам аз... ще взема да си боядисам трабанта лилав...

В/у траби-то- колкото ти е кеф, толкова издевателствай, само да не е в/у някое БМВ. Ако искаш мога да ти помогна с трабанта да го "разкрасим" :mhihi:
Последна промяна GS_VARNA на 05 Сеп 2005, 19:18, променена общо 1 път
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Сеп 2005, 19:13

това зеленото на снимките.. срамота... то бива кич ама... ама щом собственика си го харесва...

ма кво знам аз... ще взема да си боядисам трабанта лилав...
алекс
трабант 601с
разни други возила

323i Killer
Аватар
Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
Мечтае да кара: G81 M3

Мнение от simple_man » 05 Сеп 2005, 19:23

Гавра с Е36! :shock:
Само едно не мога да разбера!Не разбраха ли, че тези гнусни стопове стоят адски зле на БМВ! :confused:
От цялата кола само джантите бих взел!
Жълтото - no comment! :roll:
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от NESH » 05 Сеп 2005, 19:32

Зеления цвят бе наистина добър ,а джантите уникални ама собсвеника е испански селянин и от там се разбира що имаше сребърни чистачки и друг кич....иначе направено с мерак.[/img]

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 05 Сеп 2005, 23:13

напомням ,че тук в този саит сме се събрали хора които харесваме бмв.
кво ви става ве хора,за мен и наи големия кенеф да е щом е бмв значи е добро.нима всеки един от нас няма нещо по колата за което някои да каже че е кич.
добре де представете си ,че пичовете се зарибят по нашия саит и влязат тук,прочетат кво сте писали с калпавите си рачички и настане воина.
готов съм да защитя всяко едно бмв,ако ще и тавана му да се намира под пода.с всяка една критика вие критикувате марката а това за някои не е приятно.
факт е че там имаше 50 коли,но бмвето събираше зяпачите на тумби
дразните ме ве!
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 05 Сеп 2005, 23:24

всеки си има мнение за колите.... който ги харесва да си ги кара, който не ги харесва- си дава мнението
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320Ci

Мнение от Asterix » 05 Сеп 2005, 23:44

На мен пък зеленото ми харесва с изключение на надписа на предното стъкло.

Иначе за тези стопове, че не ми харесват как стоят - не ми харесват
Изображение
Click
тел. 0878 11 30 94

Потребител
Аватар

Мнение от Silver_arrow » 06 Сеп 2005, 14:55

Да с*реш на собствената си кола :kuku:

Red Fanatic
Аватар
Кара: Е34 М50B20
Мечтае да кара: Е34 M5, E30 M3
Детайли за колата: 209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%)
210 ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS )
216 SERVOTRONIC
220 SELF-LEVELING SUSPENSION
288 LT/ALY WHEELS
302 ALARM SYSTEM
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
339 SATIN CHROME
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
423 FLOOR MATS, VELOUR
430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
498 HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE
500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING
520 FOGLIGHTS
529 MICRO FILTER
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY
560 CO-PILOTS IN RR COMPARTMENT
562 MAP READING LIGHT
571 BOOSTED POWER SUPPLY
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM
687 RADIO PREPARATION
708 M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II
814 ITALY VERSION
855 LANGUAGE VERSION ITALIAN
899 EXPORT-FAHRZEUG

Мнение от BoLiViV » 06 Сеп 2005, 23:31

Мога да кажа на всички който не се разкараха по една или друга причина до Казанлък за да видят "Тунинг феста", че са си направили много голяма услуга!! Според мен няма нямаше мокакъв смисъл!! Единственодо готино нещо беше, че се сабрахме няколко фенчета да се видим и да пием по бира!!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 07 Сеп 2005, 4:36

[quote="BoLiViV"]....quote]
както беше и "шоуто" май месец на Божурище,както беше и миналогодишната Голф Мания- вероятно и, както е било е и ще бъде всяко едно "хипер-тунинг-имам-ама-кинти-не-ми-са-даваха" шоу в БГ следващите 5 години...
Оказва се че победителя от това шоу е един младеж с една синя хонда чиято история ми е повече от ясна/но няма да споделям с вас да не го депресирам допълнително/ която наистина е красива,но едва ли заслужава първо място в тунинг фест.Още повече че колата е правена САМО със употребявани части + че е горда собственичка на няколко не толкова приятни удара.
Как да е...ШОУ му викат хората на онова дето като отидеш и изпадаш в захлас и няма какво да коментираш - просто се наслаждаваш.
На това му се вика БИТ пазар дето всеки дето има малко пари повече от средното за БГ ниво е решил че колата му ще бъде уникална и неповторима.
Обаче не щеш ли при първите подскоци установява че ще трябва да направи куп помпромиси с тунинга си....
А тунинг с КОМПРОМИСИ НЕ СТАВА...
Така че освен да пуснете малко снимки да се похилим друго не остава...
А това горе за БМВ-тата....в крайна сметка не може като обичаш жени да се кефиш на всяка една,както и не може понеже харесваш БМВ като марка,традиции и наложен стандарт да твърдиш че всяко БМВ е хипер насирация ЗАЩОТО ИЗОБЩО НЕ Е ТАКА
.....

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 07 Сеп 2005, 6:19

Ф14 :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от Peshev » 07 Сеп 2005, 7:47

Добре бе да му се не види
От май месец мисля шибания тунинг фест, търсим пари за него като ненормални, в последния момент всеки се опита да ни дръпне земята под краката, основен спонсор се оказа абсолютен пикльо (да не споменавам имена на фирми), генераторите се преебаха и сме търсили като побъркани из Казанлък и околията, за да има озвучаване.
А искам да попитам Вас, господата, които могат само да оплюват - зная ли какво напрежение е и каква трудна задача е да се организира подобно шоу? Че в него бяха вложени, ако щете вярвайте около 10 000 лв и че в крайна сметка беше направено само за идеята? Не забравяйте, че ние не организирахме само няколко часа, а цели три (3) дни !
Никой обаче не видя, че на шоуто, макар и малко, имаше и международно участие - испанско (конкурси) и немско (жури); че момичетата бяха на ниво и че постоянно се кълчеха около колите, за да радват Вас, маниаците; че надсвирването и конкурса за оптичен тунинг бяха на изключително високо ниво, а относно хондата - тя беше изключително красива, макар и ударена, и беше заслужен победител - но по този въпрос няма да споря, все пак визията е субективна...
Ф-14, продължавай да се хилиш и да плюеш, бате - от такива като теб най-добре се развива българският тунинг и най-много ще дръпне напред!
Благодаря за същото и на г-н Болвив и на Гад - само така и за напред, момчета!

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия