оригинално касетофонче за BMW питане!

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

оригинално касетофонче за BMW питане!

Мнение от biem_w » 11 Фев 2010, 10:36

Здравейте колеги .
Вземах едно касетофонче но не му знам кода.Как да го разбера ако има такава опцип де? И другото което ме интересува... (въведох му някав код който го пише отзад) и вече тия 4 - чертички неискат да мърдат и да въвеждам цифри . дали съм го блокирал ? само веднъж съм въвел КОД.
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Re: оригинално касетофонче за BMW питане!

Мнение от dokie » 11 Фев 2010, 12:00

Не помня дали ставаше, но пробвай да го оставиш без ток известно време и после като го закачиш отново въведи...
По принцип го пишат по шаси-то на касетофона, ама това собствениците де... т.е. с химикал...
Един приятел на Волво S40 си беше откачал акомулатора и после иска код, ама няма код - звънна в представителството, каза ВИН-а на колата и са му дали кода... ама в твоя случай не зная чий ВИН трябва да търсиш :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от biem_w » 12 Фев 2010, 11:42

оправено :yes: темата може да се заключва.. така и неможах да схвана системата на разблокираване :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: от време на време
Мечтае да кара: всеки ден

Мнение от pkw08 » 22 Фев 2010, 22:57

Отиваш в радио сервиз с касетофончето и за 10лв. ти казват кода.Ако го изгубиш пак така и т.н. На мен ми се е случвало за един да давам 2 пъти по 10лв. защото ако откачиш акумулатора и пак ти иска код а аз го бях изгубил. Става въпрос за оригинални от Е30 и Е36.

ентусиаст
Аватар

Мнение от biem_w » 22 Фев 2010, 23:01

pkw08 написа:Отиваш в радио сервиз с касетофончето и за 10лв. ти казват кода.Ако го изгубиш пак така и т.н. На мен ми се е случвало за един да давам 2 пъти по 10лв. защото ако откачиш акумулатора и пак ти иска код а аз го бях изгубил. Става въпрос за оригинални от Е30 и Е36.

мерси колега.. инфото е доста полезно за повечето от нас който със оригинал музика Е30 и Е36..
:yes: аз го разкодирах при един авер.. той даже ми обясни как се смятат ноемрата ама това е работа за вишисти :mhihi: формулите са сложни

Назад към Car аудио и видео