боядисване на лайсните в купето
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Здр Колеги
Може вече и да сте споменали вече , но не видях ( не съм и чел цялата тема
) интерсува ме за лаисните моите оригиналните (сега съм с карбонови
) са сребристите и се чудя дали има начин да се направят - пиано лак или както се казва... 
Може вече и да сте споменали вече , но не видях ( не съм и чел цялата тема

Айде момчета .. нападайте.При вас поне лайсните се свалят не е като при Е36 да няма такива...Действайте http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=118863 

- adko001
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d '03
- Мечтае да кара: E90 V10 Hartge
Re: боядисване на лайсните в купето
тук е момента да отбележа, че имам пълен комплект тъмни махагонови за седан и комби с отвор за 4 прозореца(става въпрос за лайстната която е около ск. лост, някой ако си търси да пише на лс

- nikolayned
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Сивата перла
- Мечтае да кара: Х6
някои колега от софия да му се занимава да направим моите лаистни ?
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Re:
dhany написа:До тук добре... Надявам се не ме сметнете за бавноразвиващ, но вече тотално се обърках, а проблема с лайсните е голям. Моето е46 е черна перла, най-тъмното фолио отзад и най-светлото отпред + тъмно сиво-черен салон. Мисля, да го направя още по мрачно - тъмни лайсни + черни джанти. Моите лайсни все още са си от най-гадните (гумирани тъмно сиви) и обмислям варианта да ги оцветя в черно или нещо си пак тъмно сивичко. Като цяло не ме дразни цвета на самите лайсни, а драскотините по тях. Идеята, до която стигнах, четейки цялата тема: е да използвам корселин и да ги закарам на някой бояджия. Мнения, предложения и забележки са добре дошли. Благодаря предварително на отзовалите се.
Колега от вън добре,но не мислиш ли ако вътре вратите са ти черни,че и ако почерниш и лайнените ще се слеят вратата и тяхната роля в дизайна на вратата(и той е да се отличават-да има контраст)ще се изгуби-според мен,с което не казвам че предложението ти е лошо-това е само мое мнение.
ReSp3cTT написа:От къде го купувате тва карбоново фолио ?
От магазините където продават фолио бе колега

nikolayned написа:някои колега от софия да му се занимава да направим моите лаистни ?
Какви искаш да ги правиш твоите и ако е с фолио може на следващата сбирка на е46 да ги взема да ти ги направя и след това ще ти ги пратя
И аз отдавна искам да направя моите сиви. Мисля да пробвам с фолио, че като ми писне да го махна.
А и много ми хареса на един колега с Е39 как е станало. Ама още се колебая, че не съм от най-сръчните.

- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
Аз си намерих фолио с цвят доста близък до оригиналния сив и облепих само лайсната под скоростния лост. Стана доста по-добре от колкото очаквах. Ако слагайте фолио имайте предвид, че лайсната трябва да е идеално гладка, защото и най-малките неравности си личат. Наложи се да махна старото покрите, което беше доста надраскано. Вариантът да махнете фолиото, ако не ви хареса не е много удачен, защото при отлепяне пада и оригиналното покритие(поне при мен).
- рилко
- Потребител
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: Е46 330
Затова колеги просто трябва да се боядисат,малко е игра4ка със свалянето,ама ина4е си заслужава,аз си ги направих с цвета на колата(4ерни-лак) и много ми хареса(авиобояджия съм и сам си ги направих)резултата беше лауууу.Говоря за лайсните на вратите,тези при скоросният лост(понеже бяха мн. надраскани боядисах и тези на пепелника и на ри4ната,кадето отива до отзад)и тези на таблото.Правете го,заслужава си 

- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
Я пусни някакви снимки да видим как е станало 

- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Даам,с лака се получава много по-добър ефект,и аз искам да видя снимки.
- babbilqn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i Е46 2000
аз съм сложил бяла кожа леко е релефна мн готино се полу4и съ6то и 4ерна кожа на капака о6те така наре4ена hood BRA
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
/// BMW е КоЛаТа БлОнДиНкА е ЖеНаТа ///
- рилко
- Потребител
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: Е46 330
Здравейте,малко се позабавих защото снимките бяха големи4ки и не можеха да се ка4ат и т.н.,ако имате интерес пи6ете на ЛС
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- martii89
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Aston Martin
привет и от мен , и аз сам решил да ги боядисвам моите лайсни
и ще заложа на бояджия пак ще видим , ще кача снимки
после, ии весели празници
и ще заложа на бояджия пак ще видим , ще кача снимки
после, ии весели празници

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Колеги тези дни ще ми боядисат лайсните.Ще ги направя сребристи.Първо ще изшкурят с водна шкурка старите щото имат от горе някакво покритие като гума което се е надраскало доста.След това пръскане с пистолет и пастиране.Като станат готови ще покажа снимки. 

Я споделете как се оправят драскотините по шкафчето и пепелника, пробвах с спирт, памук, и търкане но само леко избледняха?