Ксенон е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Ксенон е46
Колеги може ли да ми дадете съвет как мога да кача ксенон без да купувам преходници за крушките
Последна промяна lukri на 17 Фев 2010, 22:34, променена общо 1 път
Re: Ксенон е46
Koлега, задай си по-нормално въпроса, нищо не може да се разбере какво искаш да направиш! Как така да качиш ксенон без траф??? Тва няма смисъл! Ксенонова кружка без траф няма как да я светнеш! Тва са хиляди волтове, които произвежда трафа инпулсно, за да светне тая кружка! Има толкова много изписано за ксенон, потърси през търсачката!
не трафове.обърках се.има някакви преходници за крушките, дали може и без тези преходници да стане да закрепя крушката към фара. нещо ако може да ги преправя
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Режат се оригиналните фасунки с ножовка 
Съветвам те да отидеш при някой, който е поставял по този начин ксенони на Е46.

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
kriso85 написа:Режат се оригиналните фасунки с ножовка
Не виждам нищо сложно в цялата процедура само реже фасунките за да мине кабела на ксеноновата крушка иначе тя си влиза като Н7 и това е.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Няма начин да не стана аз сам го слагах моя при положение, че не бях никога слагал и се справих за около 1 час със рязане на фасунките и закрапване на баластите. Когато почнеш да го слагаш ако имаш проблеми ми звънни по телефона ако мога ще помагам. 0886581317
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
абе Лукри не си потурчвай колата купи си едни преходници 10лв струват плуг & плей и си готов..
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
Колега не се занимавай да режеш базите, защото ако някога решиш да слагаш обикновена крушка няма да стане
а бази наистина има по 10 лв виж в платените обяви обявата на колегата harpi

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Тия "бази"/"преходници" са доста смотани. Въобще не застават точно и светлината яко трепти.
Ако някога реши да слага обикновена крушка (в което силно се съмнявам) втора ръка ще си купи ОРИГИНАЛНИ фасунки за 10 лв.
Ако някога реши да слага обикновена крушка (в което силно се съмнявам) втора ръка ще си купи ОРИГИНАЛНИ фасунки за 10 лв.

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
да не отвярам нова тема!
какво друго е необходимо за ъпгрейт към оригинален ксенон с лупи? сменя ли се лайт модула и ако "да", какво друго освен него и новите фарове!
има ли значение какъв е стария модул /моя е с ел.регулиране на височина, както и старите фарове са с тава функция/. знам че имаше доста треми по въпроса на времето, но не съм срещал точен и еднозначен отговор! мерси!
какво друго е необходимо за ъпгрейт към оригинален ксенон с лупи? сменя ли се лайт модула и ако "да", какво друго освен него и новите фарове!
има ли значение какъв е стария модул /моя е с ел.регулиране на височина, както и старите фарове са с тава функция/. знам че имаше доста треми по въпроса на времето, но не съм срещал точен и еднозначен отговор! мерси!
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2