Откраднато Е92

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F13 650i
Мечтае да кара: M

Откраднато Е92

Мнение от vaskoniracing » 14 Фев 2010, 17:33

И така вчера около 19,00h си паркирах автомобила на Охраняем паркинг,който е до дома ми става дума за град Добрич.Днес около 11,45 на обяд отидох да си взема колата,но на нейно место имаше паркирано Е36,което на мой познат.Естественно почти обезумял питам пазача,къде ми е колата,той ми казва е как колегата е записал,че си излязъл от паркинга в 05,50 сутринта.Погледнах в една тетрадка в,която наистина е записано моето име и марката автомобил.След,което разбирасе полиции и така нататък.Колата е с немска регистрация и си имам пълно каско,но все пак като зная,колко процедури има до вземането на някакви пари :banghead: Ако някой може да помогне все пак форуми дал Господ Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Re: Откраднато Е92

Мнение от А.Марчев » 14 Фев 2010, 17:53

Немога да повярвам че са откраднали такава нова и скъпа кола от ОХРАНЯЕМ ПАРКИН !!!! :dunno:
Изображение

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 14 Фев 2010, 17:56

бих те посъветвал да си задвижиш нещата по каското
вариант намиране клони към 0
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 14 Фев 2010, 18:10

Мнооого неприятна случка :(
Може да си станал жертва на автоджамбазите, които крадат колите чрез поръчка на оригинален ключ от Германия, но е малко вероятно :confused: Иначе ако е така, колата трябва вече да пътува към Румъния :roll:
Все пак успех с намирането на колата и автокаското :|

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 14 Фев 2010, 19:00

Последния път като паркирах на платен паркинг и видях как си водят документацията необразовани старци и ми стана ясно че файда от тях няма ...
На твое място освен застрахователите щях да погна и собственика на паркинга.
Но най-добрия вариант е да я намериш разбира се. Успех!

ПП да не си я застраховал в левинс?

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 14 Фев 2010, 19:24

Колега дано си я намериш бързо, или бързо да си вземеш парите от каското...

НЕ бъркайте 2-те неща, "Платен паркинг" няма нищо общо с "Охраняем"- 100% е била на платен за съжаление... Не че няма случаи да се краде и от охраняеми де :roll:
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 14 Фев 2010, 19:27

Никога не съм разбирал смисъла от ОХРАНЯЕМ ПАРКИНГ след като на никой паркинг не носят отговорност ако колата изчезне или я ударят на паркинга ....

Аватар

Мнение от ms » 14 Фев 2010, 19:47

Бъркаш двата щата- ти говориш за платен... Държал съм кола на Охраняем- имах си договор за ползване на услугата, който изрично пишеше, че паркинга носи пълна отговорност за колата нанесени щети при престоя, включително и кражба :roll:
Изображение
Изображение

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 14 Фев 2010, 21:01

vaskoniracing,
много си зле брато!
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 14 Фев 2010, 21:16

е92... ако колата е излязла на собствен ход- единствения начин (за които аз знам) е да е изтекла информация от някъде където е работено върху твоя "имобилайзер"... колата ходила ли е скоро на сервиз някъде по европата? по-специално да е пипана/препрограмирана и тн? ако да- там си търси "човека". ако не- някой има ключ за твоята кола.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F13 650i
Мечтае да кара: M

Мнение от vaskoniracing » 14 Фев 2010, 21:35

Преинсталираха ми софтуера преди 40 дни,но в BMW в Германия,а там съм сигурен,че такова нещо е невъзможно.Напълниха ми главата с кви ли не простотии.Утре трябваше да пътувам за Германия,но.......

Аватар

Мнение от ms » 14 Фев 2010, 22:05

vaskoniracing написа:Преинсталираха ми софтуера преди 40 дни,но в BMW в Германия,а там съм сигурен,че такова нещо е невъзможно......

Що пък реши, че като е правено в Немция всичко е сигурно :?: Ти знаеш ли колко мангала работят по тея сервизи... Нито си първият, нито ще си последният изгърмял така...
Изображение
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 14 Фев 2010, 22:26

още нещо- предпожих че колата ти няма комфорт аксес (безключово палене)?. ако го има - има и друг начин да са я откраднали...

ако го няма обаче... казах ти какви са ти двете алтернативи. избери си едната според това което знаеш за това къде си я водил колата и кой я е карал.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 14 Фев 2010, 22:28

Meне са полицаите из софия ми казват почти всеки път последните 10 дена да внимавам, че много градяли в момента Х5 и Х6 ...

Само не мога разбера кво да внимавам ама карай.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 14 Фев 2010, 23:18

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Следваща

Назад към Извън Темата