Газ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
melody1 написа:Колеги я споделете.Коя газ е по добра: от Лукойл, ОМВ, Шел или Еко петролиум.
Аз зареждам само на OPET газта (а и бензина) са турска и е на доста добро ниво ...На всеки 25 литра 5% намаление ... това е около 1 лев.... Само че незнам дали има при вас такава бензиностанция .... В София повечето таксита зареждат там и са много доволни ... газта не им мерише на гадно както на другите места

re
Моят съвет за газта е да си сипваш само в ОМВ само от там да зареждаш и на тази газ да ти направят реглажа за да нямаш промени в оборотите ... аз зареждах само на шел че ми е най близко до нас и си карах колата без проблем по погрешка една сутрин бях заспал на волана и забравих да сипя на ШЕЛ та се наложи да сипя на работа там от ОМВ и като тръгнах се оказа че оборотите са се повишили с 200 от 700 - 750 няха станали на 900 и някак си беше станала малко по бързоотлепяща се от асвалта 

- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
Незнам газта колко хубавао мирише....
но миризмата на бензинец е по-хубава от най-скъпия парфюм мамка му, особенно като се лее в резевоара ми...

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Бензина хубаво мирише ама като спреш на бензионстанцията да налееш малко и едни цифри като почнат да хвърчат нагоре ...
Не става дума за тия с литрите.
Не става дума за тия с литрите.

- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Re: Газ
След ШЕЛ-а ли ти я слагаха???Техния почерк е това.Ако се интересуваш мога да ти кажа някой дребни косури.melody1 написа:Здравейте.От вчера съм на газ.Искам да споделя с вас.Преди имаше една тема за газта, но беше заключена поради скандал.Нека това повече не се случва.Доста е грозно хора с еднакви интереси да се обиждат и т.н.Ако модераторите решат,че няма нужда от такава тема да я изтрият.Та по въпроса.
Най-сетне се реших да сложа газова уредба.Причините са известни.Сложиха ми обикновена газова уредба Lovato за 550 лева(като 40 лева им оставих да се почерпят заради отличната работа) .За сега двигателя работи страхотно.Като я подкарах направо не можах да повярвам, че на газ върви така.Няма разлика от това на бензин.Хората които ми я сложиха са специалисти и работят с фирмата Ловато от 10 години.Много точни хорица
.Бутилката ми е 27 литрова и не заема много място(според мен де).
А бе много съм доволен.Днес напълних бутилката до горе.Утре ще ви кажа какъв разход ми прави.
Ето и снимки.
- body
-
-
Re: Газ
Ами ето сега е момента да видим кой къв е.Точно там ми слагаха уредбата и аз сум НЕДОВОЛЕН клиент.Оплаквам се от СВИНСКИ монтаж.Иначе колта върви перфектно.Абе който е пт Пловдив като ходи там да пита за АГУ да има предвид,че преди работиха добре,ама сега покрай истериата с газта са станали мърлячи.Иначе наистина имат доста опит с БМВ-та.BOBSI написа:melody1 написа:Здравейте.Преди имаше една тема за газта, но беше заключена поради скандал.Нека това повече не се случва.Доста е грозно хора с еднакви интереси да се обиждат и т.н.
Ако си прочел![]()
![]()
![]()
![]()
... предишната тема ГАЗ от край до край
....ще разбереш защо стана всичко
...Регистрира се и почна да бълва мнения и знания ...пак и да си ги налага
..... почна полека и стигна да коментира на кой колата каква била ...Не вземе да си види каква е карикатура самия той...... седнал да коментира ... и не мисля, че започнах пръв но както и да е да му е за урок
....той ако е мъж можеше да прати едно ЛС ...ама не той се покри ...което значи, че си е ГЕИ
...но както и да е това беше малко извън темата
![]()
....но се чувствах длъжен да обясня а не да си говорим с догадки и закачки
...
И сега по същество аз не еднократно сам споделял, че съм много доволен от газовата уредба ... а разхода съм го писал и в предишната тема 7/100 извънградско и 11-12 в града![]()
![]()
![]()
доста евтино и икономично от колкото на бензин
![]()
PS melody1 ти като ми звънна миналата седмица бих в КАТ да регистрираме колата и затова не можах да дойда да се видим... просто така се случи сори
..... ако имаш път звънкай
![]()
... гледам свършил си работа ...радвам се дано ни доволен ....
![]()
- body
-
-
Относно това кой е гей-АДЙЕ не ставай СМЕШЕН а!Цъкни едно албумче някъде в нет-а да те видим къв си....Както и да е.Май пак си го търсиш.Не съм получил извиненията ти още.ДЪРЖА на това.Все пак казвам неща с които съм се сблъскал за разлика от теб-НА ВСЯКА МАНДЖА ...
Последна промяна body на 07 Сеп 2005, 20:56, променена общо 1 път
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
melody1 написа:Ехаааааа.С 20 лева минах 220 км. градско.Родих се с таз газ![]()
.
Баси, как го постигате този разход?

Оффф ти пък от де се взе пак.Абе защо хората занимаващи се с подръжката на форума не вземат да трият хорицата, които непрекъснато гледат да се заяждат с някой.Много елементарно се изказваш колега."Мърлячи"- това пък от де го измисли.Ако БМВ-то ти е зелено или 318IS знам какъв ти е проблема.Хората от сервиза ми казаха, че имало някъв клиент , на който му изгърмяла газовата.(предполагам това си ти , ако бмв-то ти е зелено или е 318 IS)И това се получило понеже този клиент не си сменял свещите и кабелите сто години и заради това нещо станал този гаф.След като си сменил свещите проблема изчезнал.И друго.В Пловдив този сервиз е един от най-добрите, а те са два
.Цялата полиция на Пазарджик е газифицирана от този сервиз и има защо да е така.Мойта газова е изпипана от всякъде.На който и да я покажа, казва че е правена с мерак.Като гледам ти си от тези хора, които все са недоволни.Ся да не вземеш да се обидиш.
Поздрави

Поздрави
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
ivopicha написа:melody1 написа:Ехаааааа.С 20 лева минах 220 км. градско.Родих се с таз газ![]()
.
Баси, как го постигате този разход?Аз под 9.5 извънградско не съм падал. Но при скорост 120-130 км/ч. Обаче пък иначе страшно върви-170 км/ч на 4 скорост и може още малко! Ще взема да я удуша още малко, да падне поне на 8.5.
=> бедна смес => детонации => разни лоши работи
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
[steeN] написа:ivopicha написа:melody1 написа:Ехаааааа.С 20 лева минах 220 км. градско.Родих се с таз газ![]()
.
Баси, как го постигате този разход?Аз под 9.5 извънградско не съм падал. Но при скорост 120-130 км/ч. Обаче пък иначе страшно върви-170 км/ч на 4 скорост и може още малко! Ще взема да я удуша още малко, да падне поне на 8.5.
Ами при мен тези неща, които си изредил ги няма.Ако искаш може да се басираме.

Поздрави
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
melody1 написа:Оффф ти пък от де се взе пак.Абе защо хората занимаващи се с подръжката на форума не вземат да трият хорицата, които непрекъснато гледат да се заяждат с някой.Много елементарно се изказваш колега."Мърлячи"- това пък от де го измисли.Ако БМВ-то ти е зелено или 318IS знам какъв ти е проблема.Хората от сервиза ми казаха, че имало някъв клиент , на който му изгърмяла газовата.(предполагам това си ти , ако бмв-то ти е зелено или е 318 IS)И това се получило понеже този клиент не си сменял свещите и кабелите сто години и заради това нещо станал този гаф.След като си сменил свещите проблема изчезнал.И друго.В Пловдив този сервиз е един от най-добрите, а те са два![]()
.Цялата полиция на Пазарджик е газифицирана от този сервиз и има защо да е така.Мойта газова е изпипана от всякъде.На който и да я покажа, казва че е правена с мерак.Като гледам ти си от тези хора, които все са недоволни.Ся да не вземеш да се обидиш.
Поздрави
Предполагам, че това не е за мен, макар че си писал след мойто мнение.
ivopicha написа:
melody1 написа:
Ехаааааа.С 20 лева минах 220 км. градско.Родих се с таз газ .
Баси, как го постигате този разход? Аз под 9.5 извънградско не съм падал. Но при скорост 120-130 км/ч. Обаче пък иначе страшно върви-170 км/ч на 4 скорост и може още малко! Ще взема да я удуша още малко, да падне поне на 8.5.
нямам нито детонации, нито проблеми със кабели и свещи. Колата си работи перфектно и под 9.5 не мога да сваля

ivopicha написа:melody1 написа:Оффф ти пък от де се взе пак.Абе защо хората занимаващи се с подръжката на форума не вземат да трият хорицата, които непрекъснато гледат да се заяждат с някой.Много елементарно се изказваш колега."Мърлячи"- това пък от де го измисли.Ако БМВ-то ти е зелено или 318IS знам какъв ти е проблема.Хората от сервиза ми казаха, че имало някъв клиент , на който му изгърмяла газовата.(предполагам това си ти , ако бмв-то ти е зелено или е 318 IS)И това се получило понеже този клиент не си сменял свещите и кабелите сто години и заради това нещо станал този гаф.След като си сменил свещите проблема изчезнал.И друго.В Пловдив този сервиз е един от най-добрите, а те са два![]()
Поздрави
Предполагам, че това не е за мен, макар че си писал след мойто мнение.
ivopicha написа:
melody1 написа:
Ехаааааа.С 20 лева минах 220 км. градско.Родих се с таз газ .
Баси, как го постигате този разход? Аз под 9.5 извънградско не съм падал. Но при скорост 120-130 км/ч. Обаче пък иначе страшно върви-170 км/ч на 4 скорост и може още малко! Ще взема да я удуша още малко, да падне поне на 8.5.
нямам нито детонации, нито проблеми със кабели и свещи. Колата си работи перфектно и под 9.5 не мога да сваляЩе завия още кранчето аз.
Не е за теб, а за колегата body
Последна промяна melody1 на 05 Сеп 2005, 11:00, променена общо 1 път
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5