Интересно - към Администратори и Модератори....

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 30 Авг 2005, 10:32

Аве кора вие ко си мислите,че на Асен му е лесно ли?????Недейте се нахвърляли така върху него- като сте ядосани недейте си избива гнева тука-върху невинни хора!!!!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 30 Авг 2005, 10:48

Ей, аман от толерирани потребители! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 30 Авг 2005, 11:05

Интересно, как точно ги толерират...? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

323i Killer
Аватар
Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
Мечтае да кара: G81 M3

Мнение от simple_man » 30 Авг 2005, 11:31

Tемата е само за основен форум! Евала! :dummy:

ПС:за тези проблеми и на ЛС!!! :idea:
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

RE: Към всички!

Мнение от turboto » 30 Авг 2005, 11:54

Не смятам че тук има ощетени а по-скоро обратното. Администраторите си вършат работата (до колкото могат защото едва ли им е вазможно да изчитат всичко и да се занимават с всеки по отделно, и мислия че не е и нужно). Това което ми прави впечатление е че е пълно с такива които бързат да си сменят ранга посредством трупането на безмислени отговори от сорта "Да бе да...", "Впечатлен съм..." или "купето е по-добро защото ми харесва" (еми като му харесва нали е гласувал за COUPE... к'ъв е смисъла и да го пост'ва наи-малкото може да се обоснове защо, иначе не виждам друга причина освен да трупа мнения ясно защо. Иначе в тази тема COUPE или COMPACT има доста интересна информация и мнения) и тем подобни. В интерес на истината ме дразни последователно когато чета поредица от подобни изказвания по някоя интересна тема от която очаквам интересна информация. Рядко пиша тук повече чета. Но напоследак взех да се замислям дали и аз да не започна - "на всяка манджа - мерудия". Искам да помоля тези които откриват себе си в моите словоизлияния да ги помоля да не обръщат този форум в чат.

П.С. Критиките към мен ако не са обосновани и подплатени с доказателства да не ги пост-вате тук а на Л.С.! :-)

10x на всички които го прочетат и вземат под внимание мнението ми!

Предишна

Назад към Основен Форум