Може ли да се дърпа Е39 525 ТДС Автоматик.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Re: Може ли да се дърпа Е39 525 ТДС Автоматик.
колега калин_пеев ти малко правиш ли разлика между скоростната кутия на е39 ТДС и на 5.5 АМГ ...............
Барай шишарката Минкеее ....
- kalin_peev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 39 525 тдс 11.98г
Да, аз я правя, и настина разбирам, че се уповавате на написаното от производителя, номоя съвет е да не се правят подобни експерименти, защото ако дръпнем колата, счипим я и никой от завода няма да ни даде нова кутия. Съжалявам, за това, обремених темата с токова много коментари, но исках да предпазя колега от евентуални разходи по дърпането на автомата.Пак казвам аз съм отварял кутия на тдс и знам как е устроено. Няма смисъл да ви обеждавам явно няма да успея. Нека всеки прецени сам за себе си.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500

Барай шишарката Минкеее ....
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
и аз да споделя малко опит да не остане темата само с караници.
Аз като си харесах Е36цата от автокъща и я тегли един с рапатрак до КАТ като беше вдигнал задните колела и предните бяха стъпили на асфалта, сега не помня, но мисля, че беше сложил нещо вътре да застопори волана...... Но със 100% сигурност ви казвам, че е възможно да се тегли като са повдигнати 2те задни колела
Аз като си харесах Е36цата от автокъща и я тегли един с рапатрак до КАТ като беше вдигнал задните колела и предните бяха стъпили на асфалта, сега не помня, но мисля, че беше сложил нещо вътре да застопори волана...... Но със 100% сигурност ви казвам, че е възможно да се тегли като са повдигнати 2те задни колела

49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4