Централното работи когато си поиска!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- armagedon01
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 D "01, E90 320 D" 07
Централното работи когато си поиска!
Натискам бутона за заключване на ключа и понакога работи, понякога не!Същото е положението, и когато искам да я отключа! Идеи за решаване на проблема?!
- marto853.
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 coupe 323ci
- Детайли за колата: Някво купе 2.5
Re: Централното работи когато си поиска!
Днес и при мен се получи така но не разбрах от какво е да не би да замръзва самото централно. 

новият ми номер: 0877787835
- armagedon01
- младши ентусиаст
-
Аз имам бутон вътре в купето и от него си отключвам и заключвам без проблем от ключа не искаше ама се оправи от самосебеси!
- nedkoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 730d G11 2018
Колеги и при мен е така както при вас но сам забелязал 4е когато е много стодено и тогава се базика ама лятото не ми праве6е много 4есто този проблем.Ре6ението е май да се сменият 2-та 4ипа на модула на централното но нямам време. Успех

- mittko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i '00
- Мечтае да кара: BMW E65
- nedkoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 730d G11 2018
mittko написа:а пробвали ли сте да смените батериите?
Колега поне аз си мисля 4е не от батерийте а от модула
колеги имате проблем с релетата за откл. и закл. -намират се зад джабката .Подменят се и проблема из4езва.
Има доста теми за проблема + снимки -просто ги пот1рсете.
Успех
Има доста теми за проблема + снимки -просто ги пот1рсете.
Успех

- armagedon01
- младши ентусиаст
-
Бях чел из форума, че батериите се зареждат като си на контакт, дали е така не знам, а и аз съм склонен да мисля че по скоро биха могли да са релетата, за който има доста писано, все пак една батерия или има ток или не .......
- kick_down
- Потребител
-
- Кара: BMW E46
- Мечтае да кара: BMW над 400 к.с.
Трябва да препрограмираш ключа на ново .
Имам малко реленца останали от предния път, като ми се случи на мене това чудо мога да ви пратя по 10 лева бройката, ако някой иска 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
kick_down написа:Трябва да препрограмираш ключа на ново .
Което е най-елементарното нещо!
Има тема дори в DIY - потърсете просто.
Зна4и вариантите не са само релетета а и бравата на вратата бравата не дръ6ката имах съ6тият броблем и смених бравата нова е кам 250+ втора ръка се намира за 100 за хората от Бургас RAFF е ва6ият 4овек
- tOnkO_lOnkO
- кандидат ентусиаст
-
Здраейте да не пускам нова тема
днес релето ми отказа=нищо ново случва се от време на време.
ПРОБЛЕМЪТ ОБАЧЕ е че вратите не се отваряха и от дръжките на вратите от вътре.Можех да отворя само шофиорската врата с ключ другите нито от ключ нито от копчето вътре нито от ръчките.свалих клемите на акумолатора и сложих пак и се оправи и сле 2 проби пак се заключи и не иска от никаде да се отключи.
направих една диагностика и ми излезе грешшка в релето(този проблем го имат много от нас,-но могат да се отварят вратите от вътре а аз не).Намерих и грешка с някаква система против кражба.след като я изчистих маи дръжките от вътре се оправиха и мога да отварям.поне за сега.Някой да има идея как се получава така чд дръжките не работят?
Мерси
днес релето ми отказа=нищо ново случва се от време на време.
ПРОБЛЕМЪТ ОБАЧЕ е че вратите не се отваряха и от дръжките на вратите от вътре.Можех да отворя само шофиорската врата с ключ другите нито от ключ нито от копчето вътре нито от ръчките.свалих клемите на акумолатора и сложих пак и се оправи и сле 2 проби пак се заключи и не иска от никаде да се отключи.
направих една диагностика и ми излезе грешшка в релето(този проблем го имат много от нас,-но могат да се отварят вратите от вътре а аз не).Намерих и грешка с някаква система против кражба.след като я изчистих маи дръжките от вътре се оправиха и мога да отварям.поне за сега.Някой да има идея как се получава така чд дръжките не работят?
Мерси
До: ТОНКО ЙОНКО
Същата работа е при мен.В крайна сметка грешката, която си изчистил реши ли ти проблема?Ти между другото смени ли релето?Ще потърся къде се намират тези релета. Аз смятам там да опитам- за нова брава не ми се ще да давам 100-200 лв.
Същата работа е при мен.В крайна сметка грешката, която си изчистил реши ли ти проблема?Ти между другото смени ли релето?Ще потърся къде се намират тези релета. Аз смятам там да опитам- за нова брава не ми се ще да давам 100-200 лв.
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2