Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
Re: BCAA и изобщо фитнес...
супер колега само да започна да тренирам активно и да пристигнат ще измислим нещо
нещо др за продаване да имаш?

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Нищо не продавам, предложението ми беше само някой ако иска да се възползва да му поръчам нещо заедно с моите работи.
- scipo
- младши ентусиаст
-
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Аз се чудя как да си конфигурирам седмицата с тренировки - почнах да правя 2 вида тренировки - силови и кардио (днес тичах на пътеката и правих коремни преси). Силовите са през ден по принцип, но понякога пропускам и поне 3 пъти седмично ги правя. Как е най-оптимално да комбинирам силовите с кардиото ? Не искам да са в един и същи ден, защото доста се уморявам и едната страда от другата.
Мога примерно да тренирам - силова, кардио, силова, кардио, почивка, силова, кардио и т.н. Тоест с един почивен ден на 4 тренировки, а може и силова, кардио, почивка, силова, кардио, почивка и т.н., ама така да не ми стане много почивката ?
Мога примерно да тренирам - силова, кардио, силова, кардио, почивка, силова, кардио и т.н. Тоест с един почивен ден на 4 тренировки, а може и силова, кардио, почивка, силова, кардио, почивка и т.н., ама така да не ми стане много почивката ?
BMW only!
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Здравейте, взех си Lean Gainer na Interactive, не че много имам нужда от гейнер, ма да го пробвам.. Та чудя се как да го взимам, веднага след тренировка заради въглехидратите, или 30-40 минути след заради протеина, 50/50 са, а и как да го комбинирам с амини на ОН. Като гледам протеина е смес от суроватка и казеин, така че може би веднага след тренировка, пък протеина и без това е по-бавен? Благодаря
- scipo
- младши ентусиаст
-
колега пий го 40-50 мин преди тренировка и 15-20 след и вечер преди сън
пише, че трябва да се приема по 2-3 пъти дневно, дори и в не трениращите дни 

Kaкви прости въглехидрати преди сън ...
Ей, кво е тва нещо в тоя форум, тея дето най-малко знаят най-мноо имат мерак да съветват, направо не знам...
In Ban We Trust!
- scipo
- младши ентусиаст
-
For the ultimate in maximum weight gain, take up to three servings of Dymatize Super Mega Gainer daily; one in the morning, another in the afternoon, and a final serving at bedtime (20-30 minutes before going to sleep)
ако искаш да ти го преведа?
ако искаш да ти го преведа?
Нищо не искам да ми превеждаш искам да ми обясниш какво става с тея прости въглехидрати като ги приемеш 30 мин преди да си легнеш ...
In Ban We Trust!
- scipo
- младши ентусиаст
-
това ми пише на кутията на гейнера, сигурно знаеш повече от хората, които го произвеждат, а преди сън е сиг за възстановяване
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
scipo написа:това ми пише на кутията на гейнера, сигурно знаеш повече от хората, които го произвеждат, а преди сън е сиг за възстановяване
заеби опаковката

Tux0 Ca !

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Само не изпадайте в караници... 

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
spdrrk0 написа:scipo написа:това ми пише на кутията на гейнера, сигурно знаеш повече от хората, които го произвеждат, а преди сън е сиг за възстановяване
заеби опаковката

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Освен ако нямаш нужда от качване на килограми, не знам за кво ти е тоя гейнър... ако ще го пиеш без идея за килограми, пий го преди тренировка, че да ти даде енергия, а и ако смяташ да пиеш креатин - ще е добра идея да се комбинира с гейнъра за по-добро усвояване (можеш да го ползваш гейнъра за това).