странен проблем с тоците

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Re: странен проблем с тоците

Мнение от Smoocki » 07 Фев 2010, 9:42

Plamen_Shopov_BMW написа:извинявам се много на колегата, че му пиша в темата, но аз имах проблем с габартите. По-точно незнам дали въобще е проблем това, но ми изгоряха едновременно и двете лампички на габаритите на форовете.
Смених ги, но без да искам дадох на късо на левия габарит, опрях една отверка случайно във фасунгата която е за габарита и даде малка искричка, след това установих, че не ми свети левия габарит и отзад, а предния също не свети, предполагам, че е някой бушон, но си нямам на идея кой е, а на схемата ми пише на италиански и немога да го разчета ...
а също така не ми светят и лампите в колата, който са на задните плафони и на тавана.
Ако може да ми кажете дали и за тях има отделен бушон и кой е точно.
Благодаря и ако може на ЛС да ми помогне някой ...

смени си бушона
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от vicktor » 07 Фев 2010, 18:24

fedoracore написа:
sonic написа:Около 40-50кинта е това реле. Смени го и си ОК. Иначе не подлежи на ремонт.

23 лева е .
малчика ,ако знаеш къде е караш от неината страна 100 метра -дефакто към КАРАУЛКАТА.
е там има магазин и днеска бачка.

Колега не разбрах къде точно се намира тоя магазин ???? адрес или тел, ако можеш да дадеш или поне коя караулка имаш в предвид ???? ще е супер

Потребител
Аватар

Мнение от vicktor » 07 Фев 2010, 18:33

колега имаш в предвид фабрика малчика люлин към караулката. някъде към бриколажа май беше по някви мои спомени??? от къде на къде карам 100 м и пише ли нещо на магазина, някакъв ориентир

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: палава 16-ка

Мнение от danchoni.1 » 09 Фев 2010, 1:10

shengi написа:А аз да питам /колега съжалявам, че ти пиша в темата моля да бъда извинен/ могат ли само четки да се сменят?Скоро сменях целуя държат с четките обаче си взех от работа друго динамо 90ah, а моето е 65, но не отговарят номерата отзаде, а не ми се дават пак 40 лв за това мога ли да мина само с четки?Гледах го но не разгадах как мога да ги разпоя :mhihi:

колега сменят се и само четките на мен ми ги сменяваха само тях преди година и половина в аитос поради простата причина че беше 3,30h неделя следобяд,но играчката е много голяма и за това в повечето сервизи не искат. :driving:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от dimit1r40_90 » 28 Окт 2012, 22:00

Plamen_Shopov_BMW написа:извинявам се много на колегата, че му пиша в темата, но аз имах проблем с габартите. По-точно незнам дали въобще е проблем това, но ми изгоряха едновременно и двете лампички на габаритите на форовете.
Смених ги, но без да искам дадох на късо на левия габарит, опрях една отверка случайно във фасунгата която е за габарита и даде малка искричка, след това установих, че не ми свети левия габарит и отзад, а предния също не свети, предполагам, че е някой бушон, но си нямам на идея кой е, а на схемата ми пише на италиански и немога да го разчета ...
а също така не ми светят и лампите в колата, който са на задните плафони и на тавана.
Ако може да ми кажете дали и за тях има отделен бушон и кой е точно.
Благодаря и ако може на ЛС да ми помогне някой ...
Kolega Bushona e nomer to4no 33 :)

Предишна

Назад към E36