Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Re: BCAA и изобщо фитнес...

Мнение от Maverick_VS » 06 Фев 2010, 21:46

White 1913 Power написа:На нашия пазар не правят пълнозърнест хляб,а оцветяват белия,затова по-добре да се избегне като цяло,за да не се чудиме,защо нещата не се получават.Към храните,които избягва колегата Maverick_VS се добавят пърженото,газираното и олиото се заменя със зехтин.

Аз газираното съм го спрял отдавна (преди 4-5 години) - сега спрях и натуралните сокове и студения чай и карам само на водичка :mhihi: . Олиото също съм го заменил с зехтин, пърженото ми е леко трудно засега да го спра (че не съм с двор да си извадя барбекюто за пържолите :mhihi: ), гледам да го ограничавам. Пълнозърнестия хляб, взимам уж няк'в немски и ирландски, така че се надявам да не са боклуци ;).

А едно въпросче се сетих сега - как стоят нещата със солта примерно и балсамовия оцет, що се отнася до овкусяването на салатите :roll: ?

Mollov, като гледам таблиците за храните поемам малко количество въглехидрати - главно с плодове и зеленчуци, а и с пълнозърнестия хляб, така че не съм съвсем на кота 0, но ако те разбирам правилно ми казваш да не изключвам тотално картофите и ориза от менюто или...

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 06 Фев 2010, 21:57

Освен ако не си на НВД-то с много мазнини, дето bum_bum обажда, ориза никога не се изключва... в малко количество изобщо не е лоша идея, хранителен е и се усвоява бавно... а сложните въглехидрати (в подходящи количества) винаги са били добра идея при НВД, щото се усвояват бавно и засищат... картофите само варени... нали... или пекани, с много малко мазнина... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нормално

Мнение от scipo » 06 Фев 2010, 22:03

колега доколкото знам дневната доза сол е около 1/2 чаена лъжичка(3 грама) и солта задържа вода :)
а за пържолките колега на тефлоновия тиган стават добре, но аз ти препоръчвам
Изображение
доста добре става всичко на него без грам мазнина :) сега го рекламират по телевизията и цената е доста висока. Аз си го купих от метро преди 2-3 години и беше около 100-130 лв

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 06 Фев 2010, 22:29

:yes: Мерси на всички за съветите. Иначе аз засега съм доволен как се развиват нещата - с протеина, аминокиселините+БЦАА и гореописаното хранене свалих 4кг за по-малко от месец, но имам още да чистя доста особено в долната част на корема :mhihi:. Но ще се хващам по-сериозно след сесията в края на месеца.
Колеги чета сега из бб-теам за фет бърнъри и л-карнитин и пр. и ще продължа да се образовам, но имам едно питане - комбинират ли се с това, което аз вземам сега или трябва да спра протеина и аминокиселините и да почна карнитин и бърнъри примерно :roll: Въпросът ми е най-общ като насока, тъй като както казах не съм тръгнал да правя нищо все още ;)

Пп. Mollov на теб ще ти пусна ЛС като му дойде времето :mhihi: :mhihi: :mhihi: ....какво ли щях да правя ако нямаше такива хора като теб във форума :yes: :bowdown:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 06 Фев 2010, 22:39

Няма ядове да комбинираш бърнърите с другите неща, дето пиеш... те бърнърите само ще те подпомогнат допълнително... те не само (се опитват да) топят мазнини, но и в някои случаи спомагат за повишаване на енергията (не само от мазнините), например... :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 06 Фев 2010, 22:54

bum_bum написа:Диета с млека и плодове за изчистване? :confused:

Ми засега има ефект,
и двете ги обичам много, полезни са ... Трябват ми витамини от плодовете а и са в много ограничени количества ...
по 300 г.

Плодовете са ябълки и портокали, грейпфрути, лимони ...

Искам да постигна резултат само чрез ядене ... :Д

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от scipo » 07 Фев 2010, 0:35

преди доста време съм пил бърнъри и освен, че започнах да пикам по 20 пъти на ден нямаше особено добър резултат, но съм бил малък и не съм го комбинирал с нищо др :) а бяха и на оптимум :) сиг ако се комбинира с л-карнитин ще дадат добри резултати :) аз съм привърженик на анимъл кътс, това е добавката която ми помогна най-много да си сваля ненужните мазнини, но за сваляне според мен най-добър ефект дават диетата и кардиото добавките просто подсилват този ефект :) ако бъркам нека колегите да ме поправят :P

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 07 Фев 2010, 0:37

Хора подскажете някакъв начин за сваляне на мазнини от корема и кръста? Който не включва бягане (за сега).
Само там ми останаха тъпите мазнини и искам да ги махна :banghead:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от scipo » 07 Фев 2010, 0:43

Spit-Fire написа:Хора подскажете някакъв начин за сваляне на мазнини от корема и кръста? Който не включва бягане (за сега).
Само там ми останаха тъпите мазнини и искам да ги махна :banghead:

колега вземи си 1 колан от тези неопреновите и тренирай с него ;) направи си диетка и прави коремни преси на шведска стена или на лежанка като си вдигаш краката
може да си купиш и 1 въже за скачане и да подскачаш след тренировка по 5-10 мин :)

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 07 Фев 2010, 0:48

Повече кардио във фитнеса, Тае бо, свали си на Billy Blanks - тия 45-50 минути направо съсипват :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Фев 2010, 1:23

White 1913 Power написа:На нашия пазар не правят пълнозърнест хляб,а оцветяват белия,затова по-добре да се избегне като цяло,за да не се чудиме,защо нещата не се получават.Към храните,които избягва колегата Maverick_VS се добавят пърженото,газираното и олиото се заменя със зехтин.

Има ама е 2,50 за 400гр, но пък е много вкусен.

scipo написа:
bum_bum написа:Традиционния подход е със сложни въглехидрати и протеин, НВД-ВМ е с много мазнини, силно ограничено количество въглехидрати и сравнително малко протеини. Въпрос на избор, за мен лично втория подход е по-удачен, особено в дългосрочен план. За добавки- въпрос на избор пак, аз си поръчах Animal Cuts пък ще видим.

колега Cutsa на мен ми свърши много добра работа, но 1 кутия не ми стигна и си купих 2-ра :) и сега имам половин кутия :)

Няма проблеми, аз съм заръчал 4 :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от scipo » 07 Фев 2010, 1:30

bum_bum написа:

Има ама е 2,50 за 400гр, но пък е много вкусен.

scipo написа:
bum_bum написа:Традиционния подход е със сложни въглехидрати и протеин, НВД-ВМ е с много мазнини, силно ограничено количество въглехидрати и сравнително малко протеини. Въпрос на избор, за мен лично втория подход е по-удачен, особено в дългосрочен план. За добавки- въпрос на избор пак, аз си поръчах Animal Cuts пък ще видим.

колега Cutsa на мен ми свърши много добра работа, но 1 кутия не ми стигна и си купих 2-ра :) и сега имам половин кутия :)

Няма проблеми, аз съм заръчал 4 :mhihi:

хахаха браво браво тогава може да се уговориме ако имаш 1 повечко да се разберем не6то :P и да те питам от кой саит пазаруваш? и за колко време ти пристигат? аз съм поръчвал няколко пъти от netrition.net ако искаш и на лс ми отг :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 07 Фев 2010, 1:42

Приятел ми ги праща от Щатите. Аз предлагах някой ако иска нещо, но явно не си чел тогава. Не е проблем, ако ти трябва ще ти дам 1, но ще дойдат най-рано след месец.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от scipo » 07 Фев 2010, 2:06

bum_bum написа:Приятел ми ги праща от Щатите. Аз предлагах някой ако иска нещо, но явно не си чел тогава. Не е проблем, ако ти трябва ще ти дам 1, но ще дойдат най-рано след месец.

не съм чел колега аз до мин седмица бях в сесия, пък и до сега не съм обръщал внимание на тази тема :( за съжаление :) на колко пари ще доиде кътса :) пусни ми лс :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 07 Фев 2010, 14:36

60лв
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата