Една малоумна случка по пътищата в СФ

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нормално

Re: Една малоумна случка по пътищата в СФ

Мнение от scipo » 06 Фев 2010, 22:28

Мордехай написа:Знаеш ли, не се обиждам - вярно е, че повечето шофьори не са свестни хора, но е лошо да се слагат всички под един знаменател.

точно от постъпката ти сам си се сложил под общ знаменател със всички

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 06 Фев 2010, 22:30

Спечелих си още един фен!
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от scipo » 07 Фев 2010, 0:29

Мордехай написа:Спечелих си още един фен!

Фен? Силно казано :mhihi: просто си изказах мнението :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318-жената,e34 520-аз

Мнение от shumanski1 » 07 Фев 2010, 20:05

всички сме правили глупости и трябва да се въздържаме.
преди няколко години направих ПТП, един малоумник завива наляво- като се изнася леко вдясно/ се едно кара ТИР :shock: / и то без мигач. карах по бързичко и го ударих,и то доста. та слизат 4ма малчугана и ме подкарват на цялата фамилия, викам си че ше ядем бой е ясно ама няма да ги оставя така :nono: .
без да искам слизам с бухалчето :mhihi: , докато почна и то свърши :roll: .
но адриналина ми дойде в повече /вече ги бях строил пред колата/ и довърших квото беше останало от колицата им.

а уж беше самозащита :kuku: ,

последствията :
дело заведено от държавата :!:
дело заведено от него- само единия посмя :!:
дело от на въпросния- баща му / и той го яде/ :!:

за финал всичко им платих :banghead: :banghead: :banghead:

и вече си седя мирен.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 08 Фев 2010, 9:23

Значи, доколкото си спомням по правилник ако някой мине пред тебе, като те засече и спре внезапно, виновният е той. Ако не си с превишена скорост. Аз тамън се движех с 20км/час.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 08 Фев 2010, 11:24

vaskoto1 написа:за огромно съжаление на всички свестни хора в автообществата, които са си направили някакъв знак, с който да се разпознават и да са горди от сплотеността и общността си-знаците се оказват общодостъпни и много често употребявани от негодни индивиди, които по силата на тоя знак се асоциират с нищо неподозиращата група, създала го, от свестни хора.
в нашия форум от много време тече някаква дискусия по отношение на стикерите и начини за ограничаване на използването им до хора, на които може да се има доверие че няма да настройват обществото против организацията...
но за съжаление няма вариант... всичко опира до индивида... и го отнася организацията...
голфаджии, кисели гъзари с беемвета... колко познато... :nono:

От скоро имам табелка на на задния номер BMWpower-bg.net и се старая да карам като за пример.
Дори си надписах табелката с поялник от вътрешната страна. Номер на колата и името. Та ако някой е открадне да го е срам да си е сложи на колата.

mili4uk написа:Та карам си колата по околовръсното и пресичам цар Борис. Който е минавал от там знае че има адски дупки от трамвайните линии и аз си минавам съвсем лекичко от там предвид това че съм и със 17"ка... пазя си колата :)

И аз съм със седемнайски и спортно окачване и както карам и изведнъж спирам. Все се намира някой да ме псува. А защо не псуват дупката пред мен, заради която спирам?

Хората са много зле.
През ноща натрупа много сняг в София. Разчистих колата и запалих 6-ка.
Тръгвам и гледам едно BMW закъсало. Слизам да бутна.
Стана задръстване. От 5 коли слезнахме двама да помогнем. И след това другите профучаха покрай нас сякаш нарочно сме направили задръстването. Всичко е до хората.

saleen написа:Пълно е с олигофрени, включително и от този иначе хубав форум-за съжаление :(

Ей, карайте както трябва и да знаете, че нито съм женен нито деца имам. Ако ме засече някое BMW ще изяде големия! :dummy:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 08 Фев 2010, 12:55

е то всеки гледа само собствения си гъз. Той да стигне до светофара, той да завие наляво, той да влезе в средната лента, че по бърза.А това че те засича....е "голем праз" нали задния ще спре така или иначе.

Истината е че хората се пазят от ПТП-та. Всеки като го засекат предпочита да набие спирачки, вместо да набичиш селянина отпред. А и да го удариш отзад върви доказвай че те е засякъл.

Баджанака последно го удари джип движейки се назад на светофар :kuku: викат си културно КАТ при което му излиза алкохол 0.07 (не 0.7.... 0.07) и той не знае от къде, все пак в 11 сутринта не се пие и познайте резултата.....отнася акт за ПТП защото няма как да докаже че джипа е дал назад. Тъпанара не си признава че го ударил и това беше. Върви доказвай че нямаш сестра

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: опел

Мнение от Spoony » 08 Фев 2010, 13:18

shumanski1 написа:всички сме правили глупости и трябва да се въздържаме.
преди няколко години направих ПТП, един малоумник завива наляво- като се изнася леко вдясно/ се едно кара ТИР :shock: / и то без мигач. карах по бързичко и го ударих,и то доста. та слизат 4ма малчугана и ме подкарват на цялата фамилия, викам си че ше ядем бой е ясно ама няма да ги оставя така :nono: .
но адриналина ми дойде в повече /вече ги бях строил пред колата/ и довърших квото беше останало от колицата им.

последствията :

и вече си седя мирен.

Заради такива идиоти като теб си нося газовия пистолет в колата.
То пък бива бива ама да биеш хора заради някакви си ламарини е присъщо само на хората с доста ниско IQ и с голямо самочувствие. Ами ако му причиниш трайна телесна повреда, умствено увреждане? Или викаш ако ще да го убия нали не съм аз (типичното мислене за Бай Ганьо).
.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от shumanski1 » 08 Фев 2010, 14:03

Spoony написа:

последствията :

и вече си седя мирен.

То пък бива бива ама да биеш хора заради някакви си ламарини е присъщо само на хората с доста ниско IQ и с голямо самочувствие. Ами ако му причиниш трайна телесна повреда, умствено увреждане? Или викаш ако ще да го убия нали не съм аз (типичното мислене за Бай Ганьо).

айде да небъдем груби :smoke: .
или кво викаш да си седя на ебания гъз, докато 4-ри 20 годишни напомпени и вярващи в себе си хлапета ме налагат. знаеш ли кога А ?

та за IQ-то сигурен ли си ;)

поздрави от Бат ти Ваньо :wave:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: опел

Мнение от Spoony » 08 Фев 2010, 14:44

Бат Ваньо не бъди сигурен че са искали да те бият, по-точно как позна че са го искали? Аз имам 3 катастрофи в живота си и при трите си излезнах най-спокойно и усмихнато от колата все едно нищо не е станало и се разбрахме с другия без физическа саморазправа. Никога не съм си представял да сляза от колата след засичане/катастрофа и да налетя на бой на другия заради тая глупост...по-скоро ще го поканя на по бира.
.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от shumanski1 » 08 Фев 2010, 15:03

как разбрах ли.
явно си чел между редовете.
повярвай ме все още мога да позная.
знам че несъм прав,и то назаради случилото се. а за продължениат после.

поздрави живи и здрави :lalala:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 08 Фев 2010, 16:54

Spoony написа:

последствията :

и вече си седя мирен.

Абе умнико ами тези "ламарини" ако ти изкарват прехраната на цялото семейство какво правиш тогава бе ?! (примерно такси..) Ще стоиш и ще гледаш как 4-ма малоумника дет незнаят е*е ли им се или им се пикае да те бият щото си ги ударил и не си виновен ? Всичко си има граници 2-3 шамара и ще си седне на гъза никои не е казал че трябва да го прeбиваш ;)
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от scipo » 08 Фев 2010, 17:36

Spoony написа:
shumanski1 написа:

колега а представи си че излезеш с този газов пистолет и го насочиш с/у мен, а аз имам боен какво правим ? :kuku: :kuku: това е ненормално. Аз съм супер изнервен но си седя на задника защото мисля преди да направя нещо дали си заслужава да го правя пък и не ми се занимава с различни разправии! Или си заслужава да набиеш някой и след това не стига, че те съди пък да плащаш всичко? А за колегата с бухалката винаги смятам, че е по-добре да те набият като мъж отколкото да се правиш на такъв с бухалка? Ами ако ти си с голи ръце и някой ти извади бухалка какво правим? Нека да бъдем мъже и да мислим поне за последствията :ok: Това е глупаво :!: Колегата shumanski1 сам казва, че трябва да се въздържаме :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 08 Фев 2010, 18:08

bmw325tds написа:От скоро имам табелка на на задния номер BMWpower-bg.net и се старая да карам като за пример.:

Браво-о-о-о! :roll: На събора очаквай да ти връчат най-тържествено тиквения медал за храброст и показно шофиране.. :mhihi:

mili4uk написа:Та карам си колата по околовръсното и пресичам цар Борис. Който е минавал от там знае че има адски дупки от трамвайните линии и аз си минавам съвсем лекичко от там предвид това че съм и със 17"ка... пазя си колата :)

Не знам дали си наясно, ама на хората им е все тая дали си пазиш колата или не. Няма да те чакам да минаваш през релсите 10 минути, пък ти най-добре като си със 17ки слезни пА я пренеси на гръб, а!?

bmw325tds написа:И аз съм със седемнайски и спортно окачване и както карам и изведнъж спирам. Все се намира някой да ме псува. А защо не псуват дупката пред мен, заради която спирам?

Псувам ги дупките и то много, но 2 пъти повече ги псувам тея като теб :) Както бях писала по-нагоре, на ден минавам през
въпросното кръстовище поне по 2 пъти и много се изнервям някой да ми се тутка и мотка. Окей, намали ...мини малко по-бавно, ама точно ей тея спираници ме докарват до истерия.... :ranting: ( а за дупките - като знам, че едва ли скоро ще ги оправят кво да се нервирам излишно!?)

В заключение само ще кажа, че темата беше за едно, вие се отплеснахте в мерсена на ...бухалки, пищови и всякви боеприпаси... :clap:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от scipo » 08 Фев 2010, 18:14

M2PR написа:
bmw325tds написа:От скоро имам табелка на на задния номер BMWpower-bg.net и се старая да карам като за пример.:

Браво-о-о-о! :roll: На събора очаквай да ти връчат най-тържествено тиквения медал за храброст и показно шофиране.. :mhihi:

Не знам дали си наясно, ама на хората им е все тая дали си пазиш колата или не. Няма да те чакам да минаваш през релсите 10 минути, пък ти най-добре като си със 17ки слезни пА я пренеси на гръб, а!?

bmw325tds написа:И аз съм със седемнайски и спортно окачване и както карам и изведнъж спирам. Все се намира някой да ме псува. А защо не псуват дупката пред мен, заради която спирам?

Псувам ги дупките и то много, но 2 пъти повече ги псувам тея като теб :) Както бях писала по-нагоре, на ден минавам през
въпросното кръстовище поне по 2 пъти и много се изнервям някой да ми се тутка и мотка. Окей, намали ...мини малко по-бавно, ама точно ей тея спираници ме докарват до истерия.... :ranting: ( а за дупките - като знам, че едва ли скоро ще ги оправят кво да се нервирам излишно!?)

В заключение само ще кажа, че темата беше за едно, вие се отплеснахте в мерсена на ...бухалки, пищови и всякви боеприпаси... :clap:

доста добре казано колега :yes: :bchug:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории