Кражба на CAS модул, Е90 фейслифт
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Кражба на CAS модул, Е90 фейслифт
И аз мисля, че ако са решили да ти вземат колата темата щеше да е с друга насока. По-скоро модула им е трябвал, за да барнат някоя по-атрактивна кола. Примерно едно време първите А8-ци ги свиваха с модули от някаква Шкода (не помня модела)...
Si non confectus, non reficiat.
- gkgeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520Д
Леле много се разочаровах от системите за сигурност на БМВ
Но пък в крайна сметка всички сме с каско и единственото неудобство е че 1-2 месеца може да сме без кола :/
И все пак си мисля че големите застрахователни компании си знаят тези крадци които имат уменията да откраднат автомобили от този клас.

Но пък в крайна сметка всички сме с каско и единственото неудобство е че 1-2 месеца може да сме без кола :/
И все пак си мисля че големите застрахователни компании си знаят тези крадци които имат уменията да откраднат автомобили от този клас.
gkgeorgiev написа:Леле много се разочаровах от системите за сигурност на БМВ![]()
1-2 месеца или 7-8

BMW POWER
офтопик: Защо пък 7-8... ако се поръча днес и има квоти ще е тук до 3 месеца...
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Много неприятно, пази си я колата максимално!
иначе, най-добре да не гепат на никой колата, защото е крайно неприятно, скъпо и разправиите не са за 1 месец...
...ма те и крадците си получават заслуженото. общо взето всеки лош тип си го получава рано или късно
или поне аз така вярвам 
иначе, най-добре да не гепат на никой колата, защото е крайно неприятно, скъпо и разправиите не са за 1 месец...
...ма те и крадците си получават заслуженото. общо взето всеки лош тип си го получава рано или късно

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
MaXimal написа:офтопик: Защо пък 7-8... ако се поръча днес и има квоти ще е тук до 3 месеца...
Не е проблема в дилъра или лизинга примерно. Мотането е м/у полицията и застрахователя, дано на никой не му се случва защото разправията е голяма и отнема много време и нерви.
BMW POWER
Колегата tdrome е много прав. При повечето застрахователи се изисква 60 дни разследване от полицията, след което преписката се изпраща на прокурор, който решава кога да прекрати следствието. След като напише решението, същото се представя на застрахователя и той трябва в определен срок след това да изплати застраховката.
Пиша по темата, защото чета усилено в раздела за да проверя как стоят нещата с Е90, тъй като любимото Е46 изчезна.
Като гледам на къде вървят нещата ще си взема трабант
Пиша по темата, защото чета усилено в раздела за да проверя как стоят нещата с Е90, тъй като любимото Е46 изчезна.
Като гледам на къде вървят нещата ще си взема трабант

- nuke
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '05 BMW X5 3.0d
Между другото докато правих маркировка на моята покрай мен се мотаеха едни представители на Лев Инс. Та понеже девойката дето прави маркировките явно работеше по централно европейско време та си поговорихме с пичовете и стана дума за кражбите на тея BMW-та (Х5 - като вземах моето в Търново бяха краднали 2 такива за кратък период). Та тея образи ми обясняваха как при тях (Лев Инс) като си правиш Каско и те пращат в някакъв сервиз където местят тоя модул някъде на друго място из карантиите на колата и апашите оставали крайно очудени като не го намерят където трябва. Може би това не е лоша идея да го свършиш.
Може да им е трябвал модула само...в Пловдив разбиваха коли и им крадяха аирбака на волана с капака...
и незнам как си си направил каско в ЛевИнс или където там.
и незнам как си си направил каско в ЛевИнс или където там.
tdrome написа:MaXimal написа:офтопик: Защо пък 7-8... ако се поръча днес и има квоти ще е тук до 3 месеца...
Не е проблема в дилъра или лизинга примерно. Мотането е м/у полицията и застрахователя, дано на никой не му се случва защото разправията е голяма и отнема много време и нерви.
Не само полиция и застраховател, а и прокуратура. А в моя случай след липса на превод 10 месеца и Комисия по финансов надзор, адвокат, съд ...
- pkw08
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: от време на време
- Мечтае да кара: всеки ден
... а как ли ще е в Германия примерно да се направи каското, нали ще може?
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
колега историята помни много случаи като твоя, разбиват ти колата а ти се радваш че почти нищо не е отмъкнато по нея и няма счупено, но до дни просто не си намираш колата!
пък и тегленето на тази информация през тази OBD букса, повярваи ми става въпрос за твоята кола след време, а не на друга е90ка
пък и тегленето на тази информация през тази OBD букса, повярваи ми става въпрос за твоята кола след време, а не на друга е90ка

- lucifer_bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каките да се нервят :+)
- Мечтае да кара: трошки!
BMW-E39 написа:колега историята помни много случаи като твоя, разбиват ти колата а ти се радваш че почти нищо не е отмъкнато по нея и няма счупено, но до дни просто не си намираш колата!
За съжаление колегата е много прав копелдаците са много добри обучават си собствени ключове към CAS-a много са ловки и нагли

успех!!!
BAYERISCHE MOTOREN WERKE може и да не са перпето мобиле но по-добри просто все още не са измислени!!!
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Колега "колата вече не е твоя" просто ако не си направиш някакво побългаряване против кражба могат да я вземат по всяко време...
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.