7" Мултимедия
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
Re: 7" Мултимедия
Kalinski написа:за да си сложа такова чудо трябва да си изместя клавиатурата на климатроника над пепелника и запалката ако изобщо става
естествено че може иска се желание и .. малко пари

- Cherenz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d,Е46 М3
- Мечтае да кара: E46 M3 Touring
Замря интереса към темата,а аз чакам с нетърпение да разбера някой ще вкарва ли в БГ "DYNAVIN" 

чакайте първо да се появи на бял свят и тогава
може да следите форума, но за сега няма нищо ново, освен че може би ще има леки промени в дизайна и предполагам изчистване на някои бъгове
очаква се в началото на февруари според форума им
може да следите форума, но за сега няма нищо ново, освен че може би ще има леки промени в дизайна и предполагам изчистване на някои бъгове
очаква се в началото на февруари според форума им
- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
става ли да се примести управлението на климатроника ДИРЕКТНО долу на мястото на оная кутийка или иска преправяне, смяна на основната рамка с друга която е за double din?
в RealOEM-a си излиза само един вид управление! - posting.php?mode=reply&f=34&t=128294
в RealOEM-a си излиза само един вид управление! - posting.php?mode=reply&f=34&t=128294
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
сменя се колега,но и без нова рамка става,вкарва се и готово,може да се побългари нещо,да се закрепи по някакъв начин и готово,щото тея рамки са от 100 лева нагоре 

- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
http://www.youtube.com/watch?v=oYV0CzLwoi4 има ли някаква информация, кога ще излезе на бял свят?
Имам приятел в Холандия който може да го купи , а и скоро ще се прибира.
Мисля че ще може да вземе повече брйки , а и цената на всякаде е 650 euro. Такаче може да го коментираме ако има желаещи.
Мисля че ще може да вземе повече брйки , а и цената на всякаде е 650 euro. Такаче може да го коментираме ако има желаещи.
Жена ми кара 3-ка
ще излезе до няколко дни
спрямо предишната версия от миналата година, трябва да са отстранени много бъгове
добре, че не сме купували тогава ... то и сега не се знае какво точно ще бъде, но все пак се надяваме
спрямо предишната версия от миналата година, трябва да са отстранени много бъгове
добре, че не сме купували тогава ... то и сега не се знае какво точно ще бъде, но все пак се надяваме
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
колега в италянския форум се говори за тези които искат да го поръчват от интернет в този саит било наи-евтино ето го
http://www.dabears2k.com/product_info.p ... cts_id=298
тука е 625 долара които неса около 650 евро

тука е 625 долара които неса около 650 евро

- dimitar46
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
аз напражо 6те си взема оригиналната навигация с вси4ките модули за 800лв и кабела мойе да емалко по дървена ама по не си е оригинално ти се видяло 4е тук ни6то няма да стане а и цената не е по малка
- ReDDcaFFe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d '00
dimitar46 написа:аз напражо 6те си взема оригиналната навигация с вси4ките модули за 800лв и кабела мойе да емалко по дървена ама по не си е оригинално ти се видяло 4е тук ни6то няма да стане а и цената не е по малка
На оригиналната май функцийте и липсват.
Аз каквото съм разбрал: лоши карти за бг, не поддържа двд формат, не поддържа мп3 формат ...
because Nothing breaks necks like a Black BMW
- ReDDcaFFe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d '00
От фанатикс форума вече няколко човека имат Dynavin и скоро се очаква някой да пусне DIY за инсталацията
В тази тема които иска може да следи развитието: http://forum.e46fanatics.com/showthread ... 67&page=18
В тази тема които иска може да следи развитието: http://forum.e46fanatics.com/showthread ... 67&page=18
because Nothing breaks necks like a Black BMW
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
ReDDcaFFe написа:От фанатикс форума вече няколко човека имат Dynavin и скоро се очаква някой да пусне DIY за инсталацията
то колега монтаж има пуснат отдавна но само трябва да видя в кои форум беше,ма що ни е ние нямаме още мултимедията,търсим монтаж