Маслен радиатор-студен???
Модератор: Технически модератори
			25 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2

- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Re: Маслен радиатор-студен???
По темата.Колата има маслен термостат,незнам да ли се знае,но колега,остави мотора повече да загрее зада отвори и циркулира през радиатора.
			Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- kirililiev
- ентусиаст
- 

- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
ivan. написа:......................еми пичkirililiev написа:ivan. написа:тия фалшивите масла смазват по -зле дори и от антифриза...............................ма теб те прецених и единственот нещо ,за което мога да ти сваля шапка ееее пистата.
извън нея -такъв виртуален мизерник -Няма за мен
Е виж се само колко си зле ми при топла кола долу горе са на една температура
ми при топла кола долу горе са на една температура
само ми обясни как при еднаква темп. едното е студено ,а другото топло

еми пич,при нормална температура маслото ми седи на 84 до 90 градуса,на водата също.
тва че на пича радиатора му е студен не значи че маслото му е по студено от водатанормално е горе долу-така,ама човека за това е пуснал тема-защото при него не се получава

ВИЖ ТАМ В ИНТЕРНЕТ И МУ КАЖИ
не бе,ще питам тебе,нали си експерт,светни ме що не загрява масления радиатор,щото тука имаме 3,4 коли с маслено охлаждане и те остават студени,караме ги доста кораво, и нещеш ли като пипнем радиаторите се оказва че не са загрели,сигурно са счупени,или са с гъсто масло,даже грес наливаме от 6,лева.тва че радиатора е студен не значи че маслото е студено,са разбра ли ме по добре или да ти го обяснявам още 15 минути.
Последна промяна kirililiev на 03 Фев 2010, 20:23, променена общо 1 път

kirililiev написа:ivan. написа:......................еми пичkirililiev написа:ivan. написа:тия фалшивите масла смазват по -зле дори и от антифриза...............................ма теб те прецених и единственот нещо ,за което мога да ти сваля шапка ееее пистата.

еми пич,при нормална температура маслото ми седи на 84 до 90 градуса,на водата също.
тва че на пича радиатора му е студен не значи че маслото му е по студено от водатанормално е горе долу-така,ама човека за това е пуснал тема-защото при него не се получава

не бе,ще питам тебе,нали си експерт,светни ме що не загрява масления радиатор,щото тука имаме 3,4 коли с маслено охлаждане и те остават студени,караме ги доста кораво, и нещеш ли като пипнем радиаторите се оказва че не са загрели,сигурно са счупени,или са с гъсто масло,даже грес наливаме от 6,лева.
СТУДЕН,БАТКО ТИ Е НЯКОЙ НЕИЗМИТ КОСЪМ ПО ГЛАВАТА НАД МОЗЪКА...............ЗАщО МЕ КАРАш ДА ПИшА ГЛУПОСТТИ................отговор ми само:кое загрява по-бързо флуида или антифриза?аз да те улесня,че са по едно време

by ''kompleksa''
- kirililiev
- ентусиаст
- 

ivan. написа:kirililiev написа:ivan. написа:......................еми пичkirililiev написа:ivan. написа:тия фалшивите масла смазват по -зле дори и от антифриза...............................ма теб те прецених и единственот нещо ,за което мога да ти сваля шапка ееее пистата.

не бе,ще питам тебе,нали си експерт,светни ме що не загрява масления радиатор,щото тука имаме 3,4 коли с маслено охлаждане и те остават студени,караме ги доста кораво, и нещеш ли като пипнем радиаторите се оказва че не са загрели,сигурно са счупени,или са с гъсто масло,даже грес наливаме от 6,лева.
СТУДЕН,БАТКО ТИ Е НЯКОЙ НЕИЗМИТ КОСЪМ ПО ГЛАВАТА НАД МОЗЪКА...............ЗАщО МЕ КАРАш ДА ПИшА ГЛУПОСТТИ................отговор ми само:кое загрява по-бързо флуида или антифриза?

presko79 написа:По темата.Колата има маслен термостат,незнам да ли се знае,но колега,остави мотора повече да загрее зада отвори и циркулира през радиатора.
Това ако е верно.............ама щом го пишеш............значи ние с киро т.е. двамата глупаци мое да си пишем теории доста и човека(автора на темата) няма да разбере
нищо и го съветвам да обърне внимание на този ти пост

by ''kompleksa''
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
- 

И тдс-ките го имат без оная измишльотина 318.Намира се под масления филтьр тоест в самото тяло под филтьра.
При 318 е една глупост с кутия зад ГНП ,влиза масло и вода ,че там топли ли охлажда ли ,не е ясно и често става причина за смесване
			При 318 е една глупост с кутия зад ГНП ,влиза масло и вода ,че там топли ли охлажда ли ,не е ясно и често става причина за смесване
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
- 

- kirililiev
- ентусиаст
- 

ivan. написа:presko79 написа:По темата.Колата има маслен термостат,незнам да ли се знае,но колега,остави мотора повече да загрее зада отвори и циркулира през радиатора.
Това ако е верно.............ама щом го пишеш............значи ние с киро т.е. двамата глупаци мое да си пишем теории доста и човека(автора на темата) няма да разбере
нищо и го съветвам да обърне внимание на този ти пост
аз какво ти написах,че странно,че имаме 5,6 бараки с маслени радиатори които остават студени,написах че може в завода да са сложили термостат и компетентните да се изкажат,а ти почна да говориш за някакви масла от 6,лв и да съм прочетял в интернет за да съм обяснял на човека,спрях вчера
да пиша щото явно ти беше в някакво настроение породено от някакъв флуид на спиртна основа.
			25 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2