ВАРНА > Неделя >15.00> Полигона на Почивка !

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. Варна

Модератори: Icco, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Re: ВАРНА > Неделя >15:00

Мнение от kirililiev » 02 Фев 2010, 13:06

Peter Angelov написа:
spens_82 написа:преди беше много интерестно да се ходи на сбирките,но от 1г. насам сбирките са просто цех за семки-идват много други марки коли :conf:

Явно на сбирки не идваш често :mhihi: До преди няколко месеца на полигона на почивка се събираха между 20-50 коли и то само от марката, наложисе колегите от други форуми да се махнат заради нас и всичко тръгна добре. Чисто местенце, близо до моренцето, лафка за кафета и напитки, почти нулеви семкаджии и т.н. но някой хора решиха че не може така и направиха сбирката в гората :mhihi: :mhihi: в Добричка област :mhihi: :banghead:

Какво е за теб семкаджия :roll:

колега,ходим в гората на добричка област да караме,там е безопасно,не ни правят проблеми и не пречим на никого.обикновенно караме 2,3 коли и не сме карали никой насила да идва с нас.там ходим да тренираме а не да правим сбирки,на почивка мястото е хубаво,но за съжаление бързо омръзна на хората защото на повечето им стан скучно и еднообразно седенето на едно място с пакет семки на предния капак.ако не си разбрал бмв е кола за каране,дори и 15-те километра патуване до гората на повечето хора им доставят по голямо удоволствие от седенето по светофарите в града и карнето по невероятните варненски улици с цел достигане на дестинацията наречена "полигона на почивка"
бмв е кола със спортен дух и традиции в моторните спортове,във всеки един модел има първична тръпка и удоволствие от шофирането без значение дали е 1,6 или 5,0,тва просто е бмв.лафки за кюфтета и напитки има навсякаде,и можеш всекидневно да ги посещаваш,ако това е целта на сбирките моля да бъда извинен за невежеството.като си пусна клипчетата от сбирките в плевен,велико търново,русе и каде ли не почвам да се срамувам че във варна сме толкова назад а сме доста по голям град.
всеки е свободен да разбира и прави нещата както намери за добре,нали сме демокрация,който иска да си ходи на полигона на почивка,който иска да ходи да си кара,аз лично избирам сбирка+каране,дори и да нямам възможност да карам бих гледал с удоволствие.
и вместо да се оплаквате че нямало сбирки почнете да ходите за да има :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 02 Фев 2010, 13:29

Правете квото искате мен ми е през тая :D
Ще мина някой път с Голфа да Ви видя :bchug:

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 04 Фев 2010, 19:19

Едно чувство в мен напира с BMW фен да пия бира, знам прасенца сме добри и ще пием до зори! Казано с думи прости: Защо не организираме едно тематично кръчме в тези по-студени дни? Хем ще има повод да дойдат повече хора, хем на закрито, хем весело. :bchug:
Изображение
От тогава русото не е на мода.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 compact 95' 1,6
Мечтае да кара: m3 e92

Мнение от Пецата » 05 Фев 2010, 7:51

аз бих се присъединил за кръчмето но съм във варна след 14-ти :) ако има нещо след това там съм ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 седан
Мечтае да кара: Чисто ново Е30 от завода.

Мнение от antoan9008 » 05 Фев 2010, 15:53

И аз съм там :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 750IL

Мнение от DASE_BMW » 07 Фев 2010, 2:48

утре сбирка :?: :?:
Изображение
V12 POWER
BMW Team Varna просто най-добрите !!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 08 Фев 2010, 1:46

DASE_BMW написа:утре сбирка :?: :?:

Утре т.е. вече днес е понеделник а не неделя :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 08 Фев 2010, 7:41

Е то не пречи и пак да има сбирка. :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DK krasi » 08 Фев 2010, 23:51

имали дрифтари в Варна :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320ci
Мечтае да кара: Е36 с F10 с turbo

Мнение от Бумърчето » 11 Фев 2010, 20:08

А бе що се драчите само не мога да разбера.....Това значи типично наша българска работа!!!! Вместо да се направи сговорна дружина се цепите като преди 1300години България.
От цялата работа нищо не можах да разбера па се опитвам и аз да се включа в сбирките ама или разбирам късно или като това място "гората" не го знам къде е.........пък ще ми е драго да се срещна със самишленици да си поджиткаме на горе надоле в свободните дни,да обменим ипит по технически пък други проблеми ,да се срещнем и по на бира само че без колите не че сме слаби пиячи ама там работата е сложна.................Друго въпросче от няколко части: 15:00 рабирам-що само в неделя и къде все на почивка или е сборно място за друго място???????? Гледам другите градове BMW-тата са сговорни...... събират се по сред нощ(гледах BMW-drift равю в Плевен, Велико Търново Пловдив и осввен Кирил Илиев и лудите варненци от ВАРНА-[u]НИЩО Ще ми се срещу ВАРНА да се поставя (ГРАДА НА BMW-Тата па не сме малко ама слаба организацията.
Дайте да направим сговорната дужина на всички BMW фенове във ВАРНА !!!!!!!!!!
Пишете по подробно къде са сбирките да може да съберем цялото BMW общесво на ВАРНА па и от по-скоро и други градове както правят в Русе например някои други градове-хората са гостоприемни и за мен истински фенове.
Отново казвам ДАЙТЕ да направим ВАРНА града на BMW-(не сме малко).
А бе защо няма тунинг магазини за BMW във ВАРНА па все се стягам ходя по други градове или чакам изненади по интернет-може ли някой да ми каже????
Чакам отговори по въпросите "Защо не сме сговорна дружина???" "Само на мен ли ми се струва така,щото може и да бъркам и дано да е така????" "Как да разбера точно къде можем да се съберм????" "Къде ни е тунинг магазина във ВАРНА???"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DKeika » 12 Фев 2010, 9:35

Бумърчето написа:А бе що се драчите само не мога да разбера.....Това значи типично наша българска работа!!!! Вместо да се направи сговорна дружина се цепите като преди 1300години България.
От цялата работа нищо не можах да разбера па се опитвам и аз да се включа в сбирките ама или разбирам късно или като това място "гората" не го знам къде е.........пък ще ми е драго да се срещна със самишленици да си поджиткаме на горе надоле в свободните дни,да обменим ипит по технически пък други проблеми ,да се срещнем и по на бира само че без колите не че сме слаби пиячи ама там работата е сложна.................Друго въпросче от няколко части: 15:00 рабирам-що само в неделя и къде все на почивка или е сборно място за друго място???????? Гледам другите градове BMW-тата са сговорни...... събират се по сред нощ(гледах BMW-drift равю в Плевен, Велико Търново Пловдив и осввен Кирил Илиев и лудите варненци от ВАРНА-[u]НИЩО Ще ми се срещу ВАРНА да се поставя (ГРАДА НА BMW-Тата па не сме малко ама слаба организацията.
Дайте да направим сговорната дужина на всички BMW фенове във ВАРНА !!!!!!!!!!
Пишете по подробно къде са сбирките да може да съберем цялото BMW общесво на ВАРНА па и от по-скоро и други градове както правят в Русе например някои други градове-хората са гостоприемни и за мен истински фенове.
Отново казвам ДАЙТЕ да направим ВАРНА града на BMW-(не сме малко).
А бе защо няма тунинг магазини за BMW във ВАРНА па все се стягам ходя по други градове или чакам изненади по интернет-може ли някой да ми каже????
Чакам отговори по въпросите "Защо не сме сговорна дружина???" "Само на мен ли ми се струва така,щото може и да бъркам и дано да е така????" "Как да разбера точно къде можем да се съберм????" "Къде ни е тунинг магазина във ВАРНА???"
е ПА аз ши отговоря.Ние във Варна не говорим на е па.Сговорна дружина ще бъдем като се стопли.Не съм сигурна,че в другите градове са толкова сговорни колкото казваш...Сбирките са неделя от 15ч на Почивка-нз дали ходи някой.Може би тази неделя ако времето е по поносимо.В смисъл не е кучи студ или не вали като изведро.Тунинг магазин специализиран за БМВ аз лично нз където и да е в БГ.Но не е невъзможно де...Ако искаш да има такъв във Варна-ми направи де.Ще утрепеш рибата от наплив на тунинговани маниаци ;) на БМВ.А за клипчетата освен Кирил Илиев и другите Варненци има и други клипчета без тяхно участие.Просто прояви малко повече въображение с търсачката на www.vbox7.com :yes: A ето ти и едно клипче за задружие: http://www.youtube.com/watch?v=nJseQacoLHI естествено има и много други
а тук много видео от Варна http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 95&start=0
лафчето на Варна е тук www.varnateam.freeforums.org

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с усмивка.

Мнение от Axis » 14 Фев 2010, 11:27

Колеги гледам времето е доста подходящо - поне не вали засега! Предлагам 15:00 на полигона на почивка, както всъщност са си официално обявени сбирките! Аз ще бъда там, ако има и други скучаещи да заповядат!! Ако някои от колегите, имат възможността и желанието да покажат какво са научили по заснежените улици, може в 15:30 всички да тръгнем заедно в колона, към "чешмата"! Носете семки и бонбонки, и добро настроение!! Оставете виното и презервативите за по късно!! :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Re: ВАРНА > Неделя >15:00> Полигона на Почивка !

Мнение от баварка » 18 Фев 2010, 10:59

Колеги имам предложение,ако има съгласни а смятам че на всички им е писнало от дупките по улиците,да се организираме и да направим митинг с колите примерно тази неделя,смятам че сме доста хора и ако наистина се съберем и спрем на центъра или пред партииният дом ще ни забележат.Нека ако има съгласни пишат.Ице една молба към теб пусни ако искаш анкета или впиши в заглавието предложението.Благодаря предварително.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: E46 M3 >:)

Мнение от Bloodnoon » 18 Фев 2010, 11:43

Аз съм 100% за :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 18 Фев 2010, 12:17

идеята за митинг е добра :yes: ,но има едно:ще кажат че на пролет започва ремонта на пътищата-през зимата не било удачно да се ремонтират дупките.нали знаете че живеем във МИЛИЦИОНЕРСКА държава-веднага ще дойдат куките и ще тане една :( ,ще има едни глоби за: нерегламентиран митинг,актове за задръстване на движението и още куп други.мое лично мнение,че ще си испатим ние феновете на нашата любима марка
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Варна