тв антена- каква
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
тв антена- каква
монтирах си оригинален тв тунер. всичко бачка, обаче осатва въпроса с антената. принципно иригиналните антени на моя модел ги дават в бронята, обаче втора ръка- трудно; нова- твърде скъпа (442 лева в дару) та идеята е да се приспособи нещо....някой да има идеи?
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- skp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535D 2012
Re: тв антена- каква
Защо не пробваш това http://www.k99bg.com/Default.asp?Operat ... t_ID=DIETZ 1496
Естествено ще се наложи да смениш накрайниците. Оригиналната е безмислено скъпа, а реално предствлява две метални планки в бронята, малко симетричен кабел и една муфа за прехода през купето.
Естествено ще се наложи да смениш накрайниците. Оригиналната е безмислено скъпа, а реално предствлява две метални планки в бронята, малко симетричен кабел и една муфа за прехода през купето.
- alexsch
- ентусиаст
-
...чудя се само трябва ли да бъде с усилвател? - има една за 109 лв, която се лепи на стъклото. въпроса ми обаче е- от тунела излизат две букси - трябва ли антените също да бъдат две?
гледам при Х5-ците има една антена за 30-тина лева, която ми изглежда читава....ама не знам дали с нея ще мога да ловя тв сигнал?!
гледам при Х5-ците има една антена за 30-тина лева, която ми изглежда читава....ама не знам дали с нея ще мога да ловя тв сигнал?!
my mods:
- skp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535D 2012
Не необходимо да са две антените, трябва да се пробва. Тя и оригиналната не лови особено добре. По принцип правилото е ако е външна - без усилвател, при вътрешна е хубаво да има усилвател. Сега тази на DIETZ се води активна, което не знам какво значи, но усилвател няма. Гледам и Алпин имат разни антени http://www.alpine-europe.com/bulgaria/p ... 205dv.html
Най-евтино е да свалиш задната броня ида си направиш две метални планки, които са като оригналните и да си ги монтираш на предвидените места. Купуваш си и симетричен антенен кабел 50 Ома и си готов.
Най-евтино е да свалиш задната броня ида си направиш две метални планки, които са като оригналните и да си ги монтираш на предвидените места. Купуваш си и симетричен антенен кабел 50 Ома и си готов.
Антената е 240лв + 2 кирливи парченца с букси за по 60 !! Ако си с аналогов тунер 'ич не се набутвай,бодни една тел и сигурно по-хубаво ще хваща.Ако си с цифрака обаче е друго.
- alexsch
- ентусиаст
-
аз сега точно така съм направил- една тел съм сложил колкото за пробата, обаче на места образа е ужасен.
my mods:
- kokakabana
- младши ентусиаст
-
а за колко пари си намери тв тунера ако не е тайна. аз имах проблем с антената на навигацията просто беше отрязана и липсваше имах само парче от нея с буксата вчера намерих от един приятел една gps антена орязах буксата и запуих моята и навигацията тръгна такаче пробвай някоя алтернативна в дару кар ми искаха 200лв сега ми е без пари.
7 мнения
• Страница 1 от 1