Може ли да се дърпа Е39 525 ТДС Автоматик.

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 96-8' 523ti

Re: Може ли да се дърпа Е39 525 ТДС Автоматик.

Мнение от bmw_n00b » 29 Яну 2010, 9:27

Я вижте, че всичко може да се направи :mhihi: :mhihi: :mhihi: и стига сте се яли!

http://www.livevideo.com/video/70B24EDE ... Towed.aspx

Освен това тегленето не е лошо само за автоматиците, а също така и за ръчните ск. кутии, защото и те спират да се омазват като ги върти само кардана. Разбира се, че студена кола е по добре да се качи на платформа. Тегленето е при повреда на път за стигане до сервиз. В такъв случай маслото е загряло и се пличка по-лесно. Студена и суха става стругарска работа.
Изображение Schnappi, Das Kleine Krokodil

интерФЕЙСА на форума... нещо ми е непрегледен...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525tds

Мнение от bera » 29 Яну 2010, 21:34

anzak написа:....

Ай млъквай вече е ми се слушат глупостите ти. Имам по-важна работа отделих ти 15 минути от живота ми да споря с теб, баси загубата на време.
Ако имаш да казваш нещо умно казвай ако не си трай.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 29 Яну 2010, 22:43

Колеги пак темата стигна до махленски спор със съответните цветущи изразни средства .....

На конкретен въпрос "Може ли да се дърпа Е39 525 ТДС Автоматик" BMW дават конкретен отговор : ДА МОЖЕ с max. 70km/h на max. 150 km. разстояние
В едно изречение, производителя гарантира, че при спазване тези условия няма да се отрази забележимо на състоянието на кутията, в частност да наруши гаранционните условия ....
Никой не коментира, че транспортирането с репатрак е по-добро и по-безопасно за целия автомобил (или конкретно за автоматика)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Мнение от anzak » 31 Яну 2010, 20:27

bera написа:

Ай млъквай вече е ми се слушат глупостите ти. Имам по-важна работа отделих ти 15 минути от живота ми да споря с теб, баси загубата на време.

Да имам да ти кажа нещо Госпожице ама на 4 очи ......ако случайно събереш кураж .. драсно едно ЛС
Барай шишарката Минкеее ....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525tds

Мнение от bera » 31 Яну 2010, 21:35

anzak написа:
bera написа:

Да имам да ти кажа нещо Госпожице ама на 4 очи ......ако случайно събереш кураж .. драсно едно ЛС

Млъквай вече инфантилен.,че всичко оцапа с кафяво. Ти вярваш ли,че ще тръгна да се разправям с тебе на лични съобщенияи прочее и да ти звъня по телефона?! Ти верно се помисли за много важен, каква нагла сган има тука не е истина. Скрий се някъде прочети 10 книги по едно кило всяка изслушай всички албуми на REINBOW, Whitesnake, KISS, Scorpions и пак ми пиши.
Темата свърши тук.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 31 Яну 2010, 21:35

леле стига бе колеги пак омазахте темата :mhihi: тука с разни кафяви неща, че и други на цвят :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК ;) [OO==[|][|]==OO] ;)
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от anzak » 01 Фев 2010, 7:26

bera написа:
anzak написа:
bera написа:

Млъквай вече инфантилен.,че всичко оцапа с кафяво. Ти вярваш ли,че ще тръгна да се разправям с тебе на лични съобщенияи прочее и да ти звъня по телефона?! Ти верно се помисли за много важен, каква нагла сган има тука не е истина. Скрий се някъде прочети 10 книги по едно кило всяка изслушай всички албуми на REINBOW, Whitesnake, KISS, Scorpions и пак ми пиши.
Темата свърши тук.

Ми съмнявам се да ти кажа защото си жена и не ти стиска и като заговорихме за жени жартиери и прашки носиш ли да те питам и мишко църкаща темата ще свърши като ми паднеш на живо да те видя колко ще си отворен тъп селянин дето до оня ден питаше как да си лашна виското и разни такива индиански въпрос а сега нещо много отлетя нависоко ама ще те приземя бъди сигурен

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 01 Фев 2010, 11:39

bera написа:.......

Здравей bera,
Аз също, като колегата по-горе се опитвам да разбера как точно заключващ волана на 0% отклонение?
Питам се защо подяволите го заключваш, като не е бил запален мотора? Пишиш, че ако моторя не е запален гумите не можат да го движат?

Също се чудя на коя кола съм сменял гумите, защото като я кач на крика и като ритам гумата волана ми играе? Какво ли би направил един камък на пътя с 70км/ч?

Не разбирам и пътната помощ? Плащаш си за да те закарат от точка А до точка Б, и като кажеш че караш БМВ ти казват, че ще почакаш малко защото трябвало да искарат другата кола? Хем по-скъпо им излиза на тях, хем не ти взимат повече пари?

Само да вмъкна, че съм гледал как трима цигани дърпат един мохер с една баба лада. Бяха ги закачили по този начин, незнам защо...
Определено беше смешно!

Поздрави,
Сашо.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е 39 525 тдс 11.98г

Мнение от kalin_peev » 07 Фев 2010, 23:13

Накратко колега автоматик не се дърпа, защото помпата която се намира в автоматичната скоростна кутия не работи когато мотора е изгасен и кутията вътре се движи на сухо. ТУЙ Е.

P.S. Колеги моля, не акайте в темата на човека, мисля, че тук има умни хора които четат и споделят, с цел всеки от нас да научи нещо полезно.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от anzak » 08 Фев 2010, 6:57

накратко автоматик може да се дърпа със определена скорост на определена дистанция чети малко какво пише в упътването на е39

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 08 Фев 2010, 10:52

Накратко, де са модераторите на тоя раздел. Или гледат сеир?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kalin_peev » 08 Фев 2010, 13:52

Автоматик не се дърпа, т.е. не е желателно, мисля, че 100 метра не са проблем. Ако някой от вас е отварял автоматична кутия нека си обясни принципа и ме обори, обясних в предния пост защо е така. А що се отнася до написаното в ръководството, може, но при полужение, че се сменят феордовите дискове на определени километри тъй като те са консуматив, НО никой не ги сменя без да се налага. Моля, колегата да сподели защо мисли, че няма проблем да се дърпа, като подкрепи твърдението си с достатъчно здрави аргументи. Може да се дърпа, но или трябва да се свали кардана, или да е запален мотора. Ако не съм прав, ще се извиня.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 525 TDSA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от monogamnia » 08 Фев 2010, 15:04

Мисля че темата е достатъчно изчерпана.
Стига с тия обиди спам и тн. Не можете ли да се държите като нормални хора, и малко от малко да покажете че сте големи и разумни хора на по 25-30г. не сте пубертети вече престанете да се карате за глупости...!!!
Може ли да се дърпа Е39 525 ТДС Автоматик" BMW дават конкретен отговор : ДА МОЖЕ с max. 70km/h на max. 150 km. разстояние
В едно изречение, производителя гарантира, че при спазване тези условия няма да се отрази забележимо на състоянието на кутията, в частност да наруши гаранционните условия ...

Някой мод. или админ да я заключи ако може....!!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 525 TDSA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от monogamnia » 08 Фев 2010, 15:11

Мисля че темата е достатъчно изчерпана.
Стига с тия обиди спам и тн. Не можете ли да се държите като нормални хора, и малко от малко да покажете че сте големи и разумни хора на по 25-30г. не сте пубертети вече престанете да се карате за глупости...!!!

За проблема на колегата и конкретния отговор...

tsb_bg написа:Те BMW са си го написали дали се тегли или не ама ....

За автомобили BMW с автоматична скоростна кутия е разрешено теглене със скорост не повече от 70 км/ч, на разстояние не повече от 150 км

Изображение

Някой мод. или админ да я заключи ако може....!!!![/quote]

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kalin_peev » 08 Фев 2010, 16:33

Ок вижте какво, аз ви обяснявам за какво става дума ма вие правете каквото си искате, бмв казали то, бмв казали онова, те инжинерите на бмв били сметнали всичко, дето вика един колега от форума "като са го сметнали всичко що им хлопат вратите на е39". За мене ако някоей е дърпал да призае иначе, тва всичко е глупости. Специало говорих с човек който е дърпал мерцедес 5,5 амг и ми каза че 30 км дърпане му струват 2500 лева вие като искате насърчавайте човека.

ПредишнаСледваща

Назад към E39